9306
-
#248 nem semmi, jó lesz ez a játék, csak JÖJJÖN MÁÁÁR!! -
#247 Szinte érezetm hogy belefog valaki kötni... jó akkor helyesbítek a szűrők használata is emberi mértékben legyen:)
DE az igaz hogy a 1680*1050 már már alapnak számítana...a monitorork miatt, de sajana ehhez tényleg nem elég egy középkatos gép...ezért nyomon én HDready tévén:) -
#246 nekem az 1680*1050 is emberi felbontásnak számít olyankor, mikor 40ezertől indulnak a 20-22"-os TFT-k (amiknél ez az alap felbontás).
[de én is csak 1280*800-ban nyomom, very high minden. 2*-2* szűrök, vsync off] -
#245 "a Crysis 1et egy középkategóriás gép emberi felbontásba viszi maxon"
Sajnos te nem vagy tisztában a max fogalmával. ( minden Very HIGH és mindkét szűrő maximumon nvidia esetébe 16xQ élsimitás és 16 anizotrop szűrés)
GTX 295 már már csak csak tudja maxon vinni 1280*1024-be. -
#244 Na. a Crysis 1et egy középkategóriás gép emberi felbontásba viszi maxon DE moddolt cfg már nem...amitől tényleg kiadja a szépségét. Namost: elvileg a cryegine3 nem a lesz 2xbb mint elődje azaz nem lesz akkor külöbség mint a Farcry és a mostani Crysis között, a lényege az uj motornak hogy multifunciós lesz azaz helyel közel bármit lehet belőle csinálni akár autós játékot kis tulzással...ráadásul konzol a cél ugyhogy max pécén fog szebben kinézni crysis2 az 1nél. -
#243 LOL ez egy kb 2006-ban készített CGI animáció semmi köze nincs a Crysis 2 -höz! -
#242 Nem tudom, látta-e már ezt valaki na ez oda**sz. Nemcsak a grafika, de az animáció is. Nem gondoltam ,hogy ilyen hamar lesz fent róla valami.
http://www.youtube.com/watch?v=Ax4VZwcWS8s
-
#241 Elvileg a GTX 295 megbirkozik vele 1280*1024-be. És ha a következő széria annál erősebb lesz akkor már azokon menni fog.Ez majd kiderül amint lesz az embereknek új ati vagy új nvidia! -
#240 legalábbis szerintem. -
#239 kell egy kis idő ahhoz, hogy olyan jöjjön. -
#238 Hát tényleg egy semmit mondó teaser videó volt, de valószínűleg a tüntetős bejátszások tovább erősítik az idegenek felbukkanása által kiváltott Crysis-t... ;) -
#237 Én is egy olyan VGA-t akarok venni legközelebb ami viszi a Crysis-t és a Warhead-et full max beállításokkal! Remélem új dx11-es ati vagy nvidia már bírni fogja! -
#236 arra akartam csak utalni, hogy a 2007-ben kiadott 1. rész egy mai még erősnek számító gépen* se fut úgy, ahogy akarom. (azért alapból, ha egy 2007-es game-et rakok fel, akkor azzal kezdek, hogy mindent maxra állítok.)
ezek alapján mikor megjelenik, lehet csak az 500ezret értő zsír új gépeken fog olyan beállításokkal folyamatosan működni, amelyeknél ki is jön a -várhatóan- felsőrendűbb grafika, meg fizika.
én meg nem fogok félmilliót gépre költeni. (nem csak egyszerre, de egy éven belül se)
[*Phenom 9650@2,8GHz, 4GB DDR2 800 MHz, 4850Toxic, külön hdd rendszernek és külön játékoknak, hogy még ott se tartsák fel egymást] -
#235 Nemtudom megfigyeltétek e, de az egyik szilánkban egy jódarabig a budapesti sztrájkot mutatják. Gyurcsáyn a Crysisban OMG.
Ez amúgy Teaser, és azok ne szégyenkezzenek, akiknek nem megy very high-on, nem ebből áll az élet.
Remélem érdekesebb story lesz, ahol nyilvánvalóan ki kell használni a nanoruha képességeit, és leglaább mehetnénk csapattal. -
hiper KOCKA #234 Az 1-et sem tudod very high-on tolni? Na és? Mire ez a 2. rész kijön addig még sok cián lefolyik a Tiszán.
Lehet addigra tudsz egy vadi új bika gépet venni. Talán nyersz a kenón, vagy egyik nap találsz az utcán 500 ezer forintot... (na jó, ebbe ne éld bele magad ), szal csak arra akarok kilyukadni hogy addig még újíthatsz egy olyan gépet amin a 2. is akadásmentesen futhat a legjobb beállításokkal.
-
#233 "ha meglátod a játékot futás közben valszeg szétfolysz a székben"
én sírni fogok. crysis egyet se tudom még very high beállításokkal natívba nyomni. pedig annyira nem gyenge a gépem. (vsync meg alapból kikapcsolva és élelmosás is csak 2x)
gondolkozom azon, hogy pár (mondjuk 3) évig nem játszom új játékokkal és utána minden évben a 3 évvel korábbiakat veszem meg. a játék ára is lemegy (sőt, meguntakat nagyon jó árban lehet majd kapni), hibák többségét kijavítják addigra és a játék szempontjából egy bika gép is vállalható pénzből összehozható.
mondjuk ez multiknál nem járható út :D -
#232 A mostani kis videóba szerintem nem érdemes belekötni, mert ezt szerintem tényleg csak arra csinálták, hogy ne csak szimplán kiírják, hogy Crysis 2 valami szép betűtípussal, hanem valami látványosabb módon kerüljön ki. Infót a játékról ez nem tartalmazott a játékról a nevén kívül szóval nem érdemes sokat nézegetni.
Én személy szerint remélem, hogy nem lesz az, mint anno az első résznél, hogy mire kijön az amúgy is rövid játék, addigra már a felét láttuk a videókból. -
#231 Nem tudom mért szidják a legtöbben ezt a kis Crysis 2 "trailert" hogy milyen semmitmondó meg fos meg ilyenek, amikor meg kijön a játék habzó pofával őrjöngenek a fórumokon hogy "azta ez odab*sz" meg "ez mekkora über király."
Talán várni kellene egy kicsit mire megérkeznek a többet mutató normálisabb trailerek is. Ez a kis montázs nem azt jelenti h xar lesz a stuff, hanem csak egyszerűen megmutattak belőle egy árnyalatnyit.
Ezt így tervezték el... később egyre többet fognak róla mutatni és egyre többet lehet majd megtudni. Kezdetnek ez elég is, nyilván nem fognak már a legelején 25 perces ingame videót az arcodba tolni.
A cryengine 3 képességei elég meggyőzőek, és Yerli elmondása alapján teljes maximalizmusra törekszenek minden fronton, úgyhogy a grafikára biztos nem lehet majd panasz, ha meglátod a játékot futás közben valszeg szétfolysz a székben, a fizika is hozza minimum azt, ami az első részben volt, de nyilván jobb is lesz, az MI szintén.
Úgyhogy nem kell itt első trailer alapján következtetéseket levonni, mert senki sem a trailerrel fog játszani hanem a játékkal. -
#230 fail -
#229 nem trailer, teaser :( -
#228 milyen má ez a trailer...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lófasz -
#227 Ha lesz nanosuit 2.0 akkor lesz exosuit 2.0 is, mert gondolom így lenne fair. -
#226 Azért a történetre kíváncsi leszek, mert ha ott folytatódik ahol az 1 befejeződött, akkor elég durr bele kezdése lesz a játéknak...
Meg talán ha már a cím Crysis 2 lehet NanoSuit 2.0 is...adjunk az idegen népségnek... -
#225 [URL=http://ipon.hu/?news=7115]A konzolos Crysis 2 "igazi áttörés"[/URL] -
#224 -
#223 FuLLHD-ban ez a játék a diafilmek történetében a legnagyobb mérföldkő lesz. -
#222 Wow, kivancsi leszek mivel tolhato full hd-ben... -
#221 Csak a pc-vel az a baj hogy nagyon sokféle konfigra kell "optimalizálni" a stuffot.Xbox meg ps3 ugye egy adott konfig azokra fényévekkel könyebb.
De bizakodó vagyok.Ha megint nemsikerül nekik max megint 1,5-2 év múlva fogom csak tolni max grafikán mint a Crysist!
Remélem jővőre már tudom majd azt is futtatni maxon :D -
#220 Jó, hogy szebb lesz, de nemártana ráfeküdniük a játék optimalizálására... -
hiper KOCKA #219 Még jó... egy xbox-ban pl. közel sincs annyi kakaó, mint egy high end számítógépben. Egy xbox-ban pl. nem is intel hanem IBM architektúrájú processzor található egy 3 magos Power Pc Xenon. Másik h egy xbox-ban max. 512 mb memória van. Nyilván h PC-n ennek a sokszorosa és ennek megfelelően a látványt is szebbé tudja tenni.
Csak kell hozzá egy nagyon atom vga majd, és nem árt egy HD felbontású monitor sem. (Azon sokkal szebb a kép, még alacsonyabb (1680x1050) felbontáson is, mint pl. egy nem HD-s monitoron ugyanebben a felbontásban. Ez tapasztalat. -
#218 Pc-n lesz a legszebb!
Meg a leggépigényesebb is -
#217 Cevat Yerli: "A Crysis 2 totálisan kihasználja a PS3-at!"
Nem volt túl nagy meglepetés mikor az E3 0. napján a Crytek bejelentette: érkezőben a CryEngine 3-ra épülő Crysis 2. Az alkotás mindig is ismert volt brutális gépigénye miatt, mely Cevat Yerli nemrégiben elhangzott mondatai alapján az új epizód esetében még kegyetlenebb lesz. Elmondta ugyanis, hogy egy, a Sony Playstation 3 rendszerén végzett tesztben a terhelési értékek csekkolása után kiderült, hogy a PS3 összes CPU-ja, a GPU és a memóriája is csúcson volt járatva...
info: Cybergen -
#216 De itt valami vírusról lehet szó mert az egyik felvillanó képen a Karantén felirat olvasható, míg az egyik feliratban valaki konstatálja, hogy nem érti, hogy maradt életben... kikockáztam...és amikor a szilánkokból összeáll a varázsszó akkor olyan mintha valami furcsa szerkezet lenne a felirat mögött.... -
#215 új igazolás:D:D -
#214 Gordont? Gordon Freeman a parlamentben?!? Na de kéremszépen! -
#213 azért az mennyire vicces már, hogy SÜNös tömegoszlatós, tüntetős, mtv székház felgyújtós jelenetek is helyet kaptak a vidiben:D:D:D ilyenek lesznek a Crysis 2ben?:D érdekes lenne, ha az lenne a sztori, h budapesten játszódik és ilyen különleges katonákat vetnek be nanoruhával a tüntetők ellen:D a végén meg átállnak, elfoglalják a parlamentet, kiűzik gordont és..."You won":D:D:D -
#212 -
Hedic #211 link? -
#210 van egy teaser videó is már -
Hedic #209 ezé egy kb dátumot mondhattak volna...