9306
-
#8466 Mesterségesen kreált a Crysis 2 óriási gépigénye
-
#8465 Jó az 1.9-patch!Az én régi vasamon weryhigh grafikán,tudok videót csinálni róla!DDR400Ram 400w-táp! Simán játék közben 40-50-Fps 1280x1024-ne! -
RYO21 #8464 A betában még bennevolt a LAN. A legfrissebb verzióban hol találom meg ezt a játékmódot? -
#8463 a Cabal online 2 is CE3-as lesz :DD -
janihunk #8462 Hi volna egy kérdésem, miért van az hogy a játék dx11 ben extrém beállításon 35 és 29FPS között ugrál de folyamatosan még ha álok egy helyben akkor is. Ha leveszem High ra akkor meg 40-33 között ugrál. És ettől folyamatosan lagol a játék. 1280x720 a felbontás. -
#8461 Asta - CE3-as MMO
Remélem nem fullad ki ennyiben a CE3 hogy szaros mmok lesznek belőle.
Első engine is csak az Aion mmo-ra futotta.
Eddig a City viszi a primet -
#8460 Kerestem, 1-2t találtam! pedig ha belejönnék meg lenne elég időm akkor fasza dolgokat lehetne csinálni! -
KaBuTo666 #8459 Youtube-ról nézzél tutorialokat, mert megadják a kezdő lökést. -
#8458 Meg na punktum! Viszont, nekem kicsit magas ez az editor, tegnap hajnalban lejött, eddig nagyon semmitse tudtam vele kezdeni :S -
KaBuTo666 #8457 Értem én de ezen a fórumon nem szokás, kivétel az antivírus topikban mert ott szoktunk vírusokat linkelni de az is régen volt. Ha meg valami hülye-gyerek linkel az inkább reklám célú, és a moderátorok lépnek ez ügyben na meg a fórumozók írják a szokásos anyázást.
Meg tetszett érteni? -
#8456 Ja, de volt már rá példa, és ha az ember egyszer megüti a bokáját legközelebb elővigyázatosabb! -
KaBuTo666 #8455 Jól vagy, ember? :D -
#8454 PCgames is felfigyelt a szép editor képekre! -
#8453 Sajnos, most az évi COD gyalázat is kapja a 90+-ot, ami régen mondjuk egy Max Payne 2-nek felel meg.. hol vannak azok az idők:S -
#8452 Kitudja mi a F@SZT küldözgetsz... tudod: "ne bízz senkiben" -
#8451 Ez van sajnos.De meglehet azt is nézni (tudom mert anno csinálgattam review összesítőt) hogy melyik game hány %-ot kapott összesítések alapján.
Előző években az ideihez képest elég sok 85-9x %-os game jött ki.
Most meg ugye láthatjuk.
De amit írtál abban is van valami,ha a "szart" is veszik akkor hova erőlködjenek.
-
#8450 Hát a tömegek kiszolgálásához elég az amit nyújtanak a bevételük megvan akkor meg érthető, hogy nem akarnak túl sokat újítani. -
#8449 Crysis az a nagy kedvencem a mai napig.(Igaz még nincs gépem hogy maxon élvezhessem) De amit írtam azt továbbra is fenntartom nekem azok a dolgok nem tetszenek benne.
Azt ezt szóval nem állítottam hogy nincsenek jó játékok mostanság,csak ráálltak a kurjuk el a folytatásokat témára nagyon. -
#8448 Ez így ebben a formában nem igaz, ma is meg lehet találni az igényes és jó játékokat csak mivel elég sok játék jön ki kicsit nehezebb, mint régen. Amúgy meg nem is tudom mi volt az a játék amelyikre te utoljára azt írtad ,hogy na ez tényleg jó és nem találtál benne mindenféle hülye hibát, mondjuk kedvencem még mindig a Crysis 1-ben szarul néznek ki a növények, meg a bódék belső terei hozzászólásod :) -
#8447 Mert egyre szarabbak azért, ha ezt nem veszed észre csak sajnálni tudlak és ezért nem nő a színvonal mert ilyen szarokkal "elégedettek" vagytok.
-
KaBuTo666 #8446 Rendben, ezentúl csak neked, csakis kizárólag kivételesen neked lesz úgy linkelve hogy lásd az url címet. :D
Még valamit? Esetleg egy BANánt? :DD -
#8445 Ja igen csak minden topicban ezt látom, hogy nem baj majd lopjuk xboxra, meg majd xboxon. Kissé unalmas, arról nem beszélve, hogy ha én dobozt vennék biztos nem flasheltetném. Arról nem beszélve, hogy én azt vettem észre, hogy te kicsit már belefásultál a sok játékba és egyre kevésbé tetszik neked bármi is. -
#8444 Hát nem egészen, csak hát ugye nem ész nélkül kell vásárolni. -
#8443 na igen csak 3 éve azoknak a gépeknek olyan ára volt mint a mostani komolyabb gépeknek...Dumadumaduma..:) -
#8442 Most vágjak vissza ,hogy ti sem unjátok hogy sírtok ha valami nincs pc-re.
Vegyetek konzolt ennyire egyszerű.
-
#8441 Valaki meg Budapest mapot csinál? az a nem mind1 :)
-
#8440 Megvan azóta már, csak jobbszeretem látni honnan szedem le, mint csak így random link kitudja miaz :) -
KaBuTo666 #8439 Mindent nekem kell csinálni? :D
"Innen" szövegre jobb klikk - Megnyitás új lapon, kinyomod a letöltést rálépsz az "Új lap"ra és ott az oldal urlje. Abból rá is jönnél hogy honnan linkeltem. -
#8438 Nem unod még ezt a majd toljuk boxon szöveget? Vegyél egy boxot játsszál azon senkit nem zavar de ne hajtogasd már állandóan! Másrészről, meg nem mindenki engedheti meg magának, most persze majd jön a ha gépre futja duma de sokan több éve nem fejlesztettek, mert minek, mikor minden szépen fut egy 3 éves gépen is. -
#8437 Ha linkelsz akkor az oldalt inkább! -
KaBuTo666 #8436 Innen -
#8435 Hol a frászba lehet leszedni akkor? -
KaBuTo666 #8434 Teljesen ingyenes. -
#8433 Ingyenes az editor? vagy van ingyenes része? -
#8432 Sima renderkép a CE3 editorral. -
#8431 Editorral csinálták!
Itt nézem őket! -
#8430 Wow, ez gyönyörű.... -
#8429 ez alapjáték vagy mod? -
#8428 -
#8427 Tölthető a Steel Mill
katt
FIgyelem, unranked szervereken lehet csak játszani custom mapokkal.