2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
#173 [email protected] itt pedig egy email hátha itt tudsz beszélni velük :) -
#172 nekem rapidrol lejött simán felteszem mega upra. VAgy neked egy file jött le aminek nincs semmi kiterjesztése? mert akkor csak társítani kell azzal a torrentkliensel amit használsz -
#171 HIVATALOS HONLAPasszem ez az -
dzoli93 #170 A Rapidshare-ről nem lehet semmit se letölteni.mondom valaki vagy vegyen fel msnre vagy nyomjon be ide 1 linket.ha most genya lennék nem így fogalmaznám magam.köszi a választ! -
#169 :P akkor direkt volt és? -
Gibor #168 Nah nemsokára kérvényezem a házihgazdai jogot azt csinálok bannert meg minden... Amugy a játéknak a hivatalos oldal linkjét ktegye már be plz... contactolni szeretnék a fejlesztőkkel... -
#167 direkt írtam, ember... -
#166 Na már csak tartani kéne az 1. helyet -
#165 Yoda legalább írd le rendesen azt hogy faszláma te faszláma :P :D -
#164 1. Training autoszimulátor
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
... -
#163 mit is szeretnél pontosan?
ide fel van töltve a torrent amivel le tudod szedni -
#162 vicc, ez a hummeresnek :DDDDDDDD de egyébként az oldalon van (ezen) -
#161 "akkor csak joltudom :) a teljes neve pedig: 3D-инструктор Вождение по Москве
ez biztos"
fazláma -
dzoli93 #160 Csősztök.itt az msn címem megadom ha lenne vki olyan kedves h leírja msnen a torrentjé[email protected] előre is köszi. -
#159 akkor csak joltudom :) a teljes neve pedig: 3D-инструктор Вождение по Москве
ez biztos -
#158 Vmi olyasmi... -
#157 dede -
#156 nem az a neve hogy 3d instructor? az egyik torrentnek ez volt a neve! -
#155 jah azthittem a játékon belül kell -
Gibor #154 elvileg 3d auto simulator
de kitudja... -
#153 milyen néven kell keresni torrenten ezt a cuccot? -
#152 bocs az off ért asszem én abbahagyom csak még nem jött le ez a szar és nincs mit csinálnom -
Gibor #151 hmm egy az off megy az of fna mind1 lényegtelen :D amugy azt tudja vlaki hogy 1-esbe kipörög utána meg nem... 4-ezerig pörög utána nekem csak... -
#150 Full Drive 2:Hummer pontosabban:) -
#149 full drive 4x4:hummer vagy vmi ilyesmi -
#148 magyar jó játék az insane street legal racing ja és játsz a crysisal és ott vezess sokat mert az autókat magyarok csinálták :) meg a fizikán is dolgozott 1 magyar -
#147 a hummerost azt nemvágom annak mi a pontos neve? -
#146 MAGYART AKAROK!!!!! (mondjuk jó lenne a zinglis) -
#145 jaja at uaz is jó volt
-
#144 az máskérdés hogy csöppet szarul lett optimalizálva de állítolag már jön az lrc2 én már nagyon várom :) -
#143 nem sikerült még sajnos -
#142 Vagy az Uaz 4x4 és a második része a Hummer-os. -
#141 -
#140 ilyen jó játék pl a lada racing club -
#139 nevet xD -
Gibor #138 hát lenne de nem egy gamét ismerek ami nemrosz és csak orosz... -
#137 miért csak az oroszok tudnak kiadni ilyet? sztem európában is lenne rá kereslet! -
Gibor #136 átírni nem nehéz... csak a magyarosítással lesznek gondjaim meg a modellekhez való plugin megszerzése azt utána elis kezdek modellezni ezerrel :D -
#135 :D elindult a kieg így 30 perc után -
#134 Passatot kéne átcsinálni dízelre,én azt nagyon szeretem
Meg ha találok Chevy Epica ingyenes modellt akkor azt bele lehet tenni?
Texturaban tudnék segíteni,mert fényképekkel tudok szolgálni. Ebből is a 2,5-ös 6 hengeres lenne a legjobb automata sebváltóval.