2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
#2192 Nekem azonnal adták a kódot.. Átirányított 1 oldalra ahol le voltak írva az adatok a kóddal. Amúgy nem 400 az a 446? :D -
repastam #2191 Na kifizettem a 446rubelt most kíváncsi vagyok mikor küldik az aktivációs kódot. -
bernio #2190 http://3dinstructor.ru/buy -
bernio #2189 Hát ha 2.2.6-os verziót akarod megvenni akkor itt.
http://3dinstructor.ru/news/86-111011
424mb itt tudod megvenni -
repastam #2188 Most megakarom venni a 2.2.6ot is,de termék kódot kér azt honnét szerezzek ? -
repastam #2187 Köszönöm a választ ! -
bernio #2186 A 2.2.6 -os verzió az csak az orosz verzióhoz jó sajnos.
Az angol verziónál még csak az 1.4-nél tartanak ha jol tudom -
repastam #2185 Én az angol verziót vettem City Car Driving ? így mire tudok frissíteni ? a 2.2.6-ra lehet ? -
#2184 Az alverziók ingyenesek, a fő verziókért pénzt kérnek. -
repastam #2183 ha én megvattem a 2.1-es verziót a többi frissítést ingyen kapom ? vagy az fizetős ? -
Norbi779 #2182 Sajnos. -
#2181 Nincs! -
Robi546 #2180 hiába jött ki ha nincs crack! :D Vagy van ? :SS -
#2179 Kijött a 2.2.6-os verzió!
http://3dinstructor.ru/news/86-111011 -
bernio #2178 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cBVNaeNwTls[/youtube]
csak az a gond hogy ilyen "survey"-eket kell kitölteni..
-
#2177 Jövök neked eggyel myers90! Gondoltam hogy a betűkkel van a gond, de nem tudtam, hogy hol oldhatom meg..
Tökéletes volt a segítség!! Működik végre! :D Ezer hála!
VIN7 nél is a Vezérlőpult/Dátum-,idő-,nyelvi és területi beállítások/Területi és nyelvi beállítások/Speciális résznél volt! -
myers90 #2176 A cirill betűk miatt lesz, mert úgy akar mappát létrehozni. Szerintem ha a vezérlőpultban átállítod az unicod-ot nem használó programok nyelvét oroszra, menni fog. XP-nél Vezérlőpult/Dátum-,idő-,nyelvi és területi beállítások/Területi és nyelvi beállítások/Speciális résznél találod meg. Bár biztos nem XP-t használsz :D De szerintem a többinél is hasonló helyeken kell keresgélni. -
bernio #2175 találtam cracket 2.2.4-hez de le van védve a fájl jelszóval.
elvileg egy SMS-t kéne küldeni egy számra hogy használhassam a fájlokat, de ez nekem gyanus.
orosz forumrol szereztem, ott az irták hogy kb 100 ft-ba kerül az SMS.. de én ezt nem kockáztatom -
#2174 Legelső alkalommal is úgy inditottam. win7 és XP-n is ezt csinálja. Lehet hogy a cirill betűk miatt, de azt meg nem tudom hol lehet beállítani hogy azokat is kezelje.. -
#2173 próbáltad rendszergazdaként indítani? Ha úgy sem sikerül írj a supportnak..
-
#2172 Jah igen, ez 2.2-től felfele van, a 2.0 megy hiba nélkül. Valamiért nem tud létrehozni mappát de nem tudok rájönni hogy miért... -
#2171 Miért írja ki ezt a hibaüzenetet a gép ha inditom a játékot? Eredeti a serial..
nFileServer2::CopyFile(home:data/config/mangalore.ini, C:/Users/Zsee/Documents/Multisoft/3D ?????????? 2 ???????? ??????/config/mangalore.ini): could not open target file! -
Robi546 #2170 Pedig nagyon kár. :( Ki akarnám próbálni azt az UAZ-t a 2.2.5 -be ami alapból benne van (asszem) ;D :D -
#2169 Még nincsen sajnos! -
Robi546 #2168 engem is érdekelne hogy van-e már törés. :S -
bernio #2167 sziaszok, valaki tud 2.2.4-es crackröl?
mindenhol kerestem már :( -
#2166 Oké, Aranyos volt ez a hozzászólás, csak kicsit ideges voltam de már megnyugodtam -
#2165 Kiforgattak a vagyonomból és most az utcán lakom.
Tudod, ebben a világban bármelyik cég megteheti, hogy egy fillérrel is többet vonjon le a kártyámról, hiszen:
- rájuk semmilyen törvények nem vonatkoznak
- nem marad minimum 4 féle különböző nyoma az átutalásnak
- a cégeknek érdeke hogy átverjék a vásárlót, hiszen olyan sok van nekik, hogy valamilyen módon le kell faragni a létszámukból.
- az online üzletekben való vásárlásnál természetesen az üzlet maga vonja le a pénzt a kártyádról és nem a bank. Mert az milyen butaság lenne már.
- természetesen nem kapsz adóhivatal-kompatibilis számlát semmiről, amin rajta van az üzlet/bank neve, címe, adószáma, a pontos összeg, stb.
Kihagytam valamit?:)
De most komolyan kicsi kukorica, kicsit tágítani kellene a fejedet, mert nehéz lesz leélni a következő 30-40 évedet úgy, hogy semmit sem tudsz a világról:) -
#2164 Az összes pénzt leveszik a kártyádról, hiszen egy ilyen cég csak így érhet el nagy hasznot, ha átveri a vevőit. -
#2163 Amikor te megvetted a játékot, akkor csak annyit vedtek le a bankkártyádról amennyi a játék ára? -
Gibor #2162 Stílusból visszább vehetnél már. Többször le lett neked írva. -
#2161 Oké. -
#2160 Nem küldök neked semmit. Ott a weboldal, fizesd ki, töltsd le, és játszál. Hagyj minket lógva a hülyeségeiddel. Legyén kicsit önálló 25-30 évesen.
Ha nem akarod megvenni, akkor várj csendben és türelmesen a kalóz verzióra, vagy játssz mással. Téma lezárva. -
WinStar #2159 álj már le -
#2158 Azt hittem hogy segítünk egymásban/egymáson, de ezek szerint tévedtem!.
érted hogy valamilyen módon Nekem kell az a CD valamilyen formában. Mert ilyen gyönyörűen kidolgozott "KRESZ" oktató és/vagy simulator játékkal még nem játszottam. DE NAGYON SZERETNÉK!!! Akkor most Te írsz nekem egy privát üzenetet? Valahogy elküldenéd a cd lemezt nekem? -
Robi546 #2157 tudtam,nekem megvolt ezen nem kell meglepodni hogy nem megy mivel kaki a progi. :) Mert aki billiard10nek elkuldte a progit az a gyerek irta egyik oldalra: 3 Honap keresgeles utan (vagy mennyi) megtalalta a progit es beirod google hogy Sharecash downloader es kesz ehhez kellet 3 honap ? XD
lol de ez most igaz vagy ott a youtube. -
#2156 Nem segítesz nekem, amit írtam PŰ-be? -
#2155 A LETÖLTÖ NEM MÜKÖDIK!!! -
#2154 Utánvéttel nem szállítanak külföldről. Elég nagy hülyeség lenne. -
#2153 Én úgy tudtam hogy úgyis lehet rendelni mint a Mayarországon belüli internetes vásárlás, hogy azokon az oldalakon nem kérte a number card-pt. De ezek szerint tévedtem.
Nekem igazán az eredeti cd-s vagy dvd-s változatának a doboz hátulján található SERUAK NUMBER kellett volna. De nem akarok offolni.