CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
/*WTF?!*/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A kulcsok egy nagyon jó barátom által az iOffer.com aukciós oldalról származnak, nagy tételben lett vásárolva, azert ilyen olcsó."
A srác ezt írta prohardveren nekem a Crysis 2 Nanocupa topicba.
My streams: https://beam.pro/oriic
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Forza.
/*WTF?!*/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
/*WTF?!*/
Mafia 2 physx nélkül oké
BC2 jól megy 1 valamit kikapcsolva valami hdbo vagy mi.
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

2. nem vettem meg a crysis2-t és nem is játszottam vele (pár órányi multidemozást kivéve)
kezd derengeni, hogy te a leáldozott topikos helyretételed miatt vagy kikelve rám is, pedig én aztán ha 2x irtam neked, sokat mondok 😄 mondjuk miután ott is akkora dilettantzmust nyomtál, mint itt, talán jobb is, hogy ott legalább nem kell téged olvasni...
Forza.
anno a cry1 topikban folyamatos volt a sírás a gépigény miatt. most folyamatos a sírás, hogy jól megy ugyan, de nem elég szép. nincs tökéletes játék, a rinyálók hangja pedig mindíg hangosabb az elégedett, JÁTSSZÓ tömegeknél 😊
Forza.
Kíváncsi vagyok, hogy fog majd futni, de gyanítom már nem fogom tudni elmondani, hogy tökéletesen fut maxon, Full HD-ben😞
/*WTF?!*/
Mert állóképen tök jól tudják mutogatni hogy azta a 3x3-as téglafal kidudorodik a tesszalációtól (de ugyem ilyen falak lesznek mindenhol).Meg gameplay közben ebbõl lószart nem látunk.
Szóval arra lesz jó hogy ati vs nv pártiak között menjen a gizdulás.
A jövõ héten esedékes patch talán mondani sem kell, hogy elsõsorban a bivalyerõs PC-vel rendelkezõ játékosoknak szól, hiszen a jóval élesebb textúrák, a HDR motion blur effektek, a fejlett tesszelációs eljárások, a parallax occlusion mapping, a szebb árnyékok és a részletesebb tükrözõdések, valamint vízfelületek már nem a mezei gépeknek valók, s még a komolyabb konfigurációkat is alaposan megizzasztják.
„Ez egy ajándék a hardcore közösségnek, és szerintem tetszeni fog nekik. Feldobja a Crysis 2-t, és egyúttal ad egy kis ízelítõt abból, hogyan is fognak kinézni a jövõben a PC-s játékok.” -- Cevat Yerli, a Crytek vezérigazgatója.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de te és az über-retard cryalot haverod is pécén nyomjátok, szal nem minden nyomoronc tolja konzolon 😄DD
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
".............................
.............
Crysis2 egy konzolra átírt Crysis1 kb."
ilyen magasröptû dumákkal egyszerûen nem lehet vitázni.
Ég és föld az elsõ rész mag a második(nem pozítív irányba), az elsõt meg is vettem.
Crysis2 egy konzolra átírt Crysis1 kb.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014