The History Channel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A CoD 2 ment simán

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

Menne ezen a gépen?
CPU 2,6Ghz Intel celeron
Connect 3d Radeon 9600 128M
1,5GB DDR RAM
Vista 32bit
80GB HDD

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

Qwerty4
És mi jó benne? 😊
Sztem, mint játék ez egy nulla, mint grafika (majdnem) tökéletes.

Qwerty4

Ironmask
már megoldottam most játszottam ki hát mit mondjak kibaszott jó játék szerintem akárki akármit mond!!!Csak rövid!!!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Ironmask
segítsetek már !!!a 2. küldetésnél vagyok a dzsungelben mikor a japánok közt meg köztem vannak taposó aknák azt írja hogy hatástalanítsam!mit kell csinálni?????

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Ok.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

szedem is megnézem milyen 1.5 gb de találtam 1.9 gb verziót is nemtom melyik a jó

Warezon, na.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Wareon kint van, amúgy meg lövésem sincs.
Legalábbis gondolom, warezon elérhetõ.

ez megjelent már?

Én ki se próbáltam végül is... van egy topikom ugyanerrõl a csapatról, de más játék és az is szar.
Gondolom nem sok különbség van a kettõ között.

Qwerty4
de szar ez a játék... 😞

Qwerty4

Thanks!<#wave>
Akkor valszeg majd kipróbálom.

dante3
Minimum System Requirements
. Windows XP/Vista
. Pentium 4 2.5GHz
. 512 MB RAM
. DVD-ROM Drive
. 256MB DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated video card with
pixel/vertex shaders version 2.0 - ATI Radeon x800 or Nvidia GeForce 6800
. DirectX 9.0c (INCLUDED)
. Mouse and keyboard
. 2.3 GB uncompressed Hard Drive Space
. Sound Card - DirectX 9.0c Compatible

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ahamm, mint az én topikom errõl.... a Civil War, vagy mi :S... de a grafika kurva szép, de a gépigényre még mindig kíváncsi lennék és a lentebb említett másik géjmnek az igényét se tom :S.

dante3
Sajna elég kaka a game, többet vártam a képek alapján,de egy nagy 0 az egész!<#shakehead>
Két kép:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Dragooon
M1 Garandnak igencsak ratyiak hangja van (szerintem)
mintha egy dobozt ütnének, vagy nemtom..😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

trogerzsiger
hááát 2007-ben nem igaz hogy nemlehet normális célzást összehozni..

Kicsikiraly
zomg. hát ez a játék szt fölösleges. egyrész ott a CoD2, másrészt csúnya. lehet hogy szép a grafika, de a színek azok valami gusztustalanok. semmi realisztika nincs benne.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ott a célkereszt, mit akartok?

Sgtfathi
Menéztem!
Sajna a grfikán kivül semmi extra.Az ellenfelek olyan ostobák mint egy farakás.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

dante3

dante3
Állítólag uaz, mint az új Soldier of Fortune-nak,de majd megnézem a readmet!

Scottt
Huh jól hangzik ha jól láttam nincs célkereszt?Fasza hátha vmi realisztika is szorul bele?!?!😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>.
Gépigényt majd pls, thanks.

dante3
Világháborús FPS a History Channel nevével fémjelezve: az Activision új játéka a második világégés csendes-óceáni hadszínterén játszódik.
Teljes cím: The History Channel: Battle for the Pacific
A képeken elég jól néz ki, egy próbát megér sztem!
Sajna még nincs meg a játék, de hamarosan megérkezik és kipróbálom, dobok képeket is belõle!