Training autoszimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos.
Rayden02
Nincs!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

hiába jött ki ha nincs crack! 😄 Vagy van ? :SS

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Rayden02
Kijött a 2.2.6-os verzió!<#email>
http://3dinstructor.ru/news/86-111011

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

http://www.youtube.com/watch?v=cBVNaeNwTls

csak az a gond hogy ilyen "survey"-eket kell kitölteni..

zsee69
Jövök neked eggyel myers90! Gondoltam hogy a betûkkel van a gond, de nem tudtam, hogy hol oldhatom meg..
Tökéletes volt a segítség!! Mûködik végre! 😄 Ezer hála!
VIN7 nél is a Vezérlõpult/Dátum-,idõ-,nyelvi és területi beállítások/Területi és nyelvi beállítások/Speciális résznél volt!

Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300

A cirill betûk miatt lesz, mert úgy akar mappát létrehozni. Szerintem ha a vezérlõpultban átállítod az unicod-ot nem használó programok nyelvét oroszra, menni fog. XP-nél Vezérlõpult/Dátum-,idõ-,nyelvi és területi beállítások/Területi és nyelvi beállítások/Speciális résznél találod meg. Bár biztos nem XP-t használsz 😄 De szerintem a többinél is hasonló helyeken kell keresgélni.

találtam cracket 2.2.4-hez de le van védve a fájl jelszóval.
elvileg egy SMS-t kéne küldeni egy számra hogy használhassam a fájlokat, de ez nekem gyanus.
orosz forumrol szereztem, ott az irták hogy kb 100 ft-ba kerül az SMS.. de én ezt nem kockáztatom
zsee69
Legelsõ alkalommal is úgy inditottam. win7 és XP-n is ezt csinálja. Lehet hogy a cirill betûk miatt, de azt meg nem tudom hol lehet beállítani hogy azokat is kezelje..

Euro Truck Simulator 2 Nick: zsee69(HUN) World of Truck page: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=278300

kifli
próbáltad rendszergazdaként indítani? Ha úgy sem sikerül írj a supportnak..

zsee69
Jah igen, ez 2.2-tõl felfele van, a 2.0 megy hiba nélkül. Valamiért nem tud létrehozni mappát de nem tudok rájönni hogy miért...

zsee69
Miért írja ki ezt a hibaüzenetet a gép ha inditom a játékot? Eredeti a serial..
nFileServer2::CopyFile(home:data/config/mangalore.ini, C:/Users/Zsee/Documents/Multisoft/3D ?????????? 2 ???????? ??????/config/mangalore.ini): could not open target file!

Pedig nagyon kár. 😞 Ki akarnám próbálni azt az UAZ-t a 2.2.5 -be ami alapból benne van (asszem) ;D 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Rayden02
Még nincsen sajnos!<#szomoru1>

engem is érdekelne hogy van-e már törés. :S

sziaszok, valaki tud 2.2.4-es crackröl?
mindenhol kerestem már 😞
longhaul
Oké, Aranyos volt ez a hozzászólás, csak kicsit ideges voltam de már megnyugodtam

OMSI FOREVER!!!

MerlinW
Kiforgattak a vagyonomból és most az utcán lakom.

Tudod, ebben a világban bármelyik cég megteheti, hogy egy fillérrel is többet vonjon le a kártyámról, hiszen:
- rájuk semmilyen törvények nem vonatkoznak
- nem marad minimum 4 féle különbözõ nyoma az átutalásnak
- a cégeknek érdeke hogy átverjék a vásárlót, hiszen olyan sok van nekik, hogy valamilyen módon le kell faragni a létszámukból.
- az online üzletekben való vásárlásnál természetesen az üzlet maga vonja le a pénzt a kártyádról és nem a bank. Mert az milyen butaság lenne már.
- természetesen nem kapsz adóhivatal-kompatibilis számlát semmirõl, amin rajta van az üzlet/bank neve, címe, adószáma, a pontos összeg, stb.

Kihagytam valamit?😊

De most komolyan kicsi kukorica, kicsit tágítani kellene a fejedet, mert nehéz lesz leélni a következõ 30-40 évedet úgy, hogy semmit sem tudsz a világról😊

[merlinw.org]

Panzeradler
Az összes pénzt leveszik a kártyádról, hiszen egy ilyen cég csak így érhet el nagy hasznot, ha átveri a vevõit.
longhaul
Amikor te megvetted a játékot, akkor csak annyit vedtek le a bankkártyádról amennyi a játék ára?

OMSI FOREVER!!!

Stílusból visszább vehetnél már. Többször le lett neked írva.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

longhaul
Oké.

OMSI FOREVER!!!

MerlinW
Nem küldök neked semmit. Ott a weboldal, fizesd ki, töltsd le, és játszál. Hagyj minket lógva a hülyeségeiddel. Legyén kicsit önálló 25-30 évesen.
Ha nem akarod megvenni, akkor várj csendben és türelmesen a kalóz verzióra, vagy játssz mással. Téma lezárva.

[merlinw.org]

álj már le

longhaul
Azt hittem hogy segítünk egymásban/egymáson, de ezek szerint tévedtem!.

érted hogy valamilyen módon Nekem kell az a CD valamilyen formában. Mert ilyen gyönyörûen kidolgozott "KRESZ" oktató és/vagy simulator játékkal még nem játszottam. DE NAGYON SZERETNÉK!!! Akkor most Te írsz nekem egy privát üzenetet? Valahogy elküldenéd a cd lemezt nekem?

OMSI FOREVER!!!

tudtam,nekem megvolt ezen nem kell meglepodni hogy nem megy mivel kaki a progi. 😊 Mert aki billiard10nek elkuldte a progit az a gyerek irta egyik oldalra: 3 Honap keresgeles utan (vagy mennyi) megtalalta a progit es beirod google hogy Sharecash downloader es kesz ehhez kellet 3 honap ? XD
lol de ez most igaz vagy ott a youtube.

longhaul
Nem segítesz nekem, amit írtam PÛ-be?

OMSI FOREVER!!!

biliard10
A LETÖLTÖ NEM MÜKÖDIK!!!

MerlinW
Utánvéttel nem szállítanak külföldrõl. Elég nagy hülyeség lenne.

[merlinw.org]

longhaul
Én úgy tudtam hogy úgyis lehet rendelni mint a Mayarországon belüli internetes vásárlás, hogy azokon az oldalakon nem kérte a number card-pt. De ezek szerint tévedtem.

Nekem igazán az eredeti cd-s vagy dvd-s változatának a doboz hátulján található SERUAK NUMBER kellett volna. De nem akarok offolni.

OMSI FOREVER!!!

MerlinW
Akkor ne add ki a kártyád számát... de akkor ne is nagyon akarj interneten vásárolni. Ott a banner-ben a mûködõ 2.2, játsz azzal kukorica és ne idegesítsd a népet a szokásos hülyeségeiddel.

[merlinw.org]

longhaul
Milyen szám? Mert CARD NUMBERT NEM ADUNK KI! HA a 2v crack-elem akkor is ezt írja ki: серийный номер

Pedig már nagyon játszanék vele

OMSI FOREVER!!!

MerlinW
Amit akkor kapsz meg, ha megvetted. Itt vedd meg. Nincs PayPal, csak bankkártyás direkt fizetés. (Visa, Master, Maestro, ergo bármilyen kártyával fizethetsz)

[merlinw.org]

longhaul
Telepítem a játékot, vagy a programot, és milyen sorozat számot kér? http://www.kephost.com/view3.php?filename=r66swn990r5cc9kzchob.jpg

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Beírom a termék kódot és az email címemet, és ez az ablak jön.

400. That’s an error. Így bonyolult a vásárlás. Aztán van PAYPAD vásárlási lehetõség? Mert felsorolt 20 lehetõséget.

OMSI FOREVER!!!

MerlinW
Ha visszaolvasnál látnád, hogy csak a 2.2-höz van törés. Ha eredetiben kell, meg tudod venni a hivatalos oldalon ~6000Ft-ért.

[merlinw.org]

a 3d instructor 2.0-hoz van valami sound pack hogy szebb hangja legyen az autónak .
longhaul
Ezek szerint rosszul telepítettem a játékot? Valaki eredetiben eladná?

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Telepítettem a 3D_2.2.4 HOME PATCH-et

és ezt írja ki.

OMSI FOREVER!!!

MerlinW
Sorozatszám mondjuk a "szerinji nomer" elég egyértelmû nyelvismeret nélkül is, feltéve persze ha ismered a cirill betüket.

[merlinw.org]

longhaul
Légyszives segítsetek. Nem egyértelmû amit az OROSZ-MAGYAR SZÓTÁRBAN ír. Ez mit jelent Серийный номер köszi szépen

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Meg tudtam hogy ennek a játéknak nincs magyarítésa? Mikorra várható? Valaki csinál magyarítász?

OMSI FOREVER!!!

azt valahogy meg lehet oldani hogy ha a pedálon a fék helyett kuplungot teszek es a fek meg egyik gombon lesz es akkor ne ugy legyen hogy ha kuplungot nyomom es ha adok gáz akkor magától felugrik?!
nincs. (Meg hülyítjük már szegény gyereket XDDDDDDDDDDDD)

Oda tudod adni?
AlieN911
van

Honda - The Power of Dreams

Most van crack vagy nincs?
biliard10

MerlinW

[merlinw.org]