9306
-
#328 De. Nokia mobilokra már kijött... -
#327 még semmire és 2009ben nem is fog -
#326 hali
egy olyan kérdésem lenne h a crysis 2 kijött már xboxra? -
#325 Cryengine 3 DirectX-11 API coming soon
-
#324 Nem azé', de nekem jobban bejött az előző nanosuit háta. A többi meg ugyanolyan, amint nézem. -
#323 Ez volt az a nagy 20.-ai info?? Elég gyér. -
#322 Gc 2009 nanosuit trailer
(sokat nem kell várni tőle) -
#321 nagyon szép:) -
#320 én nagyon remélem hogy nem fogják semmivel agyonütni a játék hangulatát
komolyan mondom én akkor örülnék a legjobban ha semmin nem változtatnának, csak folytatnák a történetet tovább -
#319 CryEngine 3 videók -
predy24 #318 értem köszi szépen -
#317 Ahogy épületet foglalsz vagy ölsz, pontokat kapsz. Ezekből a pontokból tudsz játék közben fegyvereket és járműveket venni a megfelelő épületekben. -
predy24 #316 sziasztok bocsi hogy nem idevág a kérdés de a Crysis wars al ha játszottatok már akkor seígtség kellene.A hatalmi harcban a neten csak két járművet lehet használlni a többit nem,azt írják az Angolok hogy unlockoljam a gépeket de azt nem írják hogyan.Ti nem e tudnátok esetleg előre is köszi ha igen
-
#315 Hm remélem nem csak a bla bla fog menni hanem valamicske ingame anyagot is mutatnak majd. -
#314 infók hamarosan -
#313 After our recent demonstration at SIGGRAPH 09, Crytek are also bringing CryENGINE3 and a selection of liveshows to GDC Europe in Cologne on August 17th-19th. -
#312 tetszetős.. ha nem mutatnák meg akkor sztem senki nem venné észre :D
ha nem eszik sokat akkor oké, de nem eget rengető újítás :)
várjuk a többi videot is majd :):) -
#311 -
#310 A fegyver csúnya, a többi szép szerintem. Tuti, hogy valami sufni szar textúrát kaptak. -
#309 Erre lehet számítani a városos részeknél majd meglátod! -
Hellsing47 #308 csak kár ,hogy az a 2 kép egyszerűen ocsmány -
#307 53,54-es képek akár lehetnének a Crysis 2ből is! -
#306 Lehet, hogy én játszok túl népes szerveren (noobhunters TIA), de mióta 1680x1050ben játszom, hiába van low-on a játék, ha átlagban hozza is a 30-40 FPSt, néha (tűzharc közben, szóval pont a legjobbkor) leesik 20-25re, ami meg kevés multihoz. -
#305 Én is sokszor végigjáccottam, de újabban már csak a csirkés pályákat veszem elő.
Majd próbáld ki ezt: láthatatlan módban kapj fel egy csirkét és vidd a koreai katona orra elé utána vágd hozzá. Elég furcsán néznek.
Sokszor fegyvert nem is szoktam használni hanem csirkéket vagdosok hozzájuk. Jó móka.
Egyébként ők is elég durván bánnak velük, mert miközben engem próbálnak eltalálni nem egyszer lelövik őket is.
Volt olyan is hogy az egyik tábor hátsó részében találtam pár csirkét amit még fel tudtam volna használni, de egy harckocsiban álló katona észrevett és a kocsira szerelt gépágyúval elkezdett rám lőni, és úgy sikerült neki hogy az összes csirkémet megmakkantotta.
Mind1 remélem a második részt is telenyomják csirkékkel. Anélkül unalmas lenne jáccani. -
#304 nemértem mi a bajod vele akkor. nekem pedig megy f@szán -
#303 3,2 Ghz-re húzott C2D E6600 -
#302 milyen proci, hogy kevés hozzá? -
#301 Én már jó ideje nem játszottam egyjátékosban egyik Crysisal sem, a Warst viszont kb minden második este játszom. Csak sajna ott a procim miatt elég kevés az FPS. Az egyjátékost viszi majdnem maxon (very high vagy modosított very high cfg csak AA meg egyebek nélkül) minden gond nélkül, de a multiban már sok a procinak 20-30 játékos. -
#300 alap crysist végig toltam 3x a wh-t meg 2x
de minden héten van egy-két olyan nap amikor egy-egy mapot végigjátszok valamelyikböl :D -
#299 Ja, ha hosszabbra csinálják, akkor simán übereli az első részt. Így is jobb volt, csak sajna amikor megvettem, 3 nap alatt 2x játszottam végig, szóval tényleg nagyon rövid. -
#298 egy nagyon jol sikerült kiegészitő :)
dobhattak volna hozzá még pár óra játékot -
#297 Ja, után, a Warhead csak egy kiegészítő volt. -
#296 után -
predy24 #295 hi!a Crysis 2 alatt azt értitek ami a Warhead után fog megjelenni? Vagy a Warhead ról van szó? thx a helpet -
zso23 #294 Intel Core I9 logo ott fog figyelni betöltéskor az tuti. :p -
#293 naggyon zsííír, ehhez már kölhet vas keményen:D -
#292 ezesetben nagyon szép.
Ennyi. -
#291 Ugye tudod, hogy KURVa konzolra nem készült soha CryEngine 2 és a Crysis 2 alatt CryEngine 3 lesz? Azért mielőtt ilyeneket írsz tájékozódhatnál picit. Szóval ezek a képek a MOSTANI Crysis-al készültek és szerintem nagyon jól néznek ki. -
#290 Hát ez kvaszar.
Olyan mintha cell shaded lenne.Tiszta rajzfilmszerá.Gatyi.Köszönhető a KURVa konzoloknak.Szopják le a faszomat.
REmélem ezek fake cry1-el készítette fotósoppolt képek. -
#289 mondjuk ez már megjelenítés.