9306
-
#368 minimum -
#367 Ezt április 1-jén kelett volna! -
#366 Crysis 2 techdemo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hint: túl szép, nem? ;) -
cr234 #365 Én a trailerbol nem sokat vettem ki, eleg gagyi volt!csak ivegszilankok mindenfele azt kesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#364 Mert ez kamerás verzió... a dvdrip később jön. -
#363 First screenshot elég gagyi minőség! -
#362 Crysis 2 Gets New Jungle, More Verticality -
#361 CryENGINE 3 - Interview with Carl Jones -
#360 Ez igen mitől jelenik meg az újság ilyen hamar?
"Az igazságra már csak pár napot kell várnunk, ugyanis a februári PC Gamer, valamilyen furcsa okoknál fogva már a jövő héten megtalálható lesz az újságosstandokon. Innen pedig már csak egy lépés, hogy az interneten is felbukkanjanak az érdekesebb oldalak." -
#359 Hát fa februárban keményen ennyi képet mutatnak be akkor elég év vége gyanús a megjelenés.Hacsak nem ezután indulnak be azt ömlesztik a képeket videókat!De remélem még 2010-ben jön! -
#358 Ja, ezért már megírta megírni a hírt. Nem értem, hogy miért ilyen nagy szám ez. Pláne, hogy szinte biztos, hogy ezek is renderelt képek lesznek és nem igazán lesz semmi közük a valódi játékhoz. -
#357 Crysis 2 - februárban a PC Gamer címlapján
Lol Kapunk két képet ,de jó lesz nekünk :( -
#356 mikor jön már ki a game?:D -
#355 OnNet To License CryENGINE3 For Project TGO
Na már első licensz meg is van csak sajna golfos MMO :( -
zso23 #354 Kész a CryEngine 3, jöhet a Crysis 2! -
#353 Omline = Online! -
#352 Bemutatkozik a Project W Crytek Omline FPS-e! -
#351 M1 Ostrom 2020 Nanosuitv2es egységeket oda!! X)
Trailereket mellesleg a béta tesztekből készítik.
Azért volt az a sok szép dolog amit végül nemkaptunk meg. De sebaj.
V2es nanosuit pedig randább lett mint az eredeti. Ezen is fognak dolgozni jó sokat. Emlékezz, milyen volt az első amit publikáltak (és leszavazták)
Végül lett az amit ismerünk, és a Koreai Nanosuit, ami mellesleg szerintem veri az eredetit:P -
#350 az nagy poén lenne ha így fejezték ki a magyar vonatkozást :DD
de én eddig nem értem mit művelnek, mert amik a trailerekben vannak azok egyáltalán nem illenek az eddigi történetbe... pedig a játék végén már elkezdett felpörögni -
#349 Amugy Crysis 2 Teaserében a magyar 2006os '56 féle próbálkozás néhány jelenete van a Crytek Budapest jóvoltából. Csak mert utcai harc, vagy mert vmi magyar is lesz benne?:P -
#348 CryTek's CryEngine 3.0 set to debut next month -
#347 Azért remélem a GeForce 8800GTX-emet fogja szeretni... -
#346 én viszont nagyon örülök a cryteknek, hogy át állt atira sőt egyre több fejlesztő az atit pártolja.így legalább valami kézzel foghatót is várhatunk nem úgy mint a zenvidiánál. -
#345 olvass utána... -
#344 "ha az nv áttér más területre, akkor lesznek szép vga áraink"
Nem valószínű, mert nekik is érdekük minél több kártyát eladni, és az árbeli középkategóriát célozzák meg jobban, mert abban a szegmensben vásárolnak leginkább a felhasználók. Legfeljebb a csúcskategória lenne egy kicsit drágább.
Másrészt tiszta vicc lenne ha az nvidia más területre térne át, hisz legtöbb játék a geforce-okat támogatja, akkor van nekik olyan hogy aegia physx, amit az ati kártyák nem tudnak, egyszóval a vga-piac kispórolása hatalmas öngól lenne. -
#343 volt. de megint megnéztem szoval megérte betenni :D
csk sajnos az otthoni felhasználásban sok szerepet nemfog játszani ez a technologia. mindazonáltal veri impressziv :D
jólenne ati-nak valami egészséges versenytárs a vga piacra, mert ha az nv áttér más területre, akkor lesznek szép vga áraink :S -
#342 Cry-Engine 3 Pc Ati Eyefinity tech. ha volt akkor bocs! -
#341 Figyelj. Én szeretem a crysist.
De az hogy belelövök egy koreaiba, sokszor 10-15 golyót (...), és utána gumilabdaként pattog. Ha nem hiszed, játsz, vagy készítek neked videót.
Sima Ragdollt beleraknánka, ha nemis euphoriát, és gyönyörű lenne.
Ezt csak szimplán nemértem miért így programozták...
Jaffa, egyetértek veled.
-
#340 ha már realisztikus dolgokrol van szó.. végre beletehetnék már azt hogy át lehessen lőni a dolgokon pl vékony falak, lemezek és hasonlókon
lehet tudni valamit a második rész multijáról? -
hiper KOCKA #339 Nem tudom láttál-e már felvételen kivégzést, vagy pl. videofelvételeket iraki tűzharcokról... jó néhány kering belőlük a neten, és hidd el hogy nem esnek el túl látványosan ha lelövik őket.
Legtöbbször csak összecsuklanak, vagy szimplán eldőlnek. Az már fejlesztői dizájn amit az akciójátékok közben látsz, hogy dupla szaltóval vágódik hanyatt az ipse meg összevissza forog, vagy megpördül...
A látvány végett lett belecsempészve ez a kis "hálivúdi" íz. De én pl. láttam az egyik videón, amin afgán milicisták lövöldöztek az egyik városban, hogy akit lelőttek csak szimplán történt vele a dolog, semmi különös nem volt benne. Csak szaladt végig az utcán a fickó és hátulról ledurrantották, de el sem esett szinte csak lassan leült majd elterült.
Bizony való életbe ez csak ennyi. De a Crysis minden fronton igyekszik a realizmus felé törekedni, úgyhogy lehet kissé szánalmasnak hat ahogy elesnek.
-
#338 Ha annyira büszkék a fizikára, miért hagyják hogy ijen szánalmasan essen össze az ellenség? -
#337 nézd meg és rájössz -
#336 Akkor mi ebben olyan állat? -
#335 ez pedig csak az engine bemutatása -
#334 crysis 2
ez már inkább úgy néz ki. -
#333 és szerintetek mit jelent az hogy UNOFFICIAL????!!
nem hivatalos, ezt egy rajongó készítette -
#332 Hát ez tisztára mint az első rész, úgy néz ki. -
hiper KOCKA #331 Csak én nem veszek észre különösebb grafikai fejlődést? -
#330 ezt láttam régebben, ez nagyon álat -
#329 Unofficial Trailer