63
-
#23 amióta világ a világ, ez a helyzet
minden osztályban van néhány szemétkedő, legfeljebb ma egy kicsit több van, mert egyre jobban elfelejtik mi az a fegyelem -
tunyo902 #22 Ez bizony igaz.
Erröl egy film is készült. -
Mythic #21 Sajnos ma már cikizés tárgya az is, ha valaki normális szeretne maradni. 16-17 éves csajok azzal basztatják még szűz barátnoiket, hogy milyen fapicsák. Rakják már szét valakinek és jó lesz majd nekik is. Mire várnak és hasonlók. Ha srác vagy és nem teszed az eszed, rogton belédkotnek, mert éppen ulsz és olvasol, nem a tobbiekkel majomkodsz. Szerintem itt nem az ongyilkos meg sorozatgyilkosságot elkoveto gyerekek szuleinek kellene magukba nézniuk. Sokkal inkább azoknak a szuloknek akiknek a csemetéi képesek ilyenekbe belehajszolni másokat. Sajnos egyik volt alapsulis osztálytársam is ongyilkos lett, olyan szinten volt már tonkretéve az élete. Már más osztályból is átjártak, mert olyan vicces a srác mikor védeni próbálja magát. Hát a jó szemét kurva anyját ezeknek a srácoknak! Természetesen kegyelet minden egyes ártatlan halottnak, akik az iskolai vérengzésekben haltak meg, de én azért megkérdojelezem vajon mennyi lehetett kozuluk valóban ártatlan! -
tunyo902 #20 Elnézést az írásbeli hibákért.
Nehogy valaki kicikizzen. -
tunyo902 #19 Szakmunkásba járok harmadik éve.
Van egy gyerkőc egy idős velem osztály társak vagyunk.
Meg egy nagy darab cigány.Minden nap szabályosan megveri,és nem tesz semmit nem szól a tanároknak sem a szüleinek .Eccer megemlítettük neki hogy szólunk a tanárnak mert ez nem mehet így tovább de nemengedett. ENNYI most mit csináljunk?
Tegnap meg Azt mondta maj Ő cselekszik. -
#18 ha valaki antiszociális akkor rögtön baszogatni meg fikázni kell? nem értettem ezt sohasem. nincs kedve beszélgetni / esetleg nem abba a társaságba való akkor nem kell hozzászólni és kész, nem csesztetni kell egész nap... -
szombi #17 A katonaságnál ha enyhítenek a körülményeken, akkor pont inkább lazára veszik magukat a besorozottak, és több lesz a cikizés.
Nem azért vesz magához valaki ágylepedőt mert a parancsnok szigorú, hanem mert a többiek folyton kicikizik.
Ha valaki megkísérel egy ilyet, akkor az egész kaszárnyában szigorítanak mindent büntetésként a többire nézve.
És volt olyan idő, amikor ezért a többi katona nem basztatta a büntetés miatt a szerencsétlent,
hanem inkább magába nézett, és eldöntötte hogy 0.001%ban majdnem ő is hozzájárult egy ártatlan ember halálához.
Ahogy lentebb írtam, az antiszociális emberkék a ,,defektesek'', még szép hogy széjjelbaszogatják.
Ismerek én is ilyen embert, nem hiszem hogy diliházba való, mert amúgy tök intelligens,
és vannak dolgok, amiben pont hogy ő a legjobb. -
szombi #16 Ez inkább annak kérdése, hogy mennyire antiszociális valaki.
Aki ilyen, az általában komolyan veszi a cikizéseket, és mivel
nem tud értelmesen visszavágni, tovább/mégtöbben fogják cikizni,
csak azért hogy hallhassák a gyökér beszólásait, céltalan reakcióit.
Csak éppen egy ilyen pillanatban senki nem gondol arra, hogy bármikor elővehet
egy stukkert, és szétlövi a körülöttük lévők vagy éppen a saját agyát. -
#15 INTERNET IS A FUCKING SERIOUS BUSINESS -
feamatar #14 jah,; néha télleg eldurran az ember agya főleg amikor rohadtul megalázzák. És nem mindig az a defektes akit fikáznak. Vannak a "nagymenő" bunkó tagok is, meg akik belekötnek a másikba mert van aki védi őket. Rohadtul rühellem az olyat amikor valakit csak azért csesztetnek mert más. És a kiközösítéshez elég egy kis különbség. Egy kölyöknek pl ha fogszabályja van cikinek érzi, és ha mindig fikázzák ezért akkor mit tegyen? Az ember tehetetlenségében rohadtul felhúzza magát. Még sokszor a felnőttek sem képesek kezelni magukat, hát a kölykök hogy tennék...
A komi időkben sem nézték jó szemmel a katonaságnál az öngyilkosságokat.
Ha felmerült egy körletben, vagy valaki megpróbált elkövetni mindjárt enyhültek a körülmények. -
Dany007 #13 Hát nemtom. Én azért valamennyire megértem a cikizős részét a dolgoknak.
Nálunk is volt ilyen főleg szakközépben. Sőt engem is cikiztek, ráadásul olyanért mert egy picit raccsolok. Jó persze nem úgy, mint a Farkasházy :D, azért nem lehet egyszerűen kihallani, de ez van :) A dúrva az egészben az , hogy mindaddig, nem is tudtam róla! Sehol senkinél senkinek nem szúrt szemet addig, és azóta se! Aztán mi lett? Hozzáverődtem a bandához...elkezdtem cigizni,lógni a suliból meg a szokásos hasonlók, amiket akkoriban csinálnak a srácok. Aztán megismertem/jóba lettem olyan embereket is akik "nagynak" számítottak itt a környéken...Most itt különböző bűncselekményeket elkövető személyekre gondolok BMW-vel a seggük alatt stb...
És jé, láss csodát, amint ez úgymond "elterjedt" mindenki egyből jófej lett, egy rossz szót nem szóltak onnantól kezdve! Mindenki haverkodni próbált, jó nem olyan erőltetett formában, de tényleg egy rosz szó se volt utánna. Aztán persze a fele a sulit se tudta befejezni, mert hót topa volt, koszos szakmunkás lett belőlük. Érdekes akkor már egyikse menőzött. Na jó volt aki próbálkozott de azt 4.ben már orbitális módon kiröhögtük :D Had tudja meg ő is milyen!
Hát ez kell az alapvető tisztelethez a 21.században? Röhej. Már nem az ókorban élünk, nincs taigetos. A társadalom értékrendje is jócskán megváltozott azóta.
Jó persze mi is cikiztük egymást, mostanában is szopatjk egymást a haverokkal, de soha senki se esett túlzásba!
Szóval sz.tem tényleg nem lehet könnyű úgy suliba menni minden nap hogy az jár a szerencsétlen eszében, na vajon ma mi lesz, meg ki miket fog kitalálni/mondani , amikor mindenki ellened van. És ezt minden nap átélni amolyan kötelező módon. Aztán szegény gyerek mit tud csinálni? Szól anyucinak? Ugyanmár az mégnagyobb gáz.
Így visszaemlékezve nekem is volt olyan időszakom, amikor ha lett volna egy pisztoly a kezemben, tuti lepuffantok vagy 5-6 gyereket az osztályba! Lelkiismeret furdalás nélkül néztem volna végig ahogy satnya pofájukat átlyukassza a golyó és vérző fejjel (már ami megmaradt belőle) esnek össze a földre. És ez a dúrva! Pedig engem még nem is cikiztek annyira, mint másokat, vagy mint más osztályokban lévőket!
Szal aki egy kicsit se érezte hogy milyen ez, annak lövése sincs róla! Én voltam mindkét oldalon... És tényleg elborulhat egy gyerek agya is az ilyenektől!
-
Spica #12 "A felmérés többek között megerősítette azt a korábbi feltételezést, miszerint az interneten kiszemelt tanulók nagyobb eséllyel fognak lőfegyvert magukkal vinni az iskolába."
szvsz ahol lőfegyvert lehet vinni az iskolába, ott nem hinném, hogy ez lenne a démoni ok :)
"..a világ jobb hely lenne nélküle. Mint később kiderült, az állítólagos fiú a lány egyik barátnőjének anyja volt"
ez az átlag amerikai értelmi szintje, aki felnőtt? :D
beszarás. imádom amerikát. éljen az álmuk. -
#11 Hát aki ilyen miatt felakasztja magát/stukkert visz a suliba azzal amúgy sem lehet minden rendben odafent, az álságos sápítozás helyett inkább a kedves szülőknek kéne odafigyelni az ivadékaikra jobban, és megakadályozni a problémát mielőtt eldurvulna a helyzet. Persze az egy kicsivel több energiába kerül, úgyhogy sokaknál szóba se jöhet. Tiltsunk inkább be megint valamit, nehogy véletlenül eszünkbe jusson, hogy magunkat hibáztassuk...
"- Anya, itt van a Halál, és magával akar vinni minket!
- Anyuci most nem ér rá Stan. Most a jövődről próbálunk gondoskodni, hogy mindig biztonságban légy"
/South Park/ -
Csaba42 #10 Hmm, kissé félre vagy informálva, miért is tiltották be nálunk, ráadásul a kacsameséket nem kéne elhinni.:) -
aaaaa #9 20-30 éve, amikor se számítógép, se internet nem volt, ugyanúgy zaklatták kiközösítették egymást a gyerekek. A "jó buli" sorkatonáság kedves közösségi szellemének hatáséra (ahol alap volt mindenki ! szivatása) is felakasztották magukat egy páran , mégsem módosítottak semmilyen törvényt akkoriban ezzel kapcsolatban. Persze akkor ezzel senki sem foglakozott, így volt rendjén, csak most megint lett egy téma, hogy mindenért az internet a felelős, lehet mindent megfigyelni... -
Yv@n #8 "erre beszüntették a dragonballt"
Nem szüntették be :)
Max nálunk, de azt is inkább azért, mert megütötte az ORTT ingerküszöbét. Lehet páran észbekaptak, hogy a derékban kettévágott vérző negatív szereplő sem túl egészséges látvány annak a korosztálynak, ahova nálunk pozicionálták a sorozatot. -
#7 sajnos ez nem csak amerika. ostoba emberek mindenhol vannak. gondolj csak a finn srácra, aki nemrég stukival rohangált, vagy ottvan az a barom japán, aki kiugrott, mert azt hitte tud repülni, erre beszüntették a dragonballt :( egyébként komoly a baj valóban, egyre elterjedtebb a net, és gyakran túl naívak vagyunk. -
#6 Mivel nincs taigetosz, ez a társadalom természetes szelekciója:) -
kejki #5 Sajnos a cikizéssel nemlehet mit csinalni. Marhogynem hozza tartozik a felnötté válásnak :o -
#4 Ne cikizzétek egymást. -
#3 a kölykök már csak ilyenek -
#2 Ez Amerika, ennyi. -
Szeszmester #1 Ez így önmagában nevetséges.