Training autoszimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2015.12.27. 11:34:14
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.04.14. 15:09:14
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Szerintem érdemes kipróbálni őket.
CCD 1.2.2 Cars
Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.04.14. 11:39:52
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.30. 22:57:55
[merlinw.org]
Köszi előre is.
Ismétlem magamat: ez nem játék, hanem oktatási anyag. A lényege a KRESZ tanítása, nem a fizika...
Ezt már korábban is számtalanszor leírtam, a weboldalán is le van írva. Az, hogy te elõbb fizetsz, aztán olvasol az csak a te hibád😊
[merlinw.org]
Ekkora csalódás még játékmegvásárlása után még nem ért.
A játék készítõi menjenek RUSZKI KU..A ANYJUKBA!!!!!!
Ha valaki furikázni szeretne ,vegye meg az ETS2-õt és egy kib…..ott nagy játék élményt kap cserébe potom 3000Ft-ért.
Üdv. Pici szar driving
Semmi köze a telefonszámládhoz. Bankkártyára mindenképpen szükséged lesz.
[merlinw.org]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Aki nézi a topikot, kérem segítsen sürgõsen.
Megvettem a city car driving-et. Most kaptam egy e-mailt amibe ez áll: "Payment information for order" utánna valami kód, és még ez "Thank you for your recent purchase at PayPro Global.
In order to complete your purchase, please review your order information, have your credit card ready and call us at +1-866-933-4313 (USA/Canada), +1-646-873-6857 (International).
IMPORTANT: The operators cannot answer any questions regarding the Product, nor can they make any modifications to the order." mi a teendõ tobább?
A játékot is letöltöttem, elindítottam, a kis ablakba valami "Enter activation key"-t kér, beírtam amit e-mailban kaptam de nem akarja elfogadni. Hogy tovább?
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
http://www.youtube.com/channel/UCGAUnnvt4MwrVlbxxfKY88A?feature=watch
Amúgy vagy csak fogod, kicsomagolod, és van egy data és egy export mappa azt bemásolod, vagy van, mikor valami mod installerel kell, de azt mellékelni szokták ahogy néztem.
[merlinw.org]
Nekem is kellene 1.2.5-höz crack valaki küldene nekem privibe egy linket?
Mert csak ezekre a kamu fizetõs oldalakra rakják fel õket.
Hátha talált valaki normális oldalt.
Megköszönném ha valaki küldene privibe egy linket.
Ha megvan átküldené nekem e-mailben
e-mail cím: [email protected]
[merlinw.org]
Если Вы хотите получить его, нажмите кнопку Ок. és utána csak fehér az ablak ilyenkor mivan??
[merlinw.org]
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Nem lehet kiszedni, tessék betartani a sebességkorlátozásokat!! 😄
"Lehet-e úgy zenét berakni, esetleg internetrádiót stb. hogy a játékon belül szólaljon meg?"
Ilyen sincs, töltsd le a winampot rakd be a számváltogatást meg a play/pauset egy gombra a winampon belül, és tessék máris tudsz számot váltani 😄
"Van-e mûködõ ún. "night mod" CCD 1.2.4-es verziójához?"
Nincs "night mod", benne van alapból a játékba, a free drivingnál van olyan hogy time and weather ott tudod a napszakot beállítani.
"Van egy pár kocsi amiknél nem "illeszkedek" tökéletesen a kormány elé, mi az a mód vagy program amivel eltudom érni hogy nézet pozíciót állítsak?"
A beállítások/controlsban van olyan ha legörgetsz, hogy view, ott találod azokat, hogy "Move camera..." azokat tetszõleges gombokra beállítod, és már is állíthatod az üléspozíciódat.
Van egy pár kocsi amiknél nem "illeszkedek" tökéletesen a kormány elé, mi az a mód vagy program amivel eltudom érni hogy nézet pozíciót állítsak?
Mint pl ennek a videónak az elején:
http://www.youtube.com/watch?v=M3ZDCOspjuI
Lehetõleg 1.2.4 hez, köszönöm 😊
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Mûködnek a kocsik, letölteni tudok, beregisztrálni nem kell. És igen igen, a fórum nem egy chat portál aminek az a neve hogy segítség kérõ. Rég írtam már be sg-re, meg igazából rossz tulajdonságom hogy nem olvasok utána a dolgoknak és úgy teszek fel 1 halom idióta kérdést <#levele>#levele>
De maradt azért egy pár kérdésem amikre keresem a megoldást :/ Remélem bizalommal fordulhatok hozzátok, még így ezek után is, és lesz aki segít.<#vigyor2>#vigyor2>
Valahogy kilehet szedni a kocsikból a nagy sebességen való idegesítõ "remegését"? Ha igen akkor hogyan? Mert szerintem akkora baromság, hogy így szemlélteti a játék a sebességet hogy majdnem szétesik a kocsi...<#szomoru2>#szomoru2> Remélem van erre lehetõség
Lehet-e úgy zenét berakni, esetleg internetrádiót stb. hogy a játékon belül szólaljon meg? Tehát hogy maga a játék vezérelje és tényleg azt a hatást elérni hogy mintha az autóban ülnék és zenét hallgatnék? Ha igen pls help, egy videó vagy egy leírás, ha angolul akár oroszul is van megteszi.<#help>#help>
Van-e mûködõ ún. "night mod" CCD 1.2.4-es verziójához? Ha igen. Hol? Mert én sehol sem találtam, pedig youtuben már láttam ilyet, azthiszem.
Remélem elolvassa valaki is amiket írok, mert ezekben a kérdésekben sok utánna olvasás után sem találom a választ. <#szomoru1>#szomoru1>
Elõre is köszönöm a segíséget! 😊
És mitöbb, aztis tudom mostmár, hogy mit akarok. Szóval!
Szükségem lenne legalább egy 1.2.3/1.2.4-es crackelt mûködõ CCD-re, vagy ha nincs más akkor az orosz verziónak egy 2.2.8/2.2.9-es verziójára.
Ha esetleg ilyen nem létezik, akkor a következõ kérdés az az hogy:
Hogyha megveszem a City Car Driving hivatalos weboldaláról a játékot, akkor hogy jutok hozzá egy 1.2.3/1.2.4-es verziójú játékhoz???? Mert a weboldalon szó nincs ilyenrõl, pedig létezik.
És akkor tényleg még egyszer elnézést a feleslegeskedésemért. Várom a válaszokat, köszönettel, red bull
Letöltöttem a 2.8.8 javítást a 3D Instructor hoz, de ahoz meg nincs crackem, de nagyon kéne mert a 2.7.7 re alig van kocsi.
A legjobb egyébként az lenne ha lenne egy faszán mûködõ City Car Drivingom amihez sok kocsit letudok tölteni, mert most nem ez a helyzet.
Vagy van valami 5let hogy honnan lehetne jól mûködõ crackelt (persze az hogy elszáll a kocsi nemgáz) 3D Instructort vagy CCD-t leszedni
Nemrég rátaláltam erre a szuper játékra a Youtube-on, és felkeltette a figyelmem hogy kedvemre letudok tölteni olyan kocsikat amiket én szeretnék, sõt mi több, emiatt töltöttem le. Na de itt a probléma...
Sok videót megnéztem már az interneten/youtube-on, de egyszerûen nekem nem megy, mindent ugyanúgy csinálok és egyszerûen amikor kiválasztom a kocsit a játékon belül (BMW M5 F10 2012) és rámegyek hogy START, betölt a csík olyan 3/4-ig és utána kifagy fekete képernyõ és program bezárása gomb megjelenésével.
És lenne egy pár kérdésem is:
1.Mi a különbség a 3D Instructor 2.2 és a City Car Driving 2.2.7 es verziószámú játék között? Melyik a jobb?
2.Honnan érdemes letölteni kocsikat Pl a CCD 2.2.7 es verzióhoz?
3.Hogyan tudok be regisztrálni a Multisoft oldalára? Mert egyszerûen az oldal regisztrációs felületénél orosz nyelven feltett kérdésre a helyes válasz a NAP lenne, mivel a kérdés az hogy, Milyen csillag körül forog a bolygónk... de egyszerûen nem tudom vele elfogadtatni semmilyen nyelven a nap szót, és ezáltal regisztrálni sem enged <#help>#help><#help>#help>
4. Esetleg van-e egy magyar, vagy angol nyelvû tutorial videó a kocsik játékba való berakásáról, vagy az egész játékról ilyen magyar/angol nyelvû FAQ. Inkább valami videó kéne ami a telepítésrõl fogva bemutatja a plusz mód berakásáig.
Nagyon nagy köszönetem érte ha valaki a kérdéseim töredékére is megtudná adni a választ, akár megközelítõleg is, fõleg a kocsi berakás részére mert az érdekelne a legjobban. <#confused>#confused>
Amit tudni kell a feltelepített játékomról, hogy sajnos nem eredeti, mert nincs PayPal kártyám.