15
-
barii #15 annak volt élete?:) -
FoodLFG #14 Ez is PATA-val jön ? -
slickboy #13 Honnan tudják, hogy hatszoros a sebesség ha még nem is gyártottak sehol ilyen sebességgel írható lemezt? Mit írtak meg vele ilyen sebességgel? Amúgy meg próbáljuk már megtanulni, hogy nem terra, hanem tera a helyes prefixum. -
roliika #12 Hát izé...na, több rétegűt préseléssel nem tudnak gyártani, gyárban is a lemezt meg kell írni, azért nem is gyors. Másolásvédelmi gondok biztos lennének de még nem láttam olyan másolásvédelmet ami beváltotta volna a hozzáfűzött reményeket.
Meg mi ez a kényszer,hogy minden áron lemezre akarunk írni? :) Mert ugye holo lemez is van már, meg fejlesztik az UMD hololemezt is... lehet jobb lenne a világ holo kristályokkal, tudom még nincs kiforrva, de ki lehetne forralni. :D -
roliika #11 Virsli neszójjbe, megeszlek szilveszterkor! :DDD ...Múgy jogos. -
virs lee #10 terrás
Földes? Homokozóban volt? ~~ -
dez #9 Esetleg mint adathordozó. De mint gyári film-hordozó, a flash nem jön számításba (egyenként kellene hosszadalmasan feltölteni a filmeket, plusz drágább is a gyártónak). -
#8 Már most legalább 100 gigás korongokra lenne szükség, hogy lépést lehessen tartani az áradattal. Ár alapján, még mindig jobban megéri beszerezni egy újabb 500 gigás vinyót adattárolásra. -
roliika #7 ui.: a ZiP Drive-ok élete sem volt hosszú. -
roliika #6 Oszt 2 év és itt vannak a terrás flashek, ez gyors elavulásra van ítélve. -
#5 "a nagy felbontású optikai meghajtók piaca még mindig nem lendült fel, így mire jövőre valóban megindul a roham"
Csak aztán nehogy akkora roham legyen mint a vindózvisztáé....
Mondjuk ezt a rohamot gonolom USA-ra értik.
-
#4 De hiszen ez az!
Csak nem RW hanem RE a neve. -
#3 Már 3-400 ft-ért is jobban megérné, mint 5 darab ugyanolyan kapacitású DVD -
1hengeresVmotor #2 szerintem tök felesleges széles körben csak akkor fog elterjedni mikor a gyári tdk lemez ára lefog menni 100 Ft alá -
who am I 7 #1 Én már az RW-t várom