CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ezeknek nem akkora méretûeknek kellene lennie amit odaírnak 4 és 5GB-os ??Mert nekem csak ilyen 540MB-os at szed le.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Fák hogy nem ismerik a torrentet 😞

asysoft
Ez még mindig nem pontos válasz, csak pár további láncszem vált ismertté (TFH igaz😊) - aligha az EA döntött úgy, hogy retail + Origin páros mellé iOfferen is teríti a cuccot.

/*WTF?!*/

Shep
Hát én se mondanám el ország-világnak ha lopott cuccot árulnék 😊 Mondjuk szerintem ezek tuti a gyárból ügyes kezû dolgozók által kicsalogatott kódok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

orichalcos
A kulcsos témában ennyit tudok hogy honnan vannak:

"A kulcsok egy nagyon jó barátom által az iOffer.com aukciós oldalról származnak, nagy tételben lett vásárolva, azert ilyen olcsó."

A srác ezt írta prohardveren nekem a Crysis 2 Nanocupa topicba.

My streams: https://beam.pro/oriic

XeeN
Dx11 pakk
Textura pakk

Ezekhez kell az 1.9-es patch, ami még mindig nem jelent meg...

Cris99
Pff tényleg, mikor lesz fent a patch? meg a dx11 és textúracsomag?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

XeeN
Már délelõtt halott volt. Ismét felkészültek a rohamra.

Bence94
Bazd lehalt a mycrysis teljesen<#banplz><#felkialtas><#nezze>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Cris99
Mikor jön a patch?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

arty
az nem elég, nekem kellene a telepítõ, ráadásul nemtudom van-e dvdellenõrzés a játékban, orrgazdák helyett inkább a cryteket jutalmaznám, stb 😊

Forza.

asysoft
Feltehetõen, de ekkor viszont felmerül, mennyire legális... Persze, ha valaki csak azért veszi meg, mert kell egy kód a multihoz, arra jó, de én nem élnék vele.

/*WTF?!*/

Shep
Ezek gondolom ilyen kamionról leesett cuccok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

asysoft
Azért kíváncsi lennék rá, hogy mi a forrás, mert Originben 40 EUR a játék, az meg nem 1500 HUF sajnos...

/*WTF?!*/

grebber
Metro 2033 ,GTA4,Crysis 1--> ezek maxon mocskos mod lassan.
Mafia 2 physx nélkül oké
BC2 jól megy 1 valamit kikapcsolva valami hdbo vagy mi.

Bence94
Azért less majd rá ezekkel az dolgokkal is szerintem...Ezen a gépen neked fullon megy a játék ? Illetve érdekelne, hogy oyan címek mint pl:metro 2033,crysis 1,gta 4,mafia 2,bad comoany 2 hogy mennek rajta ?

grebber
Unigine benchmark full tesszalációval na az ami jól néz ki.Bár az is igaz ha egy Crysis 2 szintû game lenne agyontesszalálva nem futna csak 3 dimenzió egyesített gépparkján<#taps><#banplz>

Bence94
Szerintem ezzel a paccsel textúrákkal tesszellációs cuccokkal illetve "there is no more option to maximize your graphich" szintû beállítással elég pöpecül néz ki a játék sõt... Alig várom, hogy kipróbálhassam majd olyan 2 hét múlva mikor meglesz a karim.

Cris99
Szarok én rá honnan van, amíg ilyen olcsó! Bc2-t is így vettem jóval a bolti ár alatt!

Cris99
Mit-mit, beírod a játékban és játszol....

wesker24
EADM kulcsok és persze hogy legális forrásból !

Az Ebay is tele van velük !
arty
csak kulcsal mit kezdjek? 😊

vagy ezek eastore-s kulcsok? és tuti, legál forrásból?

Forza.

Cris99
Aha, én 1500Ft-ért vettem hardveraprón kulcsot, van még dögivel! Viszont ha szóltál volna 1000ft-ért kaptál volna tõlem mert ide is kiírtam hogy kaptam 1et ajándékba 2 mellé...

arty
mert fogok vele játszani, ha kellõen lemegy az ára és mert érdekel mi történik a játékkal, világos?!

Forza.

DarkSector
Nem irt warez témáról szóval bejöhet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Cris99
Ha nem vetted meg, nem játszasz vele... akkor mi a francot keresel itt?

arty
1. hogyapicsába jön ide a 3dledtv? (amit mellesleg nem vásároltam és nem is fogok)
2. nem vettem meg a crysis2-t és nem is játszottam vele (pár órányi multidemozást kivéve)

kezd derengeni, hogy te a leáldozott topikos helyretételed miatt vagy kikelve rám is, pedig én aztán ha 2x irtam neked, sokat mondok 😄 mondjuk miután ott is akkora dilettantzmust nyomtál, mint itt, talán jobb is, hogy ott legalább nem kell téged olvasni...

Forza.

A baj az olyan bullshitre kapható vevõkkel van, akárcsak arty akik simán, szemrebbenés nélkül bedõlnek olyan távolkeleti passzívszar LEDtévés cégeknek akárcsak az LG, gondnélkül össze brainfart-olnak aktív 3d -rõl mindenféle 'vibrálásos' FUD-ot a konzolos haverjaikkal a pécéskihalós topikban , Na EZEKNEK adják el 4 milliós példányszámban a dömping pésuxbox fosokat.

arty
<#eljen>

anno a cry1 topikban folyamatos volt a sírás a gépigény miatt. most folyamatos a sírás, hogy jól megy ugyan, de nem elég szép. nincs tökéletes játék, a rinyálók hangja pedig mindíg hangosabb az elégedett, JÁTSSZÓ tömegeknél 😊

Forza.

Shep
Valahogy én is ezt érzem ha van valami az a baj, ha nincs akkor meg az. Valamint azt vettem észre, hogy itt páran egyszerûen már megkeseredtek a sok játéktól, meg a minden szart végigviszek felfogástól és egyszerûen már nem tudják élvezni a játékokat csak kritizálni, meg köpködni tudnak.

asysoft
Akkor ez a nyuszika és sapka esete?😊 Nincs DX11, ez probléma, mert nem használja ki a HW-t, most hogy jön, szintén probléma lesz, mert ki a fene nézegeti a tesszellált dolgokat menet közben?😊 Egyébként szerintem egynémely változás (pl keréknyom, illetve tükrözõdés) elég látványos, s nem csak pixelvadászkodásnál tudod megmondani, hogy ott van, érezni fogo akkor is, mikor majd átkommandózol egy idegenektõl nyüzsgõ területen...
Kíváncsi vagyok, hogy fog majd futni, de gyanítom már nem fogom tudni elmondani, hogy tökéletesen fut maxon, Full HD-ben😞

/*WTF?!*/

asysoft
Nem tudom, õszintén szólva nem igazán szoktam játékos topikokba járni mostanában😊

/*WTF?!*/

grebber
Hát hogyha úgy ahogy a DX11-es képeken van akkor inkább ne legyenek a jövõben játékok.

Mert állóképen tök jól tudják mutogatni hogy azta a 3x3-as téglafal kidudorodik a tesszalációtól (de ugyem ilyen falak lesznek mindenhol).Meg gameplay közben ebbõl lószart nem látunk.
Szóval arra lesz jó hogy ati vs nv pártiak között menjen a gizdulás.

A Crytek június 27-én fogja kiadni a Crysis 2 legújabb, 1.9-es verziószámot viselõ frissítését, ami elhozza az oly régóta várt DirectX 11 támogatást.

A jövõ héten esedékes patch talán mondani sem kell, hogy elsõsorban a bivalyerõs PC-vel rendelkezõ játékosoknak szól, hiszen a jóval élesebb textúrák, a HDR motion blur effektek, a fejlett tesszelációs eljárások, a parallax occlusion mapping, a szebb árnyékok és a részletesebb tükrözõdések, valamint vízfelületek már nem a mezei gépeknek valók, s még a komolyabb konfigurációkat is alaposan megizzasztják.

„Ez egy ajándék a hardcore közösségnek, és szerintem tetszeni fog nekik. Feldobja a Crysis 2-t, és egyúttal ad egy kis ízelítõt abból, hogyan is fognak kinézni a jövõben a PC-s játékok.” -- Cevat Yerli, a Crytek vezérigazgatója.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

arty
"A játékosok nagyrésze annyira csökkent elmélyû, hogy csodálom, h el tudják indítani a játékot. Anyuci-apuci megveszi nekik a konzolt, és utána játszák az eszüket, mert konzoluk van. A játékokat leginkább az ilyen hülyék miatt butították le ennyire, mert õk a legnagyobb vásárlóréteg."

de te és az über-retard cryalot haverod is pécén nyomjátok, szal nem minden nyomoronc tolja konzolon 😄DD

Forza.

arty
na, itt a másik hozzáértõ ...

Forza.

+ dinamikus napszak + webkampány

jagdpanther vs is-2 vs stuka jó lesz 😄

DarkSector
ha neki jo lesz akkor mindenkinek jó lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zsolek123
Tényleg jó neki.

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

DarkSector
Tök jó akkor most neked.

... és a world of tanks meg megszûnik mert ez a fejlesztõ átveszi az egész bizniszt úgy ahogy volt, ugye tankok is lesznek meg hajókák 😄

world of planes akkora királyság lesz, ráadásul ingyenes, meg jól optimalizált, ott nem sûrûn lesz fight, ott konzolos sírást lehe majd olvasni

broman191
<#eljen><#hehe><#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DarkSector
"Miért? Kik játszanak wii-n, ha nem a gyerekek?"

".............................
.............
Crysis2 egy konzolra átírt Crysis1 kb."

ilyen magasröptû dumákkal egyszerûen nem lehet vitázni.

Shep
Miért, melyikben nem? 😊

asysoft
Tyû, ebben a topicban még mindig a PC vs konzol vita van napirenden?😊

/*WTF?!*/

samsung123
Na ebben 100% egyet értek benned!
Ég és föld az elsõ rész mag a második(nem pozítív irányba), az elsõt meg is vettem.
Crysis2 egy konzolra átírt Crysis1 kb.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

bertino
sohaj...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!