7
-
#7 köszi! mindenféleképp be fogom szerezni mind a 10et -
Psygnosis #6 Anne Rice Vámpír Krónikái 10 regényt foglal magába jelenleg. Ebből 3 került adaptálásra. A Warner Bros. az első 3 regényre szerezte meg a filmesítési jogokat anno. A 94-es Interjú a Vámpírralt követte a Kárhozottak Királynője 2002-ben amiben A Vámpír, Lestat-ot és a Kárhozottak királynőjé-t (2-3. regény) csapták össze egy filmé amolyan mentőővként az utolsó évben még mielőtt a jogok lejártak volna. Mondanom sem kell Tom Cruise nem vállalta a szerepet. A cast és a forgatókönyv is sokkal gyengébb volt. Egyszer meg lehetett nézni, de nyomába sem ért az elődjének. Szerintem, ha a készítők újra szakítani akarnak a folytatással, visszatérnek a gyökerekhez és rá fogják venni Tom Cruiset a szerepre, elvégre idejük most van rá...
1.Interjú a Vámpírral - Interview With the Vampire
2.Lestat, a Vámpír - The Vampire Lestat
3.Kárhozottak Királynője - The Queen of the Damned
4.Testtolvaj Meséje - The Tale of The Body Thief
5.Memnoch, a Sátán - Memnoch the Devil
6.Armand, a Vámpír - Armand the Vampire
7.Merrick - Merrick
8.Vér és Arany - Blood and Gold
9.Blackwood Farm - Blackwood Farm
10.Vér Himnusz - Blood Canticle -
sanner011 #5 Dehogynem. Még hülyébb is. Bár már Katie-n kivámpírkodhatta magát. Br, pedig rendes csaj volt az is. :) -
gabr #4 100%, hogy nem fogja elvállalni! Ennyire nem lehet hülye! -
#3 hogy ne legyen sok a szóismétlés, használhatnak ilyen jelzőket is, amik egyértelmüen jellemzik az alanyt. és ezt a b*zit szvsz a szcientológia igen jól jellemzi ^^, meg amúgy is mit vagy így kiakadva miatta :) ilyen az ujságírás.
ha ez a 4. rész akkor ez azt jelenti hogy a összesen van 4 ilyen könyv, ami egy történtebe illik, és Lestatról szól?? mert akkor mindenféleképpen beszerzem! -
#2 Azt nem értem, hogy miért kell kihangsúlyozni mindem második mondatban, hogy Cruise a szcientológia híve? Ha mondjuk egy másik színészről szólna a hír, akkor is odaírnátok, hogy "X.Y. a kereszténység elkötelezettje", vagy "X.Y. hithű buddhista"? (jómagam nem vagyok semmilyen vallás híve, mielőtt még azt gondolnátok, hogy a szcientológíát védem, valójában nevetségesnek tartok minden vallást)
Mellesleg Cruise élete legjobb alakítását Lestat szerepében nyújtotta, sztem. -
Cekrény #1 nagyon jó a könyv emberek, érdemes elolvasni