20
  • DöflingR
    Nem csak itthon azt hozzá kell,hogy tegyük Bár én néztem..
  • zedow
    Szerintem jó film, de valóban kicsit lassú az elején de erre jó megoldás volt az hogy egyszerre néztem meg az egészet (AXN Jericho maraton), a végére nagyon jé lett, várom a második évadot.
  • winnie
    "Mellesleg számomra azért is nagyon nagy csalódás a Jericho, mivel a poszt-apokaliptikus világokat imádom "

csekkold a jeremiah-át.
  • Epikurosz
    Hát, igen.
    A művészethez tehetség kell, nem elég mások ötleteit, technikáit lekoppintani.
  • Sance231
    Hát, ha a BSG a vontatott, akkor a Jericho az én véleményem szerint meg a tipikus nem történik 8 részen keresztül semmi (annyit bírtam végignézni - nem lehet azt mondani, hogy nem próbálkoztam:)), ami meg történik, teljesen érdektelen. Kicsit sok már ezekből a "nagy rejtély van a háttérben, csak még mi forgatókönyvírók sem tudjuk, hogy mi a jó büdös búbánat legyen az" sorozatokból. Az Invasion buktája után ilyennel előrukkolni egyenlő volt az öngyilkossággal a sorozat számára sztem.

Mellesleg számomra azért is nagyon nagy csalódás a Jericho, mivel a poszt-apokaliptikus világokat imádom (pl. Fallout minden mennyiségben). Mielőtt ezt a sorozatot megnéztem, úgy gondoltam, hogy végülis az én torkomon le lehet nyomni akármilyen, ilyne témában játszódó sorozatot, még akkor is, ha nagyon rossz lesz. Hát, nagyot tévedtem, ekkora "nesze semmi, fogd meg jól" helyzetre nem számítottam.
  • bippo
    Nekem is muszáj volt kitartanom a 4. részig, mire kiderült, hogy nem szar.
    De megérte. A 7 részt meg már leforgatták, várom már nagyon.

(Amúgy: ".. min_D_ a Jerichót, min_D_ a Gyilkos elméket ...", nem T).
  • metaljesus
    én pont az első hat részt néztem meg és dönöttem úgy hogy ez nekem nem kell. ezek szerint csak nem voltam elég kitartó? :D
  • magyarszurke
    #10 nem hülye monk!!!,maradjon csak ott ahol van:D
    így tökély a péntek estém:Monk,Miami CSI,Lost,Odaát:D
    suli után pont jólesik
    jéézusom most vettem észre mekkorát offoltam XDXDXD
    amúgy én többet vártam a Jericho-tól,nem volt meg a nagybetűs Hangulat(uccsó sablonos beszólásom életemben),kit érdekel,h a csaj x részen keresztül nem mondja ,eg a srácnak,h nem akkora láma minta ami,és d***hatnékja van
  • Sanyix
    első 6 rész nem volt nagy szám, aztán bedurvult, és egyre izgalmasabb lett, a végén már kva jó volt, pont a legizgalmasabb résznél hagyták abba az évadot amikor... na nem spoilerezek.
  • NEXUS6
    Az ilyen kisközösség-krízisben jellegű sorozatokból nekem már nagyon elegem van. Gyak egy teljesen kitalált valóságsó akar lenni mindegyik.

Ha sci-fi, akkor igen is legyen benne valam agyzsibbasztó, és ne az legyen a fő konfliktus, hogy az atomháborúra való tekíntettel vajon Dzséminek most aggyuk oda nagymama karácsonyra eltett lekvárját, vagy mégiscsak várjuk meg a szentestét (mert a világnak ugyan vége, de az élet megy tovább).
  • torcipepe
    talán ha a doki-kopi sharkot áttennék a hülye monk helyére(azt meg visszatennék az úgysem érek haza akkorra sávba) és szépen előre hoznák 1-1 órával mind a House-t, mind a Jericho-t, a nézettség jelentősen nőne.
  • lammaer
    Nekem tetszett, én is elég rövid idő alatt néztem végig. Kicsit vontatott volt néhol (bár az én szememben a sokak álal kedvelt BattleStar Galactica viszi el vontatottságban a pálmát ), de a koncepció tetszett. Tény, lehetett volna sötétebb és akciódúsabb, de nekem tetszik ez az apokaliptikus hangulat. És legalább nincsenek benne repülő, hálót lövő, lézerszemű szuperhősök. Attól már hányok :)
  • SonicBoom
    meglovagolták a "war on terror" hullámot. amcsiknak készült, hogy legyen min nyámnyogni...
  • Sir Quno Jedi
    Én sf rajongó valék, de szvsz. ez tényleg nézhetetlen sorozat számomra. Többször nekifutottam és több résznek is, de nem...
  • TDaniel
    üdv Faby

Szerintem ne vegyél mindent készpénznek, amit itt írnak az sg.hu-n. Van "egy-két" elég szubjektív cikk, ami az író véleményét és ismeretét tükrözi... legyen rá példa, hogy kinek a tulajdona is az AXN :):D.

üdv
  • Faby
    az HBO tulajdonában lévő közép-kelet európai csatornát.

Javítsatok ki, ha tévednék, de az AXN nem a Sony csatornája? Asszem úgy is mondja a hang a reklámok alatt, hogy a Sony kalandcsatornája.

Vagy az HBO a Sonyé? Vagy a Sony az HBO-é? Vagy közös a tulajdonosuk?
  • pbanfa
    Nekem tetszik, olyannyira, hogy a teljes éveadot letöltöttem és megnéztem 1 hétvége alatt, ezért nem nézem a tv-ben.
  • Loverman
    első látásra sem volt szimpatikus, úgylátszik beigazolódott
  • kicsy
    Nekem bejött anno, bár tény hogy kisvárosi dráma jellegű sokszor, de pont ez az egész lényege: kvázi az egyszerű ember szemszögéből átélni egy atomcsapást, meg ami utána van. Szerintem az egyensúly is nagyjából a helyén volt a dráma-akció tengelyen, pedig szintén apokaliptikusabb hangulatot vártam.
  • Spica
    mondjuk tényleg sokkal gagyibb, mint ahogy az elején vártam a forgatókönyvből, már elnézést a magyar nézőktől.