A tajvani gyártók várnak a 6x-os Blu-ray írókkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annak volt élete?😊
Ez is PATA-val jön ? <#banplz>#banplz>
https://twitter.com/foodlfg
Honnan tudják, hogy hatszoros a sebesség ha még nem is gyártottak sehol ilyen sebességgel írható lemezt? Mit írtak meg vele ilyen sebességgel? Amúgy meg próbáljuk már megtanulni, hogy nem terra, hanem tera a helyes prefixum.
Hát izé...na, több rétegût préseléssel nem tudnak gyártani, gyárban is a lemezt meg kell írni, azért nem is gyors. Másolásvédelmi gondok biztos lennének de még nem láttam olyan másolásvédelmet ami beváltotta volna a hozzáfûzött reményeket.
Meg mi ez a kényszer,hogy minden áron lemezre akarunk írni? 😊 Mert ugye holo lemez is van már, meg fejlesztik az UMD hololemezt is... lehet jobb lenne a világ holo kristályokkal, tudom még nincs kiforrva, de ki lehetne forralni. 😄
Meg mi ez a kényszer,hogy minden áron lemezre akarunk írni? 😊 Mert ugye holo lemez is van már, meg fejlesztik az UMD hololemezt is... lehet jobb lenne a világ holo kristályokkal, tudom még nincs kiforrva, de ki lehetne forralni. 😄
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Virsli neszójjbe, megeszlek szilveszterkor! 😄DD ...Múgy jogos. <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
terrás
Földes? Homokozóban volt? ~~
Földes? Homokozóban volt? ~~
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Esetleg mint adathordozó. De mint gyári film-hordozó, a flash nem jön számításba (egyenként kellene hosszadalmasan feltölteni a filmeket, plusz drágább is a gyártónak).
Már most legalább 100 gigás korongokra lenne szükség, hogy lépést lehessen tartani az áradattal. Ár alapján, még mindig jobban megéri beszerezni egy újabb 500 gigás vinyót adattárolásra.
ui.: a ZiP Drive-ok élete sem volt hosszú.
Oszt 2 év és itt vannak a terrás flashek, ez gyors elavulásra van ítélve.
"a nagy felbontású optikai meghajtók piaca még mindig nem lendült fel, így mire jövõre valóban megindul a roham"
Csak aztán nehogy akkora roham legyen mint a vindózvisztáé....
Mondjuk ezt a rohamot gonolom USA-ra értik.
Csak aztán nehogy akkora roham legyen mint a vindózvisztáé....
Mondjuk ezt a rohamot gonolom USA-ra értik.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
De hiszen ez az!<#hehe>#hehe>
Csak nem RW hanem RE a neve.
Csak nem RW hanem RE a neve.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
szerintem tök felesleges széles körben csak akkor fog elterjedni mikor a gyári tdk lemez ára lefog menni 100 Ft alá <#eplus2>#eplus2>
Én már az RW-t várom <#hehe>#hehe>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P