26
The History Channel: Battle for the Pacific
-
Pate #26 A CoD 2 ment simán -
Pate #25 Menne ezen a gépen?
CPU 2,6Ghz Intel celeron
Connect 3d Radeon 9600 128M
1,5GB DDR RAM
Vista 32bit
80GB HDD -
#24 És mi jó benne? :)
Sztem, mint játék ez egy nulla, mint grafika (majdnem) tökéletes. -
#23 már megoldottam most játszottam ki hát mit mondjak kibaszott jó játék szerintem akárki akármit mond!!!Csak rövid!!! -
#22 segítsetek már !!!a 2. küldetésnél vagyok a dzsungelben mikor a japánok közt meg köztem vannak taposó aknák azt írja hogy hatástalanítsam!mit kell csinálni????? -
Dexantreal #21 Ok. -
Djemba #20 szedem is megnézem milyen 1.5 gb de találtam 1.9 gb verziót is nemtom melyik a jó -
Dexantreal #19 Warezon, na. -
Dexantreal #18 Wareon kint van, amúgy meg lövésem sincs.
Legalábbis gondolom, warezon elérhető. -
Djemba #17 ez megjelent már? -
Dexantreal #16 Én ki se próbáltam végül is... van egy topikom ugyanerről a csapatról, de más játék és az is szar.
Gondolom nem sok különbség van a kettő között. -
#15 de szar ez a játék... :( -
Dexantreal #14 Thanks!
Akkor valszeg majd kipróbálom. -
#13 Minimum System Requirements
. Windows XP/Vista
. Pentium 4 2.5GHz
. 512 MB RAM
. DVD-ROM Drive
. 256MB DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated video card with
pixel/vertex shaders version 2.0 - ATI Radeon x800 or Nvidia GeForce 6800
. DirectX 9.0c (INCLUDED)
. Mouse and keyboard
. 2.3 GB uncompressed Hard Drive Space
. Sound Card - DirectX 9.0c Compatible -
Dexantreal #12 Ahamm, mint az én topikom erről.... a Civil War, vagy mi :S... de a grafika kurva szép, de a gépigényre még mindig kíváncsi lennék és a lentebb említett másik géjmnek az igényét se tom :S. -
#11 Sajna elég kaka a game, többet vártam a képek alapján,de egy nagy 0 az egész!
Két kép:
-
#10 M1 Garandnak igencsak ratyiak hangja van (szerintem)
[apro]mintha egy dobozt ütnének, vagy nemtom..:) -
#9 hááát 2007-ben nem igaz hogy nemlehet normális célzást összehozni.. -
#8 zomg. hát ez a játék szt fölösleges. egyrész ott a CoD2, másrészt csúnya. lehet hogy szép a grafika, de a színek azok valami gusztustalanok. semmi realisztika nincs benne. -
Dexantreal #7 Ott a célkereszt, mit akartok? -
#6 Menéztem!
Sajna a grfikán kivül semmi extra.Az ellenfelek olyan ostobák mint egy farakás. -
#5 gameplay movie -
#4 Állítólag uaz, mint az új Soldier of Fortune-nak,de majd megnézem a readmet! -
#3 Huh jól hangzik ha jól láttam nincs célkereszt?Fasza hátha vmi realisztika is szorul bele?!?!:D -
Dexantreal #2 .
Gépigényt majd pls, thanks. -
#1 Világháborús FPS a History Channel nevével fémjelezve: az Activision új játéka a második világégés csendes-óceáni hadszínterén játszódik.
Teljes cím: The History Channel: Battle for the Pacific
A képeken elég jól néz ki, egy próbát megér sztem!
Sajna még nincs meg a játék, de hamarosan megérkezik és kipróbálom, dobok képeket is belőle!