CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látszik hogy csak azzal megy. 😄
kill3r21
nem azzal van gondom, szép lenne dx10es kártyával dx11be nyomni, a high textura packot nem tudom bekapcsolni, de sztem az csak dx11el együtt megy
amúgy a dx11 van offon ? mármint disablen?
kill3r21
dx9
C:\Users\User\Saved Games\Crysis2\game.cfg - átírod .txt-re és megnézed.
kill3r21
hol találom?
game.cfg-ben milyen dx verzió van beírva?
kill3r21
gondoltam, csak akkor miért irják hogy magához a texturákhoz nem kell dx11?
Na csak rájöttél egymagad is. :-)
Szóval akkor irány kártyát vásárolni. 😄
kill3r21
viszont nem dx11es a kártyám
kill3r21
igen win7 64bit
Maxtreme
64 bites os-ed van?

kill3r21
Én felraktam a high textura packot de offon van és nem lehet kiválasztani, 5letek?
Fehercsoki
Most ez mégis mi hogy csak 64 bites oprendszeren megy a sandbox 3?

Nem csak 30-tól lehet futni<#falbav>

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Köszi a választ!!!
Cris99
Csak 30-tól lehet!<#csodalk><#phone>

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Hogy lehet Ps3 konzolon futni a játékban? Vagy csak ha elérünk egy bizonyos szintet, akkor lesz elérhetõ? Én már a 28. szinten vok és semmi! Köszi!

lolSL
lolSL
The editor package includes FMOD Designer, Poly Bump, plugins for Maya and 3ds Max, and the CryENGINE 3 Sandbox Editor.

arty
erre is majd készülhetnek a sose meg nem jelenõ modok 😊)

Forza.

Hurrá.
grebber

Next PC upgrade: 2022

Bence94
Puding próbája az evés. A memória kezelés miatt akadhatnak gondok.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

asysoft
Nem tartom túl valószínûnek, mivel egyrészt FC 64 bites XP-re jött ki, ami nem volt túlságosan támogatott, másrészt más programmal nem volt gondom. Persze ettõl még lehetséges😊

/*WTF?!*/

McW
Most akkor a hájrez textúra pakk egyáltalán nem mûködik 32bites win alatt vagy megy, csak problémák lehetnek (pl. fagyás) és ezért hivatalosan "not supported"? Még nem sikerült kipróbálnom azért kérdezem...

Mess with the best, and die like the rest...

Cris99
Youtube-on csávónak 50FPS-e van fullHD-ban moddolt 6950-el nekem miért csak 30?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

sorry, a jó link :
katt

nem sok különbség van a víz-effektben dx9 és dx11 alatt 😄
youtube video

Arra nem gondoltál hogy a géped fos? <#vigyor><#vigyor1><#vigyor1><#idiota><#idiota><#idiota>
asysoft
Ehh, Crysis helyett Far Cry-t akartam írni. Bár Crysis sem lett sokkal jobb, nekem speciel utolsó pályákon szétswappelte a HDD agyát, 32 bites változatot indítva ilyen probléma nem volt, s elvileg a 64 bites változat valami über memóriakezeléssel volt megáldva...😊

/*WTF?!*/

asysoft
119 új üzenet, le sem lehetne tagadni, hogy kijött a patch<#idiota>
Egyébként 64 bites Crysis szerintem elég gané lett, Vista/7 alatt mindig lefagyott, úgyhogy nem erõltettem...

/*WTF?!*/

alma2
Tegnap feltettem a warheadet, vegre megy a gepen max-on, illetve emlekszem egy-ket helyszinen leesett anno az allam. Ezert teljesen meg voltam gyozodve, hogy klasszisokkal szebb mint a crysis 2. Ha roviden akarok fogalmazni, az ido sok mindent megszepit ebben az esetben is, azert rengeteget fejlodott azota ez a jatek is es nem csak visszafele.

szerintem

orichalcos
Steel mill pálya az lesz, biztos forrsából tudom. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

Mondjuk egy crysis 1 modnak örülnék!

grebber
Na szerdán jön az Editor is.Remélem elkészül azért valaha 1-2 mód!

nvidia, igen...:-)
grebber
Crysis 2 DirectX 11 Patch 1.9 Benchmark

Elég jó teszt leírják külön hány %-ot esik az fps különbözõ módban!

grebber

A dinamikus árnyékok nagyon jók lettek.
Bár elég bugos sok textúra és dx11 patch meg textúra pack óta párszor beragadni a textúrákba és nincs menekvés.

Ez pedig az eddigi "legdurvább rész" itt volt a legalacsonyabb az fps-em kerek 10 volt.Full HD ,DX11, minden ULRA.

Srácok nektek megy a multi ti be tudtok jelentkezni?
arty
far cry esetében valóban igy volt, nem kizárt, hogy itt is megoldják - elvégre itt még a futtató .exe se lett 64bites, nemigazán értem a követelményt

Forza.

Ez szerintem is így van, én is felraktam mindent, a high res textúrákat és az ULTRA beállítást dx9 alatt is lehet alkalmazni, így már szebb a játék mint volt dx9-ben, és ugyanúgy fut mint elõtte(legalább is nálam), tetszik ez az új tükrözõdés effect. Miután átkapcsoltam dx11-re 3 különbséget véltem felfedezni:
-2cm-rel jobban állnak ki a kövek, téglák az adott felületbõl 😊-valljuk be õszintén akció közben a kutya nem veszi észre.
-ha sétálok a vízben vagy beledobok valamit az hullámot gerjeszt.
- a 3. és egyben a kedvencem hogy helyenként 25 fps-t veszítünk az elõzõ két effect-ért cserébe, pedig egy kissebb atomerõmûvem van.
LEHET, hogy vannak egyéb különbségek, amiket nem vettem észre, de akkor nem is lehet jelentõs, mert enyhén szólva a grafikabuzi kategóriába tartozom. Még nem sikerült olyan grafikai effect-tel találkoznom, amiért föláldoznék 25 fps-t a játékélménybõl.
Egyszóval a DX9 még jó sokáig ütõképes marad látvány/FPS tekintetben.
Hali nekem az a problémám ha csatlakozni akarok akkor hibát ír ki azt írja attention ha occured valami ilyesmi meg hogy ellenörizem a hálozati kapcsolatot ez mitõl van pedig tegnap még okés volt minden?
alma2
Lehet, hogy rosszul emlekszem, de mintha ezt mar vagy az elso vagy a far cry-val eljatszottak volna, hogy raeroltessek a 64bites windowst a nepre, aztan megis meg lehetett siman kerulni anno es ment a hires texture.
De javitson ki az aki jobban emlekszik ra😊

szerintem

Bence94
Olvasgattam a kommentek között és láttam egyeseknél nagy baromság van a fejükben...
Akkor tisztázzuk: A javítás a dx 11-re készíti fel a játékot és egyben adja hozzá az új effekteket is KIVÉVE a tesszellációt azt külön kell letölteni.A nagy felbontású textúrákat szintén külön kell letölteni.Az új effektekbõl párat lehet dx9 alatt is használni, mint ahogyan a high res textúrákat is lehet 9 alatt.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Cris99
Nem, dx11 improved water tesselation 😄

dx9 alatt is így hullámzott a víz? videoo
igazából szerintem nincs akkora különbség látványban, hogy megérje azt a lassulást amit a dx11 hozott 😊 persze, tény hogy sokkal szebb, de azért annyit nem ér szerintem.

Shep
Nincs, másnak is vannak gondjai a patchelés után.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

úgy értem hogy a patchek után van ez magával a gameval nincs semmi baj