Training autoszimulátor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm

kifli
fékezz és közben tedd d be a váltó gombal
Valaki tudna segiteni az automata váltos kocsit hgy tudnám sebességberakni ugy hogy mennyen? mert minden gombot végigzongorásztam de nem csinét semmi vagy én vagyok a béna

Na én most úgy feltelepítem újra ezt a gémt hogy nagyon <#idiota>

Willi Betz
Igen.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

jah értem... szóval olyan trackerrõl származik...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Willi Betz
Igen,mert amit lejjebb is említettem,így nem az én arányomat rontja az aki esetleg nem tölteni vissza amikor leszedte.

így jobb?

Willi Betz
Na akkor itt vannak a linkek:
Alapjáték
Kiegészítés
Ezeket kéne feltenni a mostaniak helyett a bannerba.

MerlinW
Rendben és köszönjük:)

[merlinw.org]

Willi Betz
Figyeljetek inkább felteszem a progikat a szerveremre és onnan legyenek a linkek ide kitéve,mert amik torrentek kint vannak,az az én arányomat húzzák lejjebb,ha letöltögetik.

kifli
Már igazán jöhetne valmi új hír mert az uccsonál még mindig ez a dátum 06.12.2007 :@
Remélem lesz valami a 2.0ából, mert képek alapján jó lenne.

kifli
a-a néztem hivatalos oldalt de az uccso hír 2007.12. havi :S
RoR zsozso
Vmi hír?? Semmi <#conf>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

kifli
Most néztem nemrég hivatalos oldalt de semmi :@
Semmi hír nincs a 2.0-ról?
MerlinW
többnyire texturákat

[merlinw.org]

Attila889
a kiegészités mit tartalmaz?

csõsztök.már non várom a 2.0-át.csak rem. nem fog akadni:D
RoR zsozso
háát,ebbe nem tok segíteni én bill-el játszom...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

lacica
Igen!!Csak a feedback hiányzik a kormánynál,pedig látja a G25-öt.Nincs valami rejtett állítási lehetõség?

RoR zsozso
Most jó??

lacica
Köszönet,erre nem is gondoltam!!!!

RoR zsozso
a Lexus-al azé nem tucc elindulni mert nyomni kell a féket miközbe berakod Düzemmódba mert autoomata

Attila889
a kiegészitõt miért nem tölti? :S

lacica
A Lexussal miért nem tudok elindulni???<#nemtudom><#nemtudom>

dragon11
Új hírek 2.0-ról?Mikor jön ki, még mindig nyár?

Attila889
én nemtom letölteni...egyszerüen nem csatlakozik rá....valaki tudna segíteni esetleg? :)

RoR zsozso
Akkor bocs a hülyeségemér de nem tudtam mi van mert egy ilyen nevû mappába rakta:

3D ³ºßÔÓÑ¬Ô«Ó 2.0
<#wow1>

Willi Betz
Ez az ami mindenkinek meg van aki látogatja ezt a topikot.

RoR zsozso
Az én autóim: Wolgswagen Passat,Lexus(terepjáró,autováltós),Kocka LADA,Toyota Corolla(Autováltós),Vmi újfajta LADA vagy mi a tököm(90Le),Ford Focus sedan.

Ez melyik verzió???Mert a mappa amibe rakta oda az van írva h. 2.0!!

RoR zsozso
nekem a 2.0van meg sõt amibe rakta mappa oda is van írva h. 2.0<#mf2>

kifli
Most kellene jönnie valamikor nem? Vagy nem április volt?
MerlinW
2.0 még nem jelent meg...

[merlinw.org]

Willi Betz
A 2.0 nem most jön majd ki valamikor?<#wilting>

[HUN]FaTaL
Fel lehet telepíteni, felrakod az 1.4es gamét és rá a kieget és a patch nem kell, mert 2.0ra frissít a kieg is:) Nekem a patch szétszarta a textúrákat amúgy is, a kieggel meg jó volt:)

http://goo.gl/gd6Zi5

RoR zsozso
dzoli,nem maradsz le semmirõl ha a kieget nem tod lehúzni mert én lehúztam de feltelepíteni nem lehetett mert a game az 2.0 a kieg meg az 1.4-eshez való!

caseih9400
hanyadikán jelenik is meg ?:)

khm...khm...

MerlinW
1.4

[merlinw.org]

csõsztök.mért van az h tölteném le a kieg.-tõt és bitlord bejön nem indul el a kieg .torrentje?és errort ír ki.
RoR zsozso
Nagyon szépen kösz!!<#worship>

Magnumrolcsi
Nem vagy alapos. Pedig #260 hsz.-ban le van írva.

T=kuplung
W=felváltás
S=leváltás
E=motor indítás
Bal shift=bal index
Jobb shift=jobb index
Bal ctrl=balra néz
Jobb ctrl= jobbra néz
F=öv becsatolása
Space=kézifék ki/be

RoR zsozso
A magyarositást meg lehúztam de amikor akarom kicsomagolni kiír egy hiba üzenetet h. rossz archivum mellette meg egy ijen jel:<#felkialtas>

RoR zsozso
Elolvastam az összes oldalt de nincs rá válasz!!!Vki letudná írni h. hogyan kell??????<#help><#help><#help><#help><#help>

Magnumrolcsi
Tudnánk! Olvass vissza! :)

RoR zsozso
tudnátok segíteni??az lenne a kérdésem h. mivel lehet váltani és hogyan??mert nem tom sebesség be rakni pedig minden betût végnyomkodtam de nem rakja be :( oroszul meg nem tok

RoR zsozso
Kössz , már húzom

[HUN]FaTaL
2.0 asszem vagy 1.4 nemtudom

http://goo.gl/gd6Zi5

RoR zsozso
Ami a bannerba van az hányas verzió emberek???Amúgy hol vagytok 7napja nem irtatok...