Futballhuligánok(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feliratot nem hiszem,hogy találsz hozzá,de magyar torrent trackereken az eddig nyomott részek fent vannak.
nem tudom,hogy hol,nem néztem még,de akkor sem mondanám,ha tudnám,hisz itt tilos a warez...mindenesetre haverom szedi minden részt,szóval,majd tõle fogom megszerezni 😊
12 részes,kb 300-400 mb körül van egy rész,pont egy dvd-nyi anyag 😊
és nem is lenne hülyeség kiadni dvd-n,sokan megvennék.
ReaL MaDRid x siempre
Magyar felirat létezik a filmekhez? Mert nekem megvan az összes rész, viszont 1-2 dolgot így nem teljesen értek.
az a csóka a mûsorvezetõ,aki Tommyt játsza a futballfaktorban.
ReaL MaDRid x siempre
a szerbeset meg a hollandot , de mind2 ütött!
remélem vhonnan majd lelehet töltögetni az összes részt!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ott fanatikus õrült szurkolók vannak... európába ebbõl már nagyon kevés van kisebb országokban pl szerbeknél,görögöknél nagyobbak közül már csak olasz...
Yo, Bitch!
ReaL MaDRid x siempre
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hihetetlen milyen fanatikus az egész stadion
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a mostani török részben meg elég barátságosak voltak a feneresek,én azért a helyében nem vettem volna fel a kabátot meg a sálat... 😄
ReaL MaDRid x siempre
a múltkori argentinos részt láttad? ott majd be szart 😄 majd leestem az ágyról,mikor így ugrál,közben meg benyögi,hogy "Asszem,most betojtam!" meg így nyomja a szinkron,hogy "Majd leesik a fejem!" erre ez meg elüvölti magát,hogy "FUCK!" 😄
ReaL MaDRid x siempre
a hollandok se voltak gyengék,bombák stb...ott meg pont a Den Haag-osok nem járultak hozzá a felvételhez pedig õk ottvannak a toppon
meg egyébként sem vagyok híve a pisztolyos/késes huligánoknak :\
oroszoknál meg nem volt semmi,hogy 200 vs 200 elkezdték egymást püfölni 😄
az elsõ rész gondolom az angol volt,aztán még talán volt svéd,már nem tudom,majd letöltöm,ezeket nem láttam :S
ReaL MaDRid x siempre
a szerb rész durva volt,az oroszból pedig a nõi huligánok voltak érdekesek
de gondolom majd fogják ismételgetni ^^ (Discoveryn szokás)
ReaL MaDRid x siempre