342
Nokia E51
 • ZilogR
  #342
  Köszönöm! Várom az eredményt!
  BTW: Én is kipróbálhatom, ha eladod nekem, ha már "kotorni" kell ;)
 • gotchaaa
  #341
  Holnap előkotrom az enyémet és kipróbálom, hogy lehet-e ilyen turpisságot csinálni vele.
 • ZilogR
  #340
  Üdv! Olyat próbált valaki, hogy a telefon wifin csatlakozik a netre és egy infrás eszköz így használja a telefont infra modemnek?!? Ez szerintetek megoldható? (Van egy régi PSION, akkor még nem volt BT és WiFi, de infra van benne, ennyi a sztori és a PSION-nek jobb a kijelzője, fullos a billentyűzete, stb...)

  Előre is köszönöm a válaszokat!

  BTW: akar valaki eladni E51-et esetleg?! Árajánlatot privátban várok egy kis leírással, hátha... :)
 • SigS
  #339
  Energy Profiler

  Ingyenes, meg lehet nézni vele hogy mennyit ogyaszt az akksi.
 • Zsolt01
  #338
  nokiaprogramok.hu/forum/ - E51
  Itt érdeklődj.
  Ha nem vagy tag, regisztrálj.
 • repvez
  #337
  Arról tud valaki monani, hogy az mitöl lehet, hogy 2 hete kint voltam ausztriában és elötte nap reggel vettem le a töltöröl a telefont és kint délután már le is merült, vagyis max 1,5 napig birta ugy hogy nem is hivtam rajta senkit, azelött 3 napig elment 1 feltöltéssel.
  Semmit nem állitottam és nem raktam rá uh programot sem, mitöl van az hogy azota még 2 napot sem bir ki?Van valami program amivel meg lehet nézni, hogy valami használja e a telefont ami meriti az akksit?Mert régebben volt a GPS-nek a beállitásainál, hogy a serverhez akart kapcsolodni és emiattt merült, de egy jó fél éve már nem tettem a telefonra uj programot és a beállitásokon sem változtattam.
  Vagy egyszerüen kezdi megadni magát az akksi? 2 éves teó, csak kicsit furcsa hogy pont egy külföldi utnál kezdi el teljesen hirtelen és nem fokozatosan csökken a készenléti idö .
  remélem tud valaki ebben segiteni .
 • Kolpi
  #336
  Eladó Nokia E51-es típusú mobiltelefon!A telefon 2008 december 27.én lett vásárolva Pannonnál(telenor).Nem kártyafüggetlen.2010 december 27.ig van rá garancia.Eddig még semmi baja nem volt a telefonnak.A telefon viszonylag jó állapotban van, \"zseb kopottnak\" mondanám. Amit adok hozzá:dobot.töltő.garanciajegy.Képeket e-mailbe tudok küldeni!! Irányár:15000Ft Érdeklődni e-mailben:[email protected] MSN:[email protected]
 • SigS
  #335
  E51-es telóm eladó+ BlueGPS és így teljes értékű ingyenes navigátor! Érdeklődni privátban.

  Csak Szeged és környékére!

  Csók!
 • n3whous3
  #334
  megnézem akkor

  mindenesetre eddig egyik se vette be azokat az flv-ket amiket néztem volna, pedig standard a felbontás. Kódolást nem tudom mivel lehet másabb.

  nekem lehet nem a legújabb van fent, megkeresem mi a legutolsó
 • Dj Tommy
  #333
  Ez érdekes, mert most próbáltam ki egy flv-t a core-ral és lejátszotta
 • n3whous3
  #332
  wooooow na azt még nem láttam

  nem, core nem t udja az flv-t az tuti
 • Dj Tommy
  #331
  Akkor próbáld meg a Smartmovie-t, az is viszi az flv-t, meg a coreplayer is
 • n3whous3
  #330
  kösz a tippet, megnézem, bár nekem offline lejátszás kéne, nemtom ez tudja-e
 • Dj Tommy
  #329
  Ezt próbáltad már?:
  http://www.youtube.com/yt_mobile_app
 • n3whous3
  #328
  ok találtam még egy flvplayer nevű progit, hátha...
 • n3whous3
  #327
  nem hackeltem, semmit nem buheráltam rajta, még szignózásokat se csináltam.

  azóta frissítettem firmwaret most ok

  btw: emtubeot ki ismeri? Egy flash lejátszó + youtube lejátszó. Ezt akarnám rárakni, de túl régiek a fájlok amiket neten találok, mind szignózni akar... Nincs szinte alternatíva. Egy szép GUIjú progi van még: mobitube. De az meg nem játssza le, csakis azokat a flash videókat aminek a formátuma egyezik a youtube standard videó formátumával. Egy oldalról leszedtem pár flash videót és nem kezdi el játszani :(
 • Dj Tommy
  #326
  H*ckelted a telod?
  Mert akkor írja ki általában, hogy sérült a fájl, ha a c->sys->bin mappába rossz verziójú installserver.exe kerül.
 • n3whous3
  #325
  Hi

  Valaki t alálkozott már olyan problémával, hogy seemmit nem lehet felrakni? Először akartam egy flash videó lejátszót, majd amikor már 6 verzió se ment, random elkezdtem kersni még progikat. Most kipróbáltam azokat is, amiket eddig felraktam a telóra és egyszerűen NEM MEGY, vagy azt írja, hogy nem kompatibilis, vagy hogy sérült a fájl és ennyi... :(
 • Palika20
  #324
  És a térerőtök nem ugrál a telón? Mindig fullon van (általában)??
  Nekem eléggé ugrál! :( :( :( :(

 • PitLer
  #323
  Az elmúlt negyed évben GSM
 • n3whous3
  #322
  én 3G-ben
 • Palika20
  #321
  Akkor valószínüleg mind a két telefon antennája szar? :(

  Milyen módban használjátok a telefont? GSM vagy 3G vagy kettős módban? Lehet valami szoftveres baja szerintetek?
 • PitLer
  #320
  Nálam sem jelentkezik ez a probléma, még panel liftben is mehet a csevej - akadozás nélkül.
 • n3whous3
  #319
  nekem ilyen gondom nem volt
 • Palika20
  #318
  Sziasztok!

  Lenne egy kérdésem : valaki tapasztata hogy a nokia e51-nek kevés a térereje épületeken belül?
  Ha GSM módban használom akkor az épületekbe egyáltalán nincs térerőm! ez a telefon hibája vagy típushiba mert ez a második e51esem 5 nap alatt és mind a kettő sza**kodik vagy csak én vagyok PECHES????
 • nesto
  #317
  én ilyesmiről még nem hallottam, de az engem is érdekelne, mivel tud többet az új szoft
 • n3whous3
  #316
  És a defaultról szerintetek érdemes? :D Van egy t-mobilról kisütött e-51-em, de úgy hallottam, hogy csak kártyafüggetlent és nem kisütöttet szabadna, mert a kisütöttekre rakott szoftver vagy fel se megy, vagy ha felmegy, akkor valamit bebaszik.
 • gmilan
  #315
  Olvastam, hogy megjelent az új szoftver. Tapasztalatok vannak? Érdemes frissíteni 400.34.011-ről?
 • husqarna
  #314
  Köszönet a segítségért, bár előrébb nem jutottam.
  Az NSS valami miatt nem tudja olvasni a telóm adatait.
 • Dj Tommy
  #313
  Itt a megoldás:
  Szoftver frissítés
 • husqarna
  #312
  helló mindenki!
  Először csináltam szoftver frissítést a mobilomon. Típus E51-es.
  A nyelv angol lett automatikus módban, de lövésem sincs hogy lehet magyarítani. Nincs hungarian opció!!!Segíthetne valaki. Tegnap óta
  küzdök eredmény nélkül, nem tudom magyar nyelvűre állítani sehogy
 • n3whous3
  #311
  Én pl nem szignóztam eddig semmit. Nem töltök le rettentő sok progit, de van egy pár, ovi storet is nézd, van sok ingyenes cucc ott is. Meg a nokiaprogramok.hu is jó, ahogy Zsolt alább írja

  btw valaki tudna egy fasza játékcsomagot felbaszni egybe rarba vagy valami? A nokiaprogramok.hu-n nézelődtem, de valahogy a legalja szennye amit én látok rajta, alig van értelmes, VAGY igényesen megcsinált progit. Néha jó szórakozni ez-az, letöltöttem vagy egy tonna játékot és egy DARAB nincs közte, ami tetszett, na talán jó 2-3.
 • Zsolt01
  #310
  http://www.nokiaprogramok.hu

  Keresd meg a Nokia E51 fórumot és sokmindent megtudhatsz.
  Sok program közül válogathatsz. Letöltésék / ...
 • sugga
  #309
  Hali! Még mindig az utánaolvasgatós stádiumban vagyok, nézegetem, hogy milyen programok vannak a telefonhoz, hogy a K550-en jelenleg használt alkalmazásaimat mikkel tudnám kiváltani.
  Több helyen olvastam ezt a szignózás dolgot. Ez pontosan mit jelent? A telefonnal vagy az alkalmazással kell valamit operálni?
  Ja és még egy kérdés: néha ránkjön, és játszunk egy kicsit BlueTooth-on a haverokkal (FishLabs játékok, GISH, stb.). Ezek mekkora valószínűséggel fognak elmenni az E51-en?
 • Mészy
  #308
  Hali. Nekem 1,5 éve van meg és még nem volt vele gondom. A fring nevű program probléma nélkül kezeli az MSN-t(nekem csak üzenet) és a Skype-ot(ennél a hívás is működik) is. Bár a Skype megy magától is. Szerintem jó kis telő, csak kicsit kicsi a kijelzője..., persze azért mondom ezt, mert ma már sokkal nagyobbak vannak. Normál használat mellett kb. 4 napot bír az akksija. Üdv.
 • sugga
  #307
  Köszi a gyors választ. Most olvasom a mobileranás tesztet, ott írják, hogy valahol a kijelző fölött van a fényérzékelő, akkor azt majd kicsit letakarjuk... Elég sokat hirdetnek, valamelyik jobb állapotút csak sikerül megszerezni :)
  Egyébként mennyire ritkán van velük gond? Mert ahogy nézem, van még néhány garis példány is, csak hasonló áron adnak nem garisat 4 gigás kártyával, esetleg még GPS vevő is jár hozzá...
 • n3whous3
  #306
  A legjobb létező wifi vevőt ebbe építették bele, az ő idejében ez volt a csúcs.

  Nálam stabil totál

  Nincs rá msn, van alap böngésző végülis, az elég szuper. Mobilos opera bizonyos szempontból szarabb is nála :) De vannak progik bőven amiket lehet találni, sőt ingyen is, nem kell szignózással baszakodni stb. Látom mindig ez a bajuk ezekkel a telefonokkal, nekem soha nem kellett, 1-2 esetben volt, hogy kellett volna, hát nem raktam fel és ennyi. Találtam mást helyette.

  Tipushibája úgy általában a felső bekapcsgombos nokiáknak, hogy elbaszódik felül a gumiborítás, betörhet a nyomógomb. Ha ilyet találszm, akkor kb 5 ezerért cserélnek keretet rajta és új gombsor.

  Továbbá hajlamos egyes esetekben kontakthibázni a gombsor háttérvilágítás

  erre a kettőre figyelj oda, főleg ha nappal veszed, a gombsorvilágítás intelligens és csak sötétben kapcsol be, addig észre se tudod venni.
 • sugga
  #305
  Hali! Már jó ideje kutakodok, le szeretném cserélni a jó öreg K550-et, eleinte új telefonokat nézegettem teljesen más árkategóriában, aztán észhez tértem, és rájöttem, hogy nyárig nem szednék össze annyi pénzt, amennyi egy akármilyen újabb csodához kéne.
  Úgyhogy most az E51-gyel szemezek, úgy láttam, 15-25 ezerért egész jó darabokat lehet belőle venni, akár még garancia is van rájuk, viszont nem akarok mellényúlni.
  Elsősorban azért vennék új mobilt, hogy WiFin netezhessek. Ez mennyire gyors az E51-esen? Gondolom, mindenféle csodaböngésző meg MSN program van rá, úgyhogy ezzel a részével csak nem lenne gond, inkább a sebesség az, ami érdekelne.
  És úgy általában véve mire kell figyelni, ha használt E51-et vesz az ember? Van valami tipikus hibája a telefonnak, ami ha fenáll a kiszemelt készüléknél, akkor jobb messziről elkerülni?
  Szoftveresen mennyire stabilak ezek a mobilok?
  Előre is köszi.
 • n3whous3
  #304
  Jah, aztán láttam, hogy miről volt szó. Mindenesetre nekem most elvileg talán nem a google maps van fent (Térképek a neve, mondjuk a kép meg minden arra utalt, hogy hát csaaaak a google maps van), de a névjegyek közt nem találtam erre utalást. Szal majd felrakom egyik nap ha wifi közelben leszek.
 • gotchaaa
  #303
  Google Térképen beül nekem van egy olyan menüpont, hogy Saját helyzetem és az gps meg minden nélkül úgy nagyjából el tud engem helyezni a térképen, bár eddig úgy tűnt, hogy internetkapcsolat midnenféleképpen kell hozzá.