2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
dzoli93 #453 köszi nem kell:Dén is firefox-al nyomom:D -
dzoli93 #452 vki benyomna a magyarosításról 1 linket?köszi:D -
#451 tcmdvel leszedtem, thx -
#450 nekem lejött (mozzila) -
#449 köszi -
#448 FF-el szedtem le én is, nem tudom miért kell ékezetekes linkeket írni, vagy egyáltalán miért kell ékezetes fájlt feltölteni, de a link él. -
#447 magyarításra 404es hiba, valakinek sikerült letölteni? -
DJ BP #446 100 pontot vagy mit.(ott a jobb felső sarokban ha az pont).
Hibapont az te
:)
Ja én sem értem, elvileg feloldod a következő pályákat ha egyiket megcsinálod? De mennyi hibapont a határ? -
dzoli93 #445 az miért van h amikor megyek az úton bemennék az egyik útra és ott van ilyen piros rács.megcsináltam 100 pontot vagy mit.(ott a jobb felső sarokban ha az pont).Lehet h vmi demo lenne.meg láttam az 1ik videóban h nem városban ment a tag. -
#444 nekem a lámpái villognak, meg belső nézetben is a "világító" részek (merre indexel meg a visszajelző lámpák) -
#443 Igen :D
Lehet, hogy az egyik az OpenGL, a másik meg a D3D. Mindenesetre én abból vettem észre, hogy a két mód felcserélődött, hogy a patch nélkül az alsó üzemmódban jelentek meg kerekek nélkül az autók, patchelés után meg a felsőt használva... -
#442 videómód a felbontás fölött a listában a két krix-krax?:D okés, megnézem:D -
#441 Amúgy zsír ez a kis game, kár, hogy sokat nem értek belúle, de lehet küddeni kockaladával szépen... -
#440 Próbáld meg a másik videomódot, nálam felcserélődött a kettő a patch után. -
#439 nálam az 1.4es patch után villognak a textúrák:( nem lehet ezt valahogy javítani? -
#438 nincsmit :) -
Neoncsoves #437 Az ATW-s webtárhelyre nem tudjátok feldobni a játékot? mert torrentről 20kb/seccel jön... -
#436 végigolvastam kétszer a teljes topikot, és nem vettem észre de már megvan.
köszönöm, és elnézést a figyelmetlenségért! -
#435 1. oldal.. -
#434 nem akarok követelőzőnek tűnni, de #420 valaki?
köszi :D -
TottiZsolt #433 No mindegy, akkor majd újratelepítem a progit, mert nem csináltam "biztonsági másolatot" az eredeti Lada beállításról, és lecseréltem a 'Gibor versionra', de ezekszerint nem jó Na de sebaj, én személy szerint örülök, hogy már van hozzá ilyen kezdeményezés is. Nem tart semeddig újraraknom Hajrá Gibor! -
normomo #432 :(
-
#431 És milenne ha befognátok a rohadt pofátokat? Ne legyen már ez a topik is olyan fertő mint a kamionosak. -
Gibor #430 Bakker... lehet nemlesz RPM fix és igymarad mig ők megnem csinálják mert nagoyn idióta módszerrel lett megoldva... PFF na a váltó áttételeket feljebb veszem akkor kipörög 6-ig de viszont nem fogsz 40-nél többet ,menni 5ösbe -.- -
Szabi1991 #429 404 es hiba -.- -
TottiZsolt #428 Ilyen "nagy" dologba aztán sok értelme volt belekötni... -
Gibor #427 És akkor milenne ha privibe vitatkoznátok... vagy folytatnátok... -
#426 nyugi van már ember!
és akkor mi a rák lenne, hogya nem oksokodnál???
-
#425 Mi a rák lenne ha nem ide irogatnád, hogy mikor van msn-en, majd korrigálnád a hatalmas felfedéseddel, miszerint van? -
#424 lol -
Gibor #423 LADA RPM fix nemjó.... most nézem hogy csak max 40-el tudsz menni és csak pörög... pil kijavítom -
Gibor #422 Ma isonyat jó napom van... gecccccc...
Lada 2107 engine Sound FIX -
Gibor #421 Lada 2107 RPM FIX háhá ma jónapom van :D -
#420 sziasztok!
a textúra javító torrentjét valaki töltse már fel zshare.net-re, mert a rapid 200 percet ír.
köszi -
Gibor #419 tess
Ha minden igaz ma már nem csak 4ezerig fog pörögni a verda :D -
#418 köszi -
#417 Tudom,csak akkor hirtelen nem jutott eszembe. -
#416 berakod megmutatni?fúrumkereső nem ad ki semmit:S -
#415 "m" a tükrök ki-be kapcsolása -
TottiZsolt #414 Zsírul király lett, köszi elsőként ezt Gibor!