2432

Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.

Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
  • Gibor
    mert csak a menüt lehet magyarosítani
  • Che
    a 0.3 verzió az full magyar? az hogy nekem csak a menű magyar benne?!
  • Vviikkttoorr
    Köszi szépen! Amugy 2-3 oldalt visszaolvastam! Gondoltam nem olvasom el aze gész topikot! :) Mégegyszer köszi szépen! Kellemes Ünnepeket!
  • Gibor
    a "vissza nem olvasok" kedvéért kitettem a legfontosabb linkeket.
  • Gibor
    ha egy kicsikét visszaolvasol... látod hogy van magyarosítás... van full verzióhoz link stb stb stb...
  • Vviikkttoorr
    Sziasztok! Megtetszett a game mert a demo-ba kipróbáltam! És kérdezném nem-e tudtok adni egy full letöltési linket netán ha lehet akkor angolosítás hozzá ha van! :D Mert a demo ba is küzködtem eme szép nyelv relytelmeivel! Előre is köszönöm! :P
  • Gibor
    Egybe írjál lécci... 400 üzenetből 399 a tied hogy mia baja a játéknak... ha tudnánk segítenénk... ami ötletünk volt leírtuk...
  • Misi az ezredes
    jólvan sry de pls segítsen valaki letöltöttem már torrentes versiót is de annál is ua a probléma pls... help
  • Gibor
    N3vano...

máskor próbáld meg egyben... vagy 10ózenetedet törölnöm kellet aminek ennyi volt a taartalma _D :D xD :@
  • Misi az ezredes
    msn-em [email protected]
  • Misi az ezredes
    pls... tomstel gyere msn és segíts :@
  • Tomsteel
    ha három napja foglalkozol vele, hogy lehet, hogy a #715 hozzászólásodban döbbenten sasolsz, hogy milyen játék lehet ez?
    gihi :)
  • Misi az ezredes
    óó fene **** nem értem mért de nem akar ez menni valaki tudna segíteni? naon + köszönném! 3. napja foglalkozok a dologgal de csak ma kezdtem el kérdezgetni h mi is a gond ezzel a gameval! -.-'
  • jefferson83
    Nos én a 15 hozzászólásban lévő linkekből szereztem be a játékot (torrent fájlok). Nekem is nehezen ment a munkára bírása. 2x kb 300 Mega a cucc. Most nem tudom lemodellezni, mert másik gépen van a játék :(
  • jefferson83
    Ha azt a verziót szedted le amit én akkor találhatsz benne egy 1.4-es (asszem) patchet, azt is dobd fel rá és próbáld meg úgy.
  • Misi az ezredes
    TottiZsolt felveszel msn-en h ott el küld ezt a fájl-t és akkor hátha jó?
  • Misi az ezredes
    ok
  • TottiZsolt
    A telepítést Total Commanderből indítsd...
  • Misi az ezredes
    Valmai _location_autodrom.db3 fájl al van baja :S valaki tud segíteni?
  • Misi az ezredes
    LOl ez meg milyen game? rendes szimulátor? hmm.. töltöm a játékot szeretem az olyan cégeket akik ilyenekre áldoznak! mert a versenyeket rühellem! [mindig utolsó vagyok -.-']
  • Penge88
    Lehetne multiban dregelni a piroslámpánál :))) Jó lesz ez, ha jól megcsinálják :) Meg írták, hogy a forgalom az 1.0ban elég szarra sikerült, mert ha mondjuk mentél védett úton simán kifordult eléd a birka... És hogy lassan reagált az AI a lámpákra, stb. És hogy ez is javítva lesz. Remélhetőleg egyre jobb játékot kapunk :) Ez a 2 autó, ami eddig kész, ezek nagyon jól néznek ki :) Főleg ha még modolható is lesz, akkor aztán lehetlesz tömni a játékot addonokkal. Egy szónak is száz a vége, én várom már nagyon!
  • [HUN]FaTaL
    Én is várok a freeride carsimre. Wr2ben órákig bolyongtam meg TDUban is:)

Várom a 2.0-t:)
  • 12346
    az a 100 mérföld akár elég is lehetne:) csak ne volna egyhangú. én is régóta várok már vmi olyanra, ami az ilyen bolyongásokra van kihegyezve. anno wr-ben is 3-4 órákat simán elautókáztunk szoftosan bármelyik pályán szinte.

Ec:
    a multis forgalmas poén lenne, de a nyomorékabb lelkűek elkúrnák az élményt. bár ezt lehetne kontrollálni.
  • kifli
    OFF Tom hogy van magyar map hozzá.
    ON A 2.0-ánál a képekből ítélve csak 2 autó van kész a lada meg a kisteher. Ugyhogy reménykedhetünk hogy sokkal jobb lesz mint az 1.0 mert akkor az autókat újracsinálják szerintem.
  • Gibor
    18wos-el énse bírtam a nagoyn hosszú utakat... ezét tértám át ottis a moddolásra. :D kicsit off de ott pl készül magyar map mod :D elvileg énis modellezem de a gyerek aki elvilegadna nekem alapot soha nincs MSN-en :D
  • kifli
    ja meg azt nem írtam oda hogy 18wos al napi max 1 fuvart bírtam idegileg :P
  • kifli
    azzal én is játszottam! De akkor is elég lenne magyarország méretű úthálózat. Test drive unlimitedbe nekem pl bőven elég volt az asszem 100mérföld bejárható út. De ha tes zseretnél egy nagyobb úthálózatot akkor én nem vitatkozok :)
  • Ec
    Jah, lehet elmebeteg vagyok, de pl a 18 Wheel of Steel játékokban kamionnal lazán autóztam 2-3 órát folyamatosan a fuvarral :)) Kormánnyal élvezetes...minél realisztikusabb annál jobb. Sok lesz már a need for speed féle árkádos nyomulással nyálasra tunningolt autókkal..:)
  • Ec
    Hát sebességkorlátozást ki kell venni a játékból :)...amúgy én szivesen nyomnám ha sok is, főleg multiban ha a forgalomat élő emberek adnák és nem BOTok..
    Másrészt ha egy hosszú utat igy virtuálisan meg lehetne csinálni, akkor ha a való életben el akarsz oda menni, már egyszerűbb lesz mert "ismered az utat" :)
    Én élvezném..ha fligth simulatorban lehet 8 órát repülni Aból Bbe, akkor kocsikázni is lehet..
  • kifli
    nem lesz az kicsit sok? csak azzal tökölni másfél órát hogy elérjek budapestig... Sok lenne az egész világ azért.Egy magyarország elég lenne :P
  • Ec
    Én azt az időt várom, mikor a Flight Simulátorhoz hasonlóan lesz egy Driving Simulator, ahol az egész világot realisztikus utakon be lehetne autózni. Persze ez álom marad..jó sokáig szerintem...
  • Ec
    Ha olyan lesz mint az UAZ4x4, akkor a fizikát nem kell félteni, jó lesz. Grafika reméljük nem csak 800x600on néz ki jól..de valóban igéretes, már csak azért is, mert ennek a játéknak nincs konkurense. Utoljára kb 5 éve csináltak egy 3D Driving School nevű KRESZ vezetős játékot, és ennyi. Az oroszok nagyon jól ráéreznek, hogy mi az játékstilus, amiből nem lesz konkurensuk. Az UAZ4x4 offroad játék volt, az is utóbbi évek egyetlen ilyen tipusú játéka (offroad nem = rally).. Mondjuk a határidőkkel nincsenek nagy barátságban..szal hogy mi lesz áprilisban?? nagy kérdés..
  • Gibor
    Hát 2008 április asszem...
  • Máté94
    Én is!-20 FPS xD!!
  • dragon11
    Én várom a 2.0át:)
  • Gibor
    nagyrésze renderelt :D amikor ien agyon bloomolt meg efektelt képetlátsz( max 1-2) azok nem valódiak...
  • Che
    Ha a 2.0 tényleg ilyen szép lesz mint a képeken és játszható is lesz...hogy is mondjam...ciki lesz a nagy nevű játék gyártóknak, ha egy kis orosz csapat lenyomja őket :)
  • Penge88
    Jól néz ki ez a 2.0, nagyon is! :) Remélem, h tényleg multilanguage lesz és hogy sokat javítanak a fizikán, meg a hibákat próbálják kijavítani (pl. ez a max 4000ig pörgethetőség eléggé érdekes téma). De a fejlesztők olyat ígértek (ahogy olvastam az angolra lefordított szöveget), hogy néhány feladathoz nemárt némi vezetési tudás, szóval csak reménykedhetünk, hogy realisztikus irányítást kapunk. A graffal, képeket elnézve, nem lesz gond :)
  • kifli
    azé nem szabad vezetés!!! Le vannak a pályák korlátozva egy adott útvonalra
  • Gibor
    Jólvan télleg sorrya helyesírási hibákért, bróbáltam gyors lenni azt ezlett belőle... javítani fogom mihamarabb lesz időm.