CRYSIS 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval akkor irány kártyát vásárolni. 😄
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Next PC upgrade: 2022
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
/*WTF?!*/
Mess with the best, and die like the rest...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
youtube video
/*WTF?!*/
Egyébként 64 bites Crysis szerintem elég gané lett, Vista/7 alatt mindig lefagyott, úgyhogy nem erõltettem...
/*WTF?!*/
szerintem
Elég jó teszt leírják külön hány %-ot esik az fps különbözõ módban!
A dinamikus árnyékok nagyon jók lettek.
Bár elég bugos sok textúra és dx11 patch meg textúra pack óta párszor beragadni a textúrákba és nincs menekvés.
Ez pedig az eddigi "legdurvább rész" itt volt a legalacsonyabb az fps-em kerek 10 volt.Full HD ,DX11, minden ULRA.

Forza.
-2cm-rel jobban állnak ki a kövek, téglák az adott felületbõl 😊-valljuk be õszintén akció közben a kutya nem veszi észre.
-ha sétálok a vízben vagy beledobok valamit az hullámot gerjeszt.
- a 3. és egyben a kedvencem hogy helyenként 25 fps-t veszítünk az elõzõ két effect-ért cserébe, pedig egy kissebb atomerõmûvem van.
LEHET, hogy vannak egyéb különbségek, amiket nem vettem észre, de akkor nem is lehet jelentõs, mert enyhén szólva a grafikabuzi kategóriába tartozom. Még nem sikerült olyan grafikai effect-tel találkoznom, amiért föláldoznék 25 fps-t a játékélménybõl.
Egyszóval a DX9 még jó sokáig ütõképes marad látvány/FPS tekintetben.
De javitson ki az aki jobban emlekszik ra😊
szerintem
Akkor tisztázzuk: A javítás a dx 11-re készíti fel a játékot és egyben adja hozzá az új effekteket is KIVÉVE a tesszellációt azt külön kell letölteni.A nagy felbontású textúrákat szintén külön kell letölteni.Az új effektekbõl párat lehet dx9 alatt is használni, mint ahogyan a high res textúrákat is lehet 9 alatt.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
igazából szerintem nincs akkora különbség látványban, hogy megérje azt a lassulást amit a dx11 hozott 😊 persze, tény hogy sokkal szebb, de azért annyit nem ér szerintem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!