2432
Kattints a bannera a hivatalos oldal megtekintéséhez.
Driving Simulator 2.2 MediaFire
Driving Simulator 2.2 Megaupload
-
? -
lol sztem azért az már kicsit túl nagy dolog h tízezredre pontosan mondod mert vannak olyan fanok tuti akik pontosan néznék! -
és 568 ezred-kor :D -
Gibor #780 09:47percés 31másodperc-kor -
15! -
Gibor #778 április! -
2008! -
Mikor jön ki a patch vagy mi amibe lesz több autó stb..? -
enyi akkor gépigények teljesen a nyálkás testű kétéltűk feneke alatt vannak! -
382 van nekeme és smán ment!:P -
proci sztem 1,8-as elég -
nem nagy a gépigénye de azért sztem egy 1 gb ram kell -
Kiskomtyi #771 jó a játék? ilyen a a grafikája? mekkora a gépigénye?aki tud segítsen -
szerintem a patch-et nem a normális könyvtárába tette bele hanem ahova a telepitő mondja: C:/Program Files/és valamilyen nevü mappa :D
-
Gibor #769 akkor nagyon jó... ennek örülök... ha vlakinek nem jóa kkor ugygondolom nála vanvlami skecc.. -
az 1.4-es patchez is működik :)
Mivel nekem az van fent és tökéletes.... -
Nagyon szépen köszi! Nem fontos annyira! :) -
Gibor #766 én nem az 1.4-es patch-hez csináltam azt tudom. de majd megcsinálom ahozis mihleyst lesz időm. -
Akkor valószínüleg a verzióval van a gond! Pedig azt töltöttem le amit kiraktatok hogy legfrissebb magyarosítás! :S -
Lécci mondjátok meg hogy lehet átteni az alsóra! Sima katt-tal nem megy -
ha a 0.3-ast töltötted le akkor magyarnak kell lennie a beálításoknak is! -
TottiZsolt #762 T - Kuplung
W - Felfele vált
S - Lefele vált
F - Biztonsági öv
Kb. ennyi ami lényeg benne -
Az irányításnak magyarnak kell lennin!! nézd meg -
Köszi szépen.Sikerült! Márcsak azzal van a abj hogy beraktam a magyarosítást és csak a menü lett magyar! beálíltások nem! Hogy fel le váltás meg ehhez hasonlók! PLS help! :P Sziasztok -
jefferson83 #759 Lehet nem is magyar??? :DD [szemét] -
Nagy kukac:
Az "legfrissebb", nem "legfrisseb"
:D -
Kis kukac: Banner: "Legfrisseb magyarosítás"
Az "magyarítás", nem "magyarosítás". Csak ha már pont ez a célja:) -
sajnos én sem gamelek csak 1-2 napja vele szal nem tudok segíteni sry -
Gibor #755 telepísd felagamét ujra ugyhogy a telepítési helyét megváltoztatod...beleértve a pl e:games/3dkrikszkraksz helyett pl e:/games/autoszimulator -
ahh... -
Még így is ledob azzal a hibával! Am az uninstall egyből a telepítési mappába van! Nem almappába! De ígyse indul! :( -
:DDD -
lol de ne azt hanem azt annak a mappának a nevét amiben vannak azok! -
basszus ugy bosszant hogy nem sikerül megcsinálni! :( -
kecci:DD "nyizsd"XDDD -
A feltelepített mappába rögtön az uninstall exe-t átírtam valami hüyleségre! De így is kidob hibával! :S -
ha feltelepítetted akkor nyizsd meg a mappát amibe van az az uninstal izé és írd át enyi nekem enyi volt! -
felraktam a játékot de mikor előjön az intro kidob pdd.exe hibával! Letöltöttem a kiegészítőket és azokat is felülírtam! De így se lett jó! valaki nem küszködik hasonló problémával?:S -
Gibor #745 Azok a fájlok olyan helyen vannak hogy csaka forráskóddal tudnánk bejutni... de a forráskódot nemakarják odaadni. -
szerintem nem! csak azért jobb lenne ha tudnánk hogy hol lehetnek azok a fájl-ok amikben bizonyos szövegeket át tudunk írni!