7
Requiem for a dream - Rekviem egy álomért
 • gz8
  #7
  #4
 • csupaA
  #6
  looooooooool

  maintaining sg.hu.............. ERROR
 • Mor3llo
  #5
  Elnézést, beírtam angolol, és magyarul is, de nem adta ki.Ez esetben sorry.
 • ldavid
  #4
  Requiem for a dream (szar a kereső)
 • Mor3llo
  #3
  És igen, a nagyszerű főzene választás.A gyomrom összeszorul ha csak rá gondolok.Egyfajta remegés kapott el a film végén, a bezáró képsorok és a zene közötti összhang miatt.
  A film zenéje pedig : Clint Mansell - Requiem for a dream
 • JonDavis
  #2
  Igencsak sokkoló film a jobbik fajtából. A zenéje azóta alapmű, a rendezés tökéletes, a színészek kitettek magukért.
  De nem az a többször megnézős darab:))
 • Mor3llo
  #1
  A mai nap során, sikerült megnéznem az egyik barátommal ezt a filmet.Előtte ő már látta, jó dolgokat mondott róla, és hogy megrengette a lelkivilágát.Tudni kell, hogy szeretem a kicsit elgondolkodtatós filmeket, mert újra tudok értékelni így egyes dolgokat.Ez után a film után... talán mindent újra kellene értékelnem...ez a film elvette az életkedvemet.Egy szót nem váltottunk a barátommal a film alatt.
  Egyszerre bálványozom a rendező párost, de egyszerre utálom is őket.Hihetetlen, ahogy ezt a történetet megfilmesítették, szavakkal nem lehet leírni!
  A 4 ember tragikus sorsa.Egy csepp vér nem folyik a filmben, nincsenek benne hatalmas lövöldözések, sem a hősiességet sokszor jelképező amerikai zászló, semmi.A film egésze olyat adott nekem, ami szintén leírhatatlan.
  A film nem a drogozást emeli ki, hanem hogy egyes dolgokért mire, és meddig képesek elmenni az emberek.Természetes -eddig is elleneztem a drogokat,a gyógyszerezést, de mostmár kifejezetten utálom ezeket- azért a drognak is nagy a szerepe, sőt!
  A történet elég idillikusan kezdődik, a viszonyokhoz képest.Egy fiatal pár élvezi az életet, jó barátjuk is szeret "kikapcsolódni" Velük.A főszereplő, Harry édesanyja magányos, de éldegéli az életét.Gyakran Harry anyjától viszi el TV-jét, és adja el, hogy azon drogot vehessen.Az egyszeri ember már ezt sem gondolja jónak, helyesnek, de a film végén olyan képsorokat kapunk, olyan lesüllyedést, hogy sírva lenne kedvünk kifutni a világból...
  Mindenkinek ajánlom a filmet, annak ellenére, hogy nem volt agyonreklámozva, nem Jim Carrey, de még csak nem is Sylvester Stallone a főszereplő, a kedvenc filmemmé lépett elő.Megmutatták, hogyan lehet kevés pénzből egy alapművet készíteni.
  Itt pedig egy kis leírás:Rekviem egy álomért