293
oldalnézetes, mászkálós, 2D-s, ugrálós, platform játékok, side-scrolling, akció kalandjáték
-
#53 UGH!
:DD
-
#52 Monty Python's Flying Circus? -
#51 ez miez? -
#50 fúúúú..sok régi szép elmék :´)
apropó..a 6 perc 19 másodpercében mikor a faszi egy pohárba esik bele..az egy cirkuszos játék volt, amit nagyon bírtam...de nem eléxem a címére..valaki tudja esetleg..mert akkor leszedném c64 emuhoz..a másik amit nem tom, hogy milyen néven találok, az a 9:30-nál lévő ősemberes játék..annak volt egy másik része is.. -
#49 az örök klasszikus Creatures
amúgy C64-re kismillió nagyon jó, ilyen stílusú játék volt...
egy másik nagyon jó a Heart of Darkness
és egy újonc, ami ránézésre tök hangulatos lehet(ne), topicja is van, de sajna 1 éve nincs róla semmi hír..Limbo -
#48 Ezt akartam beszurni:)
Ebbol lehet valogatni -
blackgamer #47 igen :) Bruce Lee is ezt a hatást váltotta ki
szexin volt a mozgás megírva :) ha lehasaltál nem tudtak megütni és ketten nagyon jókat lehetett egymás ellen játszani, sőt egymással is mert Bruce Lee ellenfele akár a csapattársát is gyepálhatta
később átültették a régi grafikával Windowsra is ahol pályát is lehet kreálni asszem -
#46 kedvencem
Second Samurai
-
#45 Rodlandet nagyon kamáztam még Amigán. C64-en meg a Turricant szerettem. -
#44 Metal Slug sorozat örök kedvenc -
Shadow_THH #43 contra 4 fuck yeah -
#42 Basszus tenyleg:)) es persze mindenki ninja akart lenni:PP
IK+
Last Ninja -
#41 -
Hajnalcat #40 Nekem ez marad mindig az örök kedvenc
:
Sajnálom, hogy nem csináltak belőle újabb részt. :((
Brave Dwarves
Itt lehet vásárolni a bácsitól:
-
#39 na ezen felmérgeltem magam :D -
#38 nem tudjátok mi volt annak a játéknak a neve, ami Boulder dash szerű volt?
EGy földben kellett ásni, de követett egy kukac is és előle kellett menekülni :) -
skyblade #37 Ez a zene nincs meg valakinek, ami alatta megy? -
blackgamer #36 Commodore korszakból a First Samurai-t csodáltam, hogyan tudnak egy ilyen összetett játékot C64-en megírni, asszem elsőre Amigán jelent meg -
Neoncsoves #35 BEST!!! 3 évesen a P1-en ezzel toltaM:) -
Vlala #34 Oddworld: Abe's Exxodus, majd Abe's Odyssey... Abe egy mudokon kiválasztott, aki arra hivatott, hogy megmentse a népét Rupture Farms-ról.
-
#33 Mennyi jo jatek. Szerintem mindenidok legnagyobbika a Turricanvolt. C64en amikor mindig Amigarol almodoztunk... -
#32 nagyonrégi kedvenc játékaim
a Ken-t asszem még kisem akasztottam -
Hajnalcat #31 Végre egy nekem való játékos topik. +fav -
[SiX] Boci #30 Egyik kedvencem:
MYTH -
#29 Duke Nukem Manhattan Project -
#28 Atyaúristen ez mekkora játék volt :) -
blackgamer #27 Gods-al csak annyi volt a baj, hogy amikor hozzám került még nem volt VGA-m, csak suliban nyomtuk fekete-fehér monitoron
á, régi szép idők :)
Hocus Pocus-t bírtam még, szép volt a háttér a pályákon
-
#26 egyébbként a Commander Keen-ekkel és a prince of persia 1-2-vel még a mai napig el tudok játszadozni :)
(főleg mikor otthon bekapcsolom a porszivó hangjára hajazó ősrégi, megsárgult 386-osomat :D) -
#25 Ha már Blizzard, meg platform: Blackthorne!
Továbbá:
Another World
Flashback
Duke Nukem (Vagyis Nukum volt asszem az elején még)
Bár nem annyira platformjátékok, inkább beat'em up-ok, de szerintem érdemes a MAME emulátorral foglalkozni, ha 2D side scrolling kategóriában jókat akartok játszani.
D&D:Shadow over Mystara, Metal Slug sorozat, Double Dragon sorozat, Punisher, stb... -
G_ArchAngel #24 Rick Dangerous -
#23 Nálunk egy jóideig a Gods volt a nyerő
-
#22 Ghosts And Goblins
Blackthorne:
Ezekkel de sokat toltam... -
blackgamer #21 jah, ez volt a Music Instructor klipjében annó :) nem is tudtam hogy játék is van -
blackgamer #20 nem a Cosmo Cosmic?
voltak egyedi dolgai, falhoz tapadt a tapadókorongos kezével, tudott bombát lerakni és ha egyszemű virágra raktad akkor plusz pontot adott :)
sok apró trükk is volt ami nem elhanyagolható a kategóriában + bonus pályák, és helyesek az ellenfelek
igazi hangulat volt vele játszani -
#19 azaz :) -
#18 Jól emlékszel, az az Abe sorozat volt: az Abe's Oddysee 1997-ben és az Abe's Exoddus 1998-ban, ezek a PC-re írt verziók. -
#17 volt még egy nagyon jó játék, egy ilyen zöld ufoval kellett menni. Valami Abe volt a neve, de erre má nem emléxek :S Az is nagyon jó volt :) -
#16 Ezt a játékot a Blizzard csinálta. Ezzel elmondtam mindent :) Hibátlan.
Imádtam játszani vele, télleg logikázni kellett benne melyik törpöt hogyan használd, nagyon frankó volt. -
#15 ahh... kedvenc játékom volt :| -
Vlala #14 Lost Vikings? Az egyik első játék, amely lekötött: