342
Nokia E51
-
#62 Az oldalsó gombok majdhogynem használhatatlanok, bár valójában szükség sincs igazán rájuk... -
Szaby59 #61 Ezt, hogy érted tényleg annyira elsz*rták a műanyag gombokat?
Mégis látványban mennyire feltűnő?
És még valami: a hangszórója jobban szól zenéléskor mint 6120c vagy kb ugyanolyan? Csak azért mert akkor tudnám mihez viszonyítani. -
#60 mindhárom :) -
Szaby59 #59 Több oldalon is azt írják a volt/aktuális tulajok, hogy bár a fém borítás nagyon jó, de az oldalsó gombok borzalmasak, megtudná valaki mondani, hogy mi a baj velük? Nehéz benyomni, vagy a minőségükkel van a baj? -
#58 nokiaprogramok.hu -
matkovec #57 Sziasztok volna par kerdesem a kutyuvel kapcsolatba.
Miert nem tudok semmijen progit felrakni a telcsire?
probaltam mindenfele modcerrel raraktam a telcsire ugy instalallni vagy a pc bol a nokia suite progival semmi eredmeny.
Van e valami jo honlap ahol meglehet talalni mindenfele okos progit a telcsir.
Elore is nagyon koszi a valaszt
-
#56 Nekem sokszor még ez is túl nagy. ;-) -
#55 ugyanaz a kijezője, mint 6120c-nek asszem. 2 col. hogy mennyire olvasható, az csakis a felhasználótól függ, ha nincs gond a szemeddel, nem szabad gondnak lenni vele. bár jót tett volna neki, ha kicsit nagyobb lett volna, az tény, de nem vészes ez szvsz 1általán. -
Szaby59 #54 Bocs a dupláért, de ezt elfelejtettem: a kijező ugyan az, vagy legalábbis ugyanolyan nagy mint a 6120classic, 6220classic, n81 nem? -
Szaby59 #53 Még valami:
Most találtam meg egy tesztet és abban azt írják, hogy nagyon aprók a betűk és nem lehet állítani a méretet, tényleg annyira aprók, vagy azért el lehet olvasni.
Most gondolkodtam egy n81 mellett is hisz az tényleg multimédia készülék, de mikor megláttam, hogy naponta tölteni kell rögtön le is mondtam róla... -
#52 üzleti telefon, ezért közepesnek mondható. komolyabb fülessel ha használod, egészen jó hangja van, viszont van egy kis alapzaj is.. a telefon hátoldalán van a hangszóró, ezt használja a telefon zenelejátszásra, illetve gyakorlatilag mindenre telefonáláson kívül (illetve arra is, ha kihangosítod), ha nincs füles csatlakoztatva.
fp2 leginkább designbeli változásokat jelent. az aksit addig kell tölteni, amíg a telefon töltést jelez, ez ~másfél óra szokott lenni. -
Szaby59 #51 Engem a multimédiából csak a zene érdekel, az is csak fülhallgatón keresztül.
Ha fülhallgatóval hallgatok zenét, akkor kb milyen minőségű lesz?
Valamint érdekelne e, hogy van e külön hangszórója zenére és telefonálsra vagy egy helyről jön minden hang és ha igen akkor ez nem okoz gondot, nem e romlik el hamarabb a hangszóró?
Valamint 6220-ban feature pack 2 van, e51-ben feature pack 1 ez milyen különbséget jelent?
És még egy kérdés: A boltban, ahonnan a jelenlegi telefonom van azt mondták az első 3 töltésnek 12+ órának kell lennie, viszont a neten olvastam, hogy csak 1x 12-16óra, vagy Li-lon akku esetében már nem is szükséges - most mi az igazság?
Még 1x kösz a választ... -
#50 6220 multimédiában erősebb szerintem. viszont ennek megfelelően jóval drágább is, és nincs benne wifi. abban az árkategóriában pedig sokkal jobb vétel akár egy N82, akár egy N78. -
Szaby59 #49 Ok, kösz a gyors választ már csak az érdekelne, hogy a 6220 Classic ill az 5320 XpressMusic jobb e ettől a telótól.
A 6220-ban 5MP-s kamera van, tehát ha ettől eltekintünk akkor a 2közül melyik a jobb? -
#48 vannak típushibák, általában nem vészes. aksi átlagos használat mellett mondjuk 3 napig bírja. közepesen alkalmas zenelejátszásra, kb ugyanúgy, mint minden más sima okostelefon. 2,5mm-es jack csatlakozója van. kamera is közepes, videó: QVGA 15fps. 3,5g-s, első kamera nincs, ettől függetlenül lehet videótelefonálni, csak téged nem fognak látni, vagy te nem látod akit kéne, mivel ah átsó kamerát kell használni (más ugye nincs), de ez a funkciója nem túl eltejedt sztem a telefonnak, nem sok értelme van a videótelefonnak. -
Szaby59 #47 Sziasztok én azt szeretném kérdezni, hogy:
Mennyire bevált ez a telefon - vannak e ismert típushibái?
Meddig bírja az akku amikor alig ill. sokat van használva?
Zenelejátszásra mennyire alkalmas (fülesről lenne leginkább, de a hangszórója is érdekel)?
Képeket milyen minőségűeket csinál/videókat főként hány fpst?
Ez ugye 3G-s, tehát alkalmas videohívásra, de én nem látom a másodlagos kamerát. -
#46 msn.comra felmesz onnan is tudsz msnezni -
willigair #45 Üdv!!!
Tegnap jött meg az E51-em minden nagyon szép és jó :) csak valamiért nem találom a winlive-ot a letöltéseknél...... Pannonál vettem a telot de ez elvileg a nokiától frissiti a listát. Nem tudja esetleg valaki hogy mégis mi lehet a gond vagy hogyan tudnám mégis rárakni a live-ot? Próbáltam gépen letölteni és felrakni de ott mindig azt irja hogy a tanusitvány lejárt.
A másik gondom az lenne hogy felraktam a Fringet és miután megadtam a felhasználo nevet meg a jelszot menne tovább a progi de amiután elindul (letölt pár kontaktot) ujraindul és ezt csinálja folyton amig le nem lövöm.....
léci léci segitsen valaki :D kell a suliba az msn :D még a végén halálrra unom magam :P -
#44 hat pedig kene neki, akkor vidd vissza oda ahol vetted es mondd el mi a gond -
#43 Sziasztok,
volna egy problémám, remélem, hogy tudtok segíteni. Az E51-es telefonomon nem működik a rezgő hívásjelző funkció, pedig be van kapcsolva. Van valami megoldás erre? Válaszotokat előre is köszönöm. -
#42 A 6120C pont azért tűnt el a boltok polcairól, mert az E51 többet tud és ugyanannyiba kerül. -
#41 Köszi ez elég egyértelmű különbség. :) Úgy érzem holnap megyek és megveszem az első symbianos telómat a Nokia E51-et -
otter #40 Sziasztok!
WAP-al kapcsolatban lenne kérdésem.
Hol lehet elindítani ezen a WAP-ot?
és
ha elindul melyik "Hozzáférési pont"-ot kell választanom?
Azért kérdezem mert az előredefiniáltak "Hozzáférési pont"-ok között elvileg van olyan (Vodás ügyfélszolgálat szerint), ami nekem jó, de a nevét csak 15 karakterig jelzi ki így aztán még ha akarnám se tudnám, hogy mit választok.
Na már most ennek következtében csak ennyit látok:
Vodafone IMPS
Vodafone Internet
Vodafone Live!
Vodafone Live! V...
Vodafone MMs
Vodafone Strea...
Vodafone VitaMA...
Vodafone VitaMA...
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#39 ugyanakkora képernyőjük van.
amiben a 6120c jobb: -elülső kamera, ledes vaku
amiben az e51 jobb: -minden más. -
#38 a kepernyo meretevel semmi gond, elég nagy és kibaszott éles képe van, 16millió színnel. azzal nem lesz problémád -
#37 Hello all!
Mobil vásárlását tervezem, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket Nokia E51 vagy Nokia 6120 classic-ot vagyek? e51 mellett szól a Wifi, de ellene a kisebb képernyő. Ha tudtok, segítsetek, köszi. -
otter #36 Ja a márka Kingstone. -
otter #35 Sziasztok!
Vettem 4GB-os SD HC memóriakártyát az E51-be.
Beletettem, de nem formáztam meg.
Most olyan játszik, hogy nem jeleníti meg jó páre *.jpg a képet.
A másik probléma, hogy ha indexképet akarok számhoz rendelni, akkor jó őárnál olyant ír ki: "védett objektum" vagy vmi ilyesmi.
Találkoztatok már ilyennel?
A kártyát meg kellett volna formáznom? -
#34 a beépített böngésző szinte tökéletes, de egy Opera Mini nem árthat, gyorsabb és kevesebb adatforgalmat csinál, viszont kevesebbet tud.
videólejátszáshoz hasznáj CorePlayer-t. -
otter #33 Köszönöm!
Nem is értettem a nokia honlapját, hogy miért írják ki, hoygy 4GB-ig bővithető aztán meg 8GB-os kártyát is ajánlják hozzá opcióként.
Még lennen pár kérdésem:
A beépített böngésző elegendő vagy rakjak fel pl.: egy Opera Mini-t?
DivX-es videókhoz van vmi jó lejátszó amit fel lehet telepíteni a telóre és megbízhatón sok fajta divX-es videót lejátszik?
Még egyszer köszönöm a asegítségedet!
-
#32 kezel sdhc-t, 16 gigásat is gond nélkül viszi. -
otter #31 Sziasztok!
A héten vettem E51-est és segítségeteket szeretném kérni.
Memóriakártyát akarok bele venni, de nem tudom, hogy:
- SD HC típúsút is tud kezelni vagy csak sima micrp SD-t?
- 4GB-os még simán kezeli minden fennakadás nélkül?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
#30 Ha videozásra kell akkor nem ez a te telefonod arra ott vannak a videokamerák és még olcsobban is kijössz mint egy ilyen teloval.De ha csak arra kell hogy valamit hirtelen megörökits arra ugyan ugy megteszi mint bármely másik telo 320x240-es felbontással dolgozik mp4 tömöritéssel..Én is egy K700i-röl váltottam.De nem a kamera minösége volt a döntö, hanem hogy szinte bármit csinálhatok a telefonnal.Mindenféle kapcsoodási lehetöség és telepithetöség van benne.Nálam ez számitott.Plusz 10k külsö GPS antenna és már navigálhatsz is -
msgreg #29 Hali!!!
Szeretnék venni egy ilyen E51-et,vagy várok a 6600slide-ra:D
És olvastam ilyen telefon tesztet,ahol azt írták,hogy gyenge mínőségű videót készít,de mihez képest csinál gyenge minőségűt???
mer nekem most egy őskövület Sony Ericcson k700-am van:D,és ahhoz képest biztos szép a videó,de volt már sharp 902-m is,és az tényleg szép videókat csinállt,csak telefonként volt szar:D,és a lényeg,hogy akkor ezt a nemjó minőségű videó készítést hogy kell érteni???tényleg szar,vagy csak nem olyan profi??? -
#28 ó zsir. megleltem a prohardveren a problema kulcsat.
akit érdekel:
menu->telepitesek->alk.kezelo->opciok->szoftvertelepitesek->mind
es mostmar mukodik. kiroá
kös -
#27 prohardver fórumán eléggé elörehaladott topicja wan a telonak,ott kb mindent megtalálsz szintén. -
#26 Látogass el a nokiaprogramok.hu oldalra, ott mindent megtalálsz ami a telefonoddal kapcsolatos és minden segitséget megkapsz.
-
#25 nézegetem a telot is meg a kezikonyvet is de sehol nem talalok olyan menut ahol ezt megtehetnem :S -
#24 Kapcsold ki a tanusítvány kérését. -
#23 hi
tegnap vettem ilyen telefont, és az a problémám hogy olyan ir ki témák telepitesnel hogy nincs tanusitvany vagy nemtom mi a lofasz es nem teszi fel... sosem volt még symbianos telefonom, ugyhogy aki ért hozza segitsen plz