2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
ti milyen kormánnyal játszotok én logitech MOMO-val -
:/ valamiért akkor nyomja a gázt amikor nem nyomom a gázpedált :/ -
problem megoldva:D -
bejött köszi -
Nincs magyarítás vagy angolosítás?:D -
én hüje a kieg-et töltötem nembaj ez is kell de az alapjátéknál 1 jegyzettömböt tölt let a rapid-ról torrent file-ként azzal mit csináljak? -
4.-ek vagyunk a toplistán^^ -
ennek a gémnek a kormánynál az alapjárat mért 8000es fordulaton megy ?
nem lehet valahol beállítani ? am jó játék de az előbb kidobott hibaüzenettel ... :/ -
nekem a kieg nem akar lejönni! pls valaki darabolja fel és tegye fel valahová! -
haaaaaaaa végre sikerült 3 perc várakozás után elindult a letöltés!!!!!és 422kb/s-el jön -
Utorrent-el töltöttem le... Google a barátod. Ingyenes a program amugy. -
Kérek egy torrent linket ha lehet.
köszönöm! -
felveszel msn-re? címem az adatoknál van csak azé h hátha tudsz segíteni -
dav #80 Próbáltátok már az orosz könyvtárnevet átírni, például valami magyarra? Mert szerintem az okozhat ilyen hibát, de ez csak tipp. -
thx :) -
total commanderbe próbáld -
nekem is ezt irja:c -
Mi a neve pontosan a játéknak?
Nem találom így meg.
kösssz! -
Na lassan nekem is lent van.
A kieges torrent vmi iszonyatosan gyorsan jön:)
Eddig egyik torrentem se jött 400k-val.Köszi a linkeket! -
a textura javító packot feldobná valaki valahova feldarabolva? MErt az nem jó hogy csak az alap játék van fenn ftp-n és a torrentes meg nem jön mert 0.6 arány alatt csak 1 torrentet lehet tölteni :( -
Én ezt töltöttem le és már telepítem is...csak annyi a bukkanó hogy nem értek oroszul XD pedig az én gépem egy igazi fehérorosz XD (MT350) -
Nincs angolosítás vagy magyarítás XD ? -
elküldenéd annak a torrent proginak a linkjét amivel te töltötted le? -
-
nem az de 4 jegyű szám volt?pls gondolkodj még:D -
hali
mért nem tom felrakni?ezt a hülye "a kötetcimke szintaxisa nem megfelelő" jön ki?:S -
köszike a segítséget asszem jol fog jönni!
Legalábbis amíg nincs kész az angolosítás/magyaritás remélem hamar kész lesz! Gibor most hogy áll? (ha elkezted egyátalán)
-
Ha jól emlékszem 1243 volt a jelszó de nem biztos -
endiboy #65 nekem feltette 1.4-es update-t, és semmi gond nincs vele -
Gabor1990 linkjén a file factory-tól töltötem le nemtudja valaki a jelszót? jah és ha nem a torrent-programról adna valaki linket amivel letudom tölteni a torrentes vierziót??? -
Egy kis segítség... -
Szabi1991 #62 eredetlieg az a topik egy másik játékról szol, csak "picit" offoltunk :D
végül Gibor nyitott a játéknak egy saját topikot :) -
De sok szid van :OO (34) -
vass17 #60 nálatok kb mennyit tölt az indítómenü? nekem megjelenik az a kék inditoképernyő és aztán nem megy tovább (vártam kb 15 percet), ezután csak resetelni tudom a gépet. -
Nincs kuplungom a kormányomhoz :S meg váltó se :S na majd okoskodok valamit :) -
Ápdétet ne tedd fel mert szétkurja a játékot és nem lesz kerekük az autóknak!! -
TottiZsolt #57 Naja, az nem ártana -
MUSZÁJ
amúgy jó lenne valami hungarositás :D -
+fav ^^ -
"HIBA - 404, A KERESETT OLDAL NEM TALÁLHATÓ AZ ULTRAWEB SZERVERÉN!"