9306

...a trilógia 2. része

[Off és Warez témákkal fáradj ide!]
  • arty
    (izé, ha a 'vígság' a 5-10fps-re vonatkozik, akkor igazad van)
  • arty
    LOL, háppersze'
  • JaSoN HuNTeR #166
    jól leirtam^^
  • JaSoN HuNTeR #165
    150000 ezerből.Olyan gépet összepakolsz hogy simán megy.
  • broman191
    Ezt ők is tudják, ezért inkább csak a textúrák minőségébe piszkálnak majd bele.
  • broman191
    Erről annyit hogy egy 60.000-80.000Ft-os gépen is elfut 1024x768-ban High-on vígan a cucc...
  • Qwerty4
    Ezzel egyetértek, nincs szükség jobb grafikára.Ami az első részben volt az is elég jó...felesleges tovább fejleszteniük, de úgyse fog leállni a játékipar a gfx-fejlesztéssel addig amíg teljesen élethűre (filmszerűre) nem csinálják.Már nem is tudom hol a határ ebben.
  • Hedic
    hát figyeld valakinek még arra sincs pénze hogy olyan gépet vegyen amin a crysis menne higon vagy very higon....akk most minek hozzonak még szebb grafikát??? hogy minden egyes alkatrész 100 000 ft kerüljön?bár tölem lehet szebb grafika is és remélem hogy lesz is csak a kkor elötte tanulják meg optimalizálni is.
  • SzocsA
    "a grafika az maradna olyan mint az elsö."
    hogy érted miért maradna? mikor sokkal jobb lesz olyan gép kell hozzá ami még nem is létezik!
  • Hedic
    OK.THX A FELVILAGOSITAST...szerintem többetérnérnk el ha a 2-dik rész csupa véres háboru lenne az emberiség és az alinek között.a grafika az maradna olyan mint az elsö.és tényleg vami brutális akcios horor gyilkolos játék lenne+ egy pár uj efekt dologgal.én most jelen pillanatban igy tudnám elképzelni a crysis 2-dik részét!
  • Qwerty4
    jav.:futja :)

Hedic:
    Most úgy gondolják, hogy 3 részből tudnák befejezni azt a "sztorit"...
    De közbejöhet az is, hogy a 2. rész teljes bukás lesz és már nem foglakoznak 3. résszel, vagy az 1-nek se lesz megfelelő eladása és befejezik a 2. résszel.Ők tudják.
  • Hedic
    há jovan de akkoris honnan tudják a mi kis crytekes játékkészitöink hogy 3 reszes lesz a crysis??már elöre eltervezték ez elsö részt amit kiadtak,meg annyira jol álnak a storyval hogy már a harmadik részt is készitenek miközben még a 2-dikat se kezdték el csinálni..már bocs de mekkora balfa*ok.
  • Qwerty4
    Úgy híresztelték.De sztem jobb lenne belefogniuk valami másba, csak ilyen szigetes játékokat tudnak csinálni, másra nem fussa a képzelőerejükből. :)
    Nekem a Crysisból igazán csak az idegen hajó tetszett, annak a résznek volt valami hangulata is.A többi pfff... :(
  • broman191
    A M O S T A N I tervek szerint.:)
  • Hedic
    most mért van az hogy a trilogia 2-dik része?? honnan tudjátok hogy három részes lesz?lehet hogy a 2-dik résszel befejezik.
  • SzocsA
    hm 2 évig tart lemásolni a far cry 2őt nemár!
  • broman191
    Nem is az a gond hogy nem tudod eladni...de már tényleg nem ér semmit annyi idő múlva. Annak idején radeon 9600-zal toltam vagy 3 évig...és a mostani config volt mellette és boldogan futott minden...-.-'
  • arty
    én vettem egy x800pro-t, amivel majd 1.5 évig high-max környékén játszottam :) és utána is inkább az sm3 hiánya, mint a nyers erő hiánya lett a gond ... :( (55ért vettem, 30ért adtam el. ma veszel egy 88gtx-et 80ért, 1 év mulva 40et nem kapsz érte...tényleg más idők voltak)
  • broman191
    Akkor linkeljek más oldalt ahol ugyenezt írják? lol...bár már linkeltem másikat-.-'
  • bertino
    ne linkelj gémszaros híreket.
    0,0000000000000000000000000000001% az igazságtartalmuk, felesleges, télleg
  • broman191
    Cry 2 csak 2010ben?
  • broman191
    De akkor is jó pénzbe került egy olyan kari és nem is volt az mindenki gépében...bár azok más idők voltak:(
  • arty
    doom megjelenés: julius
    teszt készült: augusztus
  • arty
    a doom3??? rosszul emlékszel.

melyik mostani konfigon megy átlag 50fps-t a crysis 1280/4xAA mellett ??? :O

márpedig a 6800GT messze nem a csucskártya volt akkoriban ...
  • broman191
    Doom3 gépigénye is nagy volt valamikor...
  • grebber
    Crysis gépigénye tényleg nagyon nagy.
    Az én gépemmel highon (very high biherral) 1280*102 2xaa sokszor a 15 fps-t látom.És még ugye nem is vagyok a havas pályánál mert ott ha nem akarok 10fpst akkor lekell mondanom élsimitásról tuti.
  • lac coo
    De a haverod gépe is lazán benne van az előkelő első 5%-ban világviszonylatban :)

Szal szvsz most van egy kis pénzgyűjtés konzolon, aztán meg lesz valami ....
  • broman191
    Nagy felbontásokban mindent felhúzva igen...de jól játszható ha nem veszed nagyra a felbontást és high felé nem húzod...
  • lac coo
    Én meg tapasztalatból tudom, hogy egy Highend gépen is tud 5 fps-el futni, nagyon elgányolt motor ez, belefullad a saját részleteibe ....
  • broman191
    Most is van HW hozzá amivel rendesen megy...egyik haverom most újított gépet és nem High-end, annak ellenére simán megy neki 1024x768 High beállításokkal korrekt módon...2x2 giga ddr2, valami kisebb core 2 és egy középkategóriás vga...
  • lac coo
    Valszeg rájöttek, hogy be kéne várni a HW-kat is , nem ész nélkül fejlesztgetni :)))
  • broman191
    2-3 év múlva itt a folytatás, sietnek vele a srácok...
  • arty
    nem csak evga-hoz ...
  • lac coo
    Elhiszem AE-nak, hogy egy millát elnyomtak belőle,miért kamuzna , de azért fura, hogy pár hete még csak néhány százezer volt .Aztán két-három hét alatt felment ...
  • broman191
    Valószínűleg nem^^
  • Shep
    evga-khoz pl. adják, de az EA-nek ezért is jó pénz fizetnek, nyilván nem 11e-t mint a boltban. Mondjuk azért nem hinném, hogy az 1 milliós eladás evga kártyák megvásárlása során keletkezett.
  • broman191
    VGA-hoz még nem láttam hogy adnák...maximum a legnagyobbakhoz, ott is valószínűleg csak 1-2 márkánál.-.-'
  • arty
    azokra a toplistákra nem kellenek oriási eladások, azt azért ne feledjük... másik topikban feszegették, h lehet sok bundleként kelt el (vga kártyához csomagolva), az pedig EA-nak azért nem ANNYIRA jo üzlet, mint 12ezerért boltban eladni...
  • broman191
    Nem meglepő. Az UK és USA toplistákon is benne van az első 10-ben régóta...
  • arty
    1 millio felett a crysis

ne, ez a meglepő :O :D