94
-
NiGhTM4R3 #14 A DB minden idők legjobb rajzfilmje.
Előre látom, h egy kis költségvetésű, noname színészekkel fog készülni (ez már kiderült)
De siker lesz, mert a DB már egy név. Szerintem minden FAN-t érdekelni fogja a film, én tuti megnézem.
Szerintem több rész is lesz majd. Itt vajon a Harcművészetek Nagytornájára fognak koncentrálni? Mert akkor jó kis akció lehetne, teli bullet-time-al meg ilyenek :)
Krilin, "Jackie Chan", Ten sin Hann, Jamcsa, stb stb is visszatér? -
#13 itthon ugyse kerül forgalomba:D -
VON ZEPPELIN #12 sztem türhető lesz csak az lesz a gond ha sok bolond megint shongokunak képzeli magát és a vonat előt akar csillagharcos lenni -
pauly #11 Ajj,soem értettem hogy lehet ezt szeretni :P -
Loverman #10 azt megnézném -
xido #9 húú..Marsters nekem meg a Smallville-ben lett ismerős és ott is nagyon szimpatikus lett mint féljó/gonosz -
#8 Ez a Chatwin elég érdekesen néz ki, kíváncsi vagyok mekkora beleéléssel fogja ordítani, hogy KA-ME-HA-ME-HAAA!!! -
#7 Szerintem ezzel semmi gond nincs, én inkább Goku miatt aggódok, vajon a haját is be akarják lőni?? :) -
neptum #6 max látunk majd egy jó vígjátékot de remélem nem lesz igazam de nem tom elképzelni élő szereplős filmbe -
lipike008 #5 Ezt varom a legjobban... Még az IronMannél is jobban :D -
#4 összehánynám magam ha valami hasonlót hoznának ki belőle:P -
#3 szvsz Piccolo-t számítógéppel kéne megcsinálni, vagy James Marsters-re számítógéppel felhúzni egy "bőrt" mert sminkkel meg miegymással elég gagyi lesz:\ -
gabeei #2 DB film? Érdekesen hangzik. Legyen C-18 Cameron Diaz, és akkor kiegyeztünk. Bár az már DBZ. Szóval érdekes lesz. Amúgy youtube-on van fan-made casting képekkel, hogy ki kit játszhatna... -
bpitzu #1 Kiváncsian várjuk....