Iskolai agresszió után itt az online cikizés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nemtom. Én azért valamennyire megértem a cikizõs részét a dolgoknak.
Nálunk is volt ilyen fõleg szakközépben. Sõt engem is cikiztek, ráadásul olyanért mert egy picit raccsolok. Jó persze nem úgy, mint a Farkasházy 😄, azért nem lehet egyszerûen kihallani, de ez van 😊 A dúrva az egészben az , hogy mindaddig, nem is tudtam róla! Sehol senkinél senkinek nem szúrt szemet addig, és azóta se! Aztán mi lett? Hozzáverõdtem a bandához...elkezdtem cigizni,lógni a suliból meg a szokásos hasonlók, amiket akkoriban csinálnak a srácok. Aztán megismertem/jóba lettem olyan embereket is akik "nagynak" számítottak itt a környéken...Most itt különbözõ bûncselekményeket elkövetõ személyekre gondolok BMW-vel a seggük alatt stb...
És jé, láss csodát, amint ez úgymond "elterjedt" mindenki egybõl jófej lett, egy rossz szót nem szóltak onnantól kezdve! Mindenki haverkodni próbált, jó nem olyan erõltetett formában, de tényleg egy rosz szó se volt utánna. Aztán persze a fele a sulit se tudta befejezni, mert hót topa volt, koszos szakmunkás lett belõlük. Érdekes akkor már egyikse menõzött. Na jó volt aki próbálkozott de azt 4.ben már orbitális módon kiröhögtük 😄 Had tudja meg õ is milyen!
Hát ez kell az alapvetõ tisztelethez a 21.században? Röhej. Már nem az ókorban élünk, nincs taigetos. A társadalom értékrendje is jócskán megváltozott azóta.
Jó persze mi is cikiztük egymást, mostanában is szopatjk egymást a haverokkal, de soha senki se esett túlzásba!
Szóval sz.tem tényleg nem lehet könnyû úgy suliba menni minden nap hogy az jár a szerencsétlen eszében, na vajon ma mi lesz, meg ki miket fog kitalálni/mondani , amikor mindenki ellened van. És ezt minden nap átélni amolyan kötelezõ módon. Aztán szegény gyerek mit tud csinálni? Szól anyucinak? Ugyanmár az mégnagyobb gáz.
Így visszaemlékezve nekem is volt olyan idõszakom, amikor ha lett volna egy pisztoly a kezemben, tuti lepuffantok vagy 5-6 gyereket az osztályba! Lelkiismeret furdalás nélkül néztem volna végig ahogy satnya pofájukat átlyukassza a golyó és vérzõ fejjel (már ami megmaradt belõle) esnek össze a földre. És ez a dúrva! Pedig engem még nem is cikiztek annyira, mint másokat, vagy mint más osztályokban lévõket!
Szal aki egy kicsit se érezte hogy milyen ez, annak lövése sincs róla! Én voltam mindkét oldalon... És tényleg elborulhat egy gyerek agya is az ilyenektõl!

"A felmérés többek között megerõsítette azt a korábbi feltételezést, miszerint az interneten kiszemelt tanulók nagyobb eséllyel fognak lõfegyvert magukkal vinni az iskolába."

szvsz ahol lõfegyvert lehet vinni az iskolába, ott nem hinném, hogy ez lenne a démoni ok 😊

"..a világ jobb hely lenne nélküle. Mint késõbb kiderült, az állítólagos fiú a lány egyik barátnõjének anyja volt"

ez az átlag amerikai értelmi szintje, aki felnõtt? 😄

beszarás. imádom amerikát. éljen az álmuk.
Cuchulainn
Hát aki ilyen miatt felakasztja magát/stukkert visz a suliba azzal amúgy sem lehet minden rendben odafent, az álságos sápítozás helyett inkább a kedves szülõknek kéne odafigyelni az ivadékaikra jobban, és megakadályozni a problémát mielõtt eldurvulna a helyzet. Persze az egy kicsivel több energiába kerül, úgyhogy sokaknál szóba se jöhet. Tiltsunk inkább be megint valamit, nehogy véletlenül eszünkbe jusson, hogy magunkat hibáztassuk...

"- Anya, itt van a Halál, és magával akar vinni minket!
- Anyuci most nem ér rá Stan. Most a jövõdrõl próbálunk gondoskodni, hogy mindig biztonságban légy"
/South Park/

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Hmm, kissé félre vagy informálva, miért is tiltották be nálunk, ráadásul a kacsameséket nem kéne elhinni.😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

20-30 éve, amikor se számítógép, se internet nem volt, ugyanúgy zaklatták kiközösítették egymást a gyerekek. A "jó buli" sorkatonáság kedves közösségi szellemének hatáséra (ahol alap volt mindenki ! szivatása) is felakasztották magukat egy páran , mégsem módosítottak semmilyen törvényt akkoriban ezzel kapcsolatban. Persze akkor ezzel senki sem foglakozott, így volt rendjén, csak most megint lett egy téma, hogy mindenért az internet a felelõs, lehet mindent megfigyelni...
"erre beszüntették a dragonballt"

Nem szüntették be 😊

Max nálunk, de azt is inkább azért, mert megütötte az ORTT ingerküszöbét. Lehet páran észbekaptak, hogy a derékban kettévágott vérzõ negatív szereplõ sem túl egészséges látvány annak a korosztálynak, ahova nálunk pozicionálták a sorozatot.

Kesziboy
sajnos ez nem csak amerika. ostoba emberek mindenhol vannak. gondolj csak a finn srácra, aki nemrég stukival rohangált, vagy ottvan az a barom japán, aki kiugrott, mert azt hitte tud repülni, erre beszüntették a dragonballt 😞 egyébként komoly a baj valóban, egyre elterjedtebb a net, és gyakran túl naívak vagyunk.

PíszLávJuniti
Mivel nincs taigetosz, ez a társadalom természetes szelekciója😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sajnos a cikizéssel nemlehet mit csinalni. Marhogynem hozza tartozik a felnötté válásnak :o
Narxis
Ne cikizzétek egymást.<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BCS pixel
a kölykök már csak ilyenek

csocso14
Ez Amerika, ennyi.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Ez így önmagában nevetséges.

← ElőzőOldal 2 / 2