2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
kieg.-et muszály felrakni?jah és a játék is ciril betűkkel van? -
A kiegészítést hogy kell feltenni? Meg az 1.4es updatet érdemes feltenni? -
DJ BP #51 ez másik, erről szó esett abban a topicban, utána nyitották meg ezt -
már nemazér de ennek nem itt van a topikja? -
TottiZsolt #49 Remélem lesz majd valaki, aki angolosítja, vagy ilyesmi, mert ok, találomra klikkelgetek, de mégis jobb lenne, ha érteném is, hogy mire kattintok Nem sürgetem, mert jogos a felvetés, ha van ilyen, hogy miért írkálom ezt, mert én is megtudnám... De nem tudom sajnos
Amióta felraktam a kiegészítést az alapjátékhoz elindulni se tudok, csak ilyen idióta hangot ad ki mikor sebességbe akarnám rakni, s onnan nem jutok tovább, hogy mit kéne. Kiegészítő nélkül még jó volt. Gondolom a kiegészítővel átállítodtak a gombok is...
-
Nekem is pont ez a bajom s minden driver a legujabb sikerult elinditsad ? -
DJ BP #47 kormányt be lehet rá lőni? -
Szabi1991 #46 5 vagy 6 kocsi van, de moddolható -.-
a fizika meg sztem nagyon jó, elöször fura, de legalább valósághű :) -
milyen a fizika a játékban? hány autót lehet választani? -
atiwrc #44 Lehet sztem mert van hozzá egy leirás ITT
Orosz nyelvü de egy forditó simán leforditotta ugy hogy 90%át megértettem. -
Hmm nekem még egyszer se fulladt le + nem is kell kuplung.. xD
-
nincsmit -
Jogos! Csak a másik topicba volt belinkelve torrent és arra azt irta h csak 1 cuccot lehet leechelni 0,6os arány alatt, gondoltam ez is ugyan az a torrent. Innen jön 900-al, köszi. -
csak kicsit kellene visszaolvasni..23... -
Itt lenn van több link is csak nem mindegyik működik -
LInket pls! -
ez -
Erről a játékról van szó? Mert végre találtam ahonnan lelehet szedni, csak rapidon van, aztán nehogy rosszat szedjek:D
-
Szabi1991 #35 tegnap este godoltam kockaladával sodrodok picit, padlógáz, 5 ös, 120 -.- , körförgalom, kézifék, gáz elenged egy picit, motor lefullad xD
/fav -
endiboy #34 ez nagyon jó igy korán reggel :D -
de éppenhogy kormánnyal lehet csak, mert minden olyan, mint a valóságban, kuplungolni kell váltáskor, kis fordulatnál fulladsz, stb stb. -
Monoton #32 nem lehet kormánnyal autokázni? -
kösz, de most nem ez van, a tartalék gép van... -
def@szagépedvanmár -
Tudod mi a megoldás?
Nem jáccol, nem olyan nagyon jó mint aminek látszik kormány nélkül vezethetetlen... -
az kár, mert 9200se-hez akármit raktam fel eddig, vagy semmi változás, vagy belassult a gép. eddig egy driver volt kiváló, azt meg haver hozta, de ő sem meg én sem tudom a verziót. a legújabb tuti nem volt jó. -
Gibor #27 video kártya driver sztem... -
nekem sikerült leszedni, a probléma az, hogy indítás után bejön a betöltőkép, majd sötét, majd felvillan és lefagy. csak reset segít. mi lehet a gond?
-
valaki szíd -
automata váltos kocsinál taposni kell közbe a Féket... -
Gibor #23 alapjáték
kiegészités -
Egyszerre csak egfy torrent tölthető 0.6-os arány alatt!
Ezt írja ki a torrentfile-ra. -
felvettelek msnre -
thx :) XD -
Gibor #19 pil felteszem saját tárhelyre... -
Gibor #18 Juj király a gamé csak a kuplungot nemtalálom.. vagy nemtom a kéziféket kiengedem z övet becsatlom és beinditom és váltáskor ey katanás van azt kész nem váltja be... -
neee ne rapidra pls -
TottiZsolt #16 Igen igen! Én is nagyon köszönöm Willi Betznek! Köszi mégegyszer! -
Gibor #15 Alapjáték
kiegészítő
köszönjük Willi Betz-barátunknak hogy feltette a torrent fájlt... nálam 1000kb/s-el jött. -
És a gém honnan szerezhető be?