2432

Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.

Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
  • Gibor
    vezérlőpult>játékvezérlők
  • norbi56
    de hol küldenél róla 1 screenshotot?
  • kifli
    a kiegészítést valak valahova tolja fel pls mert az nem akar lejönni!
  • Pepsi Twist
    mikor leszen készen?
  • caseih9400
    THX ^^
  • Willi Betz
    Nem csak a grafikát javítja jóval.
  • kifli
    mert amit olvastam vissza jelszó az nem jó
  • caseih9400
    :)
  • kifli
    gabor1990 belinkelt 1 oldalt ahonnan leszedtem a cuccot de mi ott a jelszó? mert kéri kicsomagolásnál pls segítsen valaki!
  • Gibor
    bekell kalibrálni a játékban is bekell állítani és jó lesz...
  • norbi56
    billel minden frankó ha viszont nyomom a gázpedált kormánnyal akkor nem megy az autó
  • Gabor1990
    kösz
  • Gibor
    azt meg oroszról angolra és onnan magyarra. :D
  • Gibor
    de megpróbálom azt hogy angolt lefordíttatom egy onlányos weboldallal lefordítani oroszra :D
  • caseih9400
    akkor hogy tudod lefordítani ?:S:/
  • Gibor
    nem...
  • caseih9400
    :( tudsz oroszul ?:O
  • Gibor
    Sajna magyarosítással kapcsolatban kell írnom egy levelet a cégnek vagy minek mert egy olyan helyen vannak a fájlai amit nem lehet elérni mert láttam a hivatkozásokat /sys/servers/ és ilyen könyvtár nincs még rejtette be sem :S
  • norbi56
    m
  • caseih9400
    Am ez a kiegészítés mit jelent pontosan ? Új autókat is rak bele vagy mi ?
  • TottiZsolt
    Autómataváltósnál (azt hiszem csak a terepjáró az, bár a többit még nem néztem, csak a Ladát...) nyomni kell a féket folyamatosan, és úgy W, és akkor berakja D-be, onnantól meg csak gázt és féket kell használnod. Rutinpályán még én sem jöttem rá, hogy ad-e instrukciókat, hogy mikor kell csinálni a feladatot, és hogy melyiket, eddig csak megcsináltam amelyiket akartam, aztán kész. Remélem belehet valahogy állítani ezt is, és nem csak "játszótérnek" van, hanem valóban reális, és valós. Annak örülök, hogy lesz hozzá magyarosítás, meg idővel car-packok is, nagyon jó!
  • Gabor1990
    A tükröket mivel lehet bekapcsolni, mert elég nehéz anélkül tolatni:D
  • Willi Betz
    Ne haragudj,de ha beülsz egy autóba azt mondod,hogy ááhh nem jó autó,mert szar a fizikája?
    Ennyire azért nem kéne a nintendoba lenni
  • caseih9400
    :O :)
  • Gibor
    Azért igy kezdünk? :D lol -.- xD
    Népszerű témák
    1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    2. Training autoszimulátor
    3. Call of Duty 4: Modern Warfare
    4. PlayStation3
    5. Simax driving simulator
    6. Photoshop Munkák
    7. GeForce 8 series
    8. XBOX360
    9. Partyarcok
    10. Hellgate: London
  • autoszimulator
    :D:SA:DA:SD:SDA::SDA:A

van jogsid neked, lol? kézifékes indulás, vágod
  • Gibor
    mellete hogy mostmr megvan hogyan kell modelleket csinálni én elkezdem aki akar csatlakozzon megtalál MSN-en és kifogok adni packeket mivel ugyvan hogy egy fájlba kell beleírni az autükat szal majd késöbb ha 1pack nem lesz meg bukta a többi...
  • caseih9400
    én meg az automata váltóssal nem tok mit kezdeni XD
  • caseih9400
    ok :) alig várom már
  • caseih9400
    billentyűzettel bezzeg megy :/
  • norbi56
    berakom 1-es be kuplung elindul de csak döcög 1km/h-val:D
  • Gibor
    hungarositást már csinálom...
  • Willi Betz
    Csak simán írd felül őket igen.
  • AlieN911
    Vannak a gyakorló feladatok, azokat h. lehet teljesíteni, kiir valamit v. el kell iditani valamit, v. csak mész és jolvan...
    azon az emelkedön mit kell csinálni??:D Mérlegállás vagy mi?:D <- utobbi, elég xar a nem megfelelő pedálbeállitás miatt:S
  • SD456
    Hy all!

Most töltöm lefelé ezt a játékot és közben olvassgatam itt, hogy sokan eléggé pozitívan beszélnek róla. Nemsokára kiprobálom és szerintem erre is csak ezt tudom mondani egyenlőre... az ilyen játékokkba kéne a nagyobb cégekneg besegíteni a fejlesztésbe! Akkor még fejlettebb fizikai és grafika motorja lenne. Nem csili-vili, és nem csak atomreaktorokon beinduló grafikára gondolok csak, hogy egy kicsit szebb legyen.

Bye all!
  • norbi56
    hogykell elindulni? mert akárhogy próbáltam nemtom hiába kuplungolok meg minden
  • Waczkor
    hogy kell a kieget felrakni?Mert nálam uolyan mappák vannak benne,mint az alapban.Csak simán írjam felül vagy mi?
  • AlieN911
    Én G25-tel. Egész jo, csak a fizika elég érdekes:S
    #92 nekem inkább lassan érzékeli h. megnyomtam:S olyan lassan pörög az audi, pedig sztem nem igy kéne...Meg 120nál többet nem megy...Bár szimulátor, ne is mennyen, csak néha jo kicsit jobban odalépni neki.. Be kell löni még a pedálokat, de orosz szal nem probálkozok, majd ha érthető nyelven lesz akkor valamit alkotunk... addig igy is jo lesz... Magyar lenne akkor eléggé feelinges lenne, föleg érteném is h. mit baxtam el és mi villog ott jobb fellül...1-2x nem világos h. mit baxtam el
    A patchben mi van?? a 3xx MB os zipben??
  • kifli
    valaki dobja már fel a kieget valahova feldarabolva!! a torrent nem jön lefele azt írja hogy 0.6 alatti arányal csak 1 torrentet lehet tölteni :(
  • kifli
    akkor invertálni kell a gázpedált! biztos lehet valahol