2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
figyelj, ha ennyire nem tetszik ne játszál vele -
meg a kocsik ereje nem igazán élethű. Kicsit lassúak meg gyengék pl a vw -
Ehez sem ártana valami új pály ahol lehet csak úgy gyakorolni a közlekedést ilyen free cuccos -
Gibor #330 áá dehogy nemtom mikor kapok vagy kapok egyáltalán e de rfemélem vlamit kapok :D -
Gibor #329 nem a modellezésel lenne a gond a pályát megcsinálnám hamar, de én nem vagyok programozó egyszerüen midnenes de leginkább modellező :D de programozást annyira tudom hogy ha vlami megvan átírom :D ennyi. -
De szerintem hagyjuk a témát mert háááát...
A térjünk vissza a fejlesztésekre stb.
Gibor kaptál már valami válasz mailt? -
De én arra gondoltam hogy nem csak jogsifelkészítő lehetne hanem közlekedésszimulátor is. Ja és ha hirtelen kell fékezni mert egy szőke sminkelés közben kihajt eléd (csak az élethűség kedvéért) akkor nagyot kell fékezni és lessz féknyom is -
Ja és az elötted lévő kipufogójának füstje látszódhatna.
A törést ki is felejtettem.
Magyarország lemodellezése azért lenne egyszerű mert a földút és betonút ugyanolyan lenne -
Szabi1991 #325 ha guminyomot hagysz, akkor nemkapsz jogsit (sztem) :D -
meg ha esetleg meg fordulsz akkor látod hogy amikor erre jártál gominyomot hagytál :p -
Szabi1991 #323 persze, Magyarországot ne modelezze le valósághűen ? -.- -
vass17 #322 az is megvolt, de nem megy. hát mind1, amugy sem gondoltam, h ezen a laptoppon elindulna, valszeg az a baj... -
a visszapillantóba látszódhatna :D -
Szerintem kérd el emailben ( csak elmélkedés volt semmi több, de azért jó lenne) Milenne ha csinálnál egy saját szimulátort? -
Szabi1991 #319 minek ?
belsönézetben egyik se látszik..
(gominyom, füst, kipufogó)) -
Gibor #318 oké adjál nekem egy sourcecode-ot vagyis forráskódot azt akkor megcsinálom... -
Gibor melyik hangot tetted melyik helyére? -
na már csak a fizikán kéne 1 kicsit dolgozni, meg beletenni egy pár extrát gominyom, füst (gumi, kipufogó) és már kész is lenne a játék :)
De így is jó...
A textura packot meg a kocsik javítását és magyarítást már nem is mondom.
Full extrának pedig meg lehetne koronázni valami jó kis menüzenével (meg egy új menüvel) -
Gibor #315 na megvan lada hang kész egyenlőre sokkal jobb. -
Szabi1991 #314 jó játék ez :))
orosz főút, piros kocka Lada, végig balindex, sorba elözöm a BMW ket -.- -
Én meg Chevy Aveót:) -
itt van alapjárat is (750)
aztán van 1000,2000,3000,3500,4000,4500,5000 szerintem el lehet osztani a dolgot úgy hogy jó legyen :) -
SUBARU -t akarok! -
Én is ki tudom cserélni ki is próbálom mien
lada soundna itt a lada sound finalt kell leszedni :) -
Gibor #309 ugykellene hogy 1-zres fordulat 2ezres 3ezres stb... egészen... 6ezerig... és egy indítási meg egy leállítási hang kell... és megnézteem hogy ez kizárólag a ladának lesz ien hangja :D -
buszt akarunk!!:DD -
Akkor dobd fel gyorsan vhova azt a hangot:D -
Gibor #306 igen 1-esbe mert a kocka lada első kategóriás :D amugy jöhet mert a hangot is kitom cserélni :D -
1-esben vannak -
Jóminőségű lada hangal tudok szolgálni!! ( a lada racaing club nevű játékhoz készített kiegészítés) csak az a kérdés hogy melyik az a mappa amiben a lada hangja van. category1 2 3 vagy melyik? nem tudja valaki? -
Gibor: Mikor leszel kész a "packal"? -
TottiZsolt #302 Királyságoságosságoságosságos hogy a buszt is előlehet csalogatni
-
Gibor #301 tudtommal van :D -
Szabi1991 #300 kira lenne 415 össel nyomulni :)
-
TottiZsolt #299 Elérhetőek, és egyben kidolgozottak között van busz \ teherautó? -
Gibor #298 Megvan menü magyarosítás várható ma este :D -
Gibor #297 hát míg nem kapom meg a dolgokat nem tudok magyarosítani... mert egy olyan helyen tárolja a cuccokat ahova nemtok eljutni de próbálkozom... :D -
TottiZsolt #296 Remélem van közte azért Ikarus 415 -
Szabi1991 #295 nincs kedved kiadni egy kis menümagyarositást? -.- -
Neoncsoves #294 valaki seed pls... 40el jön :s