Cruise ismét szívni fog?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anne Rice Vámpír Krónikái 10 regényt foglal magába jelenleg. Ebbõl 3 került adaptálásra. A Warner Bros. az elsõ 3 regényre szerezte meg a filmesítési jogokat anno. A 94-es Interjú a Vámpírralt követte a Kárhozottak Királynõje 2002-ben amiben A Vámpír, Lestat-ot és a Kárhozottak királynõjé-t (2-3. regény) csapták össze egy filmé amolyan mentõõvként az utolsó évben még mielõtt a jogok lejártak volna. Mondanom sem kell Tom Cruise nem vállalta a szerepet. A cast és a forgatókönyv is sokkal gyengébb volt. Egyszer meg lehetett nézni, de nyomába sem ért az elõdjének. Szerintem, ha a készítõk újra szakítani akarnak a folytatással, visszatérnek a gyökerekhez és rá fogják venni Tom Cruiset a szerepre, elvégre idejük most van rá...
1.Interjú a Vámpírral - Interview With the Vampire
2.Lestat, a Vámpír - The Vampire Lestat
3.Kárhozottak Királynõje - The Queen of the Damned
4.Testtolvaj Meséje - The Tale of The Body Thief
5.Memnoch, a Sátán - Memnoch the Devil
6.Armand, a Vámpír - Armand the Vampire
7.Merrick - Merrick
8.Vér és Arany - Blood and Gold
9.Blackwood Farm - Blackwood Farm
10.Vér Himnusz - Blood Canticle
1.Interjú a Vámpírral - Interview With the Vampire
2.Lestat, a Vámpír - The Vampire Lestat
3.Kárhozottak Királynõje - The Queen of the Damned
4.Testtolvaj Meséje - The Tale of The Body Thief
5.Memnoch, a Sátán - Memnoch the Devil
6.Armand, a Vámpír - Armand the Vampire
7.Merrick - Merrick
8.Vér és Arany - Blood and Gold
9.Blackwood Farm - Blackwood Farm
10.Vér Himnusz - Blood Canticle
Dehogynem. Még hülyébb is. Bár már Katie-n kivámpírkodhatta magát. Br, pedig rendes csaj volt az is. 😊
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
100%, hogy nem fogja elvállalni! Ennyire nem lehet hülye!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
hogy ne legyen sok a szóismétlés, használhatnak ilyen jelzõket is, amik egyértelmüen jellemzik az alanyt. és ezt a b*zit szvsz a szcientológia igen jól jellemzi ^^, meg amúgy is mit vagy így kiakadva miatta 😊 ilyen az ujságírás.
ha ez a 4. rész akkor ez azt jelenti hogy a összesen van 4 ilyen könyv, ami egy történtebe illik, és Lestatról szól?? mert akkor mindenféleképpen beszerzem!
ha ez a 4. rész akkor ez azt jelenti hogy a összesen van 4 ilyen könyv, ami egy történtebe illik, és Lestatról szól?? mert akkor mindenféleképpen beszerzem!
practitioner of the forbidden arts of death
Azt nem értem, hogy miért kell kihangsúlyozni mindem második mondatban, hogy Cruise a szcientológia híve? Ha mondjuk egy másik színészrõl szólna a hír, akkor is odaírnátok, hogy "X.Y. a kereszténység elkötelezettje", vagy "X.Y. hithû buddhista"? (jómagam nem vagyok semmilyen vallás híve, mielõtt még azt gondolnátok, hogy a szcientológíát védem, valójában nevetségesnek tartok minden vallást)
Mellesleg Cruise élete legjobb alakítását Lestat szerepében nyújtotta, sztem.
Mellesleg Cruise élete legjobb alakítását Lestat szerepében nyújtotta, sztem.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
nagyon jó a könyv emberek, érdemes elolvasni