2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
Gibor #373 ITT de már sokan leírták... -
joco22 #372 valaki adja már meg a linket hogy le tudjam szedni a torrentről -
#371 jó lehet nem volt 120 de akörül :P az a pár km/h nem számít -
#370 100al repeszteni városban :D -
TottiZsolt #369 Szabályokat betartva közlekedni... Vajon mi mást kéne csinálni... -
#368 én azt se tudom mit kell csinálni, nem tudok oroszul. csak bekötöm magam oszt megyek, amig nem szenvedek balesetet:D -
#367 nekem nem ment fel 120ra csak 110re :S -
#366 1. oldalon van link. AZt úgy kell megnyitni hogy leszedi a cuccot és azt társítod azzal a torrentkliensel amid van :D
Na sikerült megcsinálnom 6 hibapontal!!
Aztán kipróbáltam mit tud a zsiguli 120-nál kékifék kormány elránt de sajna borultem :P -
#365 Sziasztok! Tudnátok adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni? Előre is köszönöm! :) -
#364 Nah asszem tolom 1 kicsit szabályosan és nem fogok előzgetni. Kíváncsi vagyok hány hibapontal fogok zárni :D -
#363 belekezdtél a magyarításba ? -
#362 hát azt én se :S -
Gibor #361 jah kira a gém csak azt nemértem hogy a lada pl miért csak 1-esbe pörög ki 2-esbe már csak 4000-ig pörög :S -
#360 Ez nagyon faja, honnan lehet torrentől húzni? -
#359 Persze, énis betartom a határokat...:) Csak néha engem is idegesit, és akkor 2öt vissza padlo Itt lehet ilyet csinálni.. -
#358 én csak autókkal fogok nyomulni hisz azért autó szimulátor ;) -
TottiZsolt #357 Arra várok, hogy kint legyen az első car-pack, és az Ikarus 415-el lehessen zúzni.. Meglesz a fílingje az biztos. Remélem "előlehet hozni" azt is benne. Nagyon ott van ez a program -
#356 én inkább betartom a szabályokat de néha elönt az idegesség hogy lehetne menni 90-el de ehellyett 50el zötyögünk....
amúgy ez a játék nagyon ott van !! nagyon király -
#355 Nekem nagyon tetszik ez a játék csak a kiegészítőt nem tudtam leszedni mert nem volt fent az oldalon amit linkeltek (rapid) :( torrentezni meg itt nem tudok
Várható valami emberi nyelvre való fordítás?:) -
#354 Én már 120-al is mentel a kanyarba (többet nem ment)
Hát ez a beláthatoság, elég xar, látszik h. egy program, és nem a valoság:) De attol még el lehet vele gügyülni -
#353 amúgy nekem ez a kedvenc pályám...:) -
#352 egy másik gém topikjába is képregényeket raktam be :P fraps powa xP
de ha nem tetszik akkor csináljatok PDD screenshot topikot :P -
#351 -
TottiZsolt #350 Jó kis képregényt csináltál -
#349 Képek ....
körforgalom..
ti mentetek már ennyivel kanyarban ?:D
nem mostanába tudom ezt megelőzni...
ezt se...
viszont már ezt meg is előztem :P
tömörölünk persze nem tudok előzni...
jujj de jól beparkoltam ^^ csak sajnos amíg bekéreckedtem ide párszor lefulladt a gép (pár büntipont)
ezen is látszik hogy kell még gyakorolnom :)
eza föld út a halálom :) 30 volt a végsebességem :D
nem látok be :S
túl lassan ment a toyota -> nem vártam be :DD
előzök mindenkit sorra :D
Ugye nem baj hogy ilyen sok képet raktam be?:D Ha baj akkor sry ^^ -
#348 Ezek a házak...Tiszta Budapest:D Újpalota. -
TottiZsolt #347 Ha adsz e-mail címet, elküldöm a 2 torrent fájlt -
#346 gyerekek amíg nincs faq valaki adna egy működő linket a játékhoz, és a létező kiegekhez? -
TottiZsolt #345 -
#344 Besz*rás vagy Gibor, te mit művelsz ezzel a szegény játékkal!!! Csak így tovább!!! Mikor akarod kiadni a "gibor" peccset???
ui.:sok az irásvégi jel ne b*sszatok le -
#343 EZT ? -
#342 ez kemény lehet honnan lehet leszedni?
-
#341 Megtaláltam de ot csak egy szöveges dokumentumot tudok letölteni.:(:S -
#340 Zsiga :
-
#339 Élethűséget szeretnél, ott a Live for Speed. Demo ingyenesen letölthető. Na az autószimulátor. Ez meg rutinszimulátor. -
#338 1. oldal ...-.- -
#337 Üdv emberek!Honnan lehet ezt a játékot beszerezni?
Adnátok esetleg privátba egy torrent linket? -
TottiZsolt #336 Én megvárom azt a pack-ot, amit Gibor csinál amikor ideje van, és majd beizzítom ha kész, addig nem nyaggatom, kérdezgetem... -
#335 Ezek szerint megvan zsigának a hangja? Azt meghallgatnám szívesen játékban is. -
#334 de tetszik csak van 1 pár hibája, imádom a szimulátorokat de vezetni mégjobban szeretek (kár hogy nincs még jogsim) ezeket csak azért írtam mert minél élethűbb annál jobb. Legalább ithon is élvezhetem a vezetést :)
Na megyek játszok picit lfs-el mert már azzal is rég toltam