9306
-
#648 Na azért, az EA ilyen szintre nem süllyedhet, de igazából egyik kiadó sem. -
#647 dehogy hivatalos, sg színvonal. -
#646 Ez tuti hivatalos? Csak mert elég gyengék ezek a képek, meglepne, ha az EA ilyeneket gyártana. -
#645 Az izlandi hamufelhővel reklámozzák a Crysis 2-t
Csapból is a Crysis 2 folyik. -
#644 Az XBOXban azért az a jó, hogy jelenleg 50e Ft-be kerül kb és arra ameddig lesz játék, addig nem kell a fejlesztésre költeni. Ellenben a PCvel. A PC valóban szebb többnyire, mint a konzolok, de azért azt tartsuk szem előtt, hogy egy játék nem a grafikájától lesz jó. Fontos a látvány, de szerintem manapság már nagyon ritkán vesz el egy játék értékéből a kinézete, mert az átlag grafikai szint már bőven elégséges ahhoz, hogy egy élvezhető világot tárjon elénk (ez alól mondjuk a Wii kivétel, mert szerintem manapság már elég ciki egy ilyen teljesítményű konzolt kiadni és ez már a megjelenésekor is igaz volt, de ennek ellenére mégis veszik, mint a cukrot és bőven élvezhető is állítólag) -
#643 Szerintem pont annyit tudnunk amennyit kell. Bár néhány screenshot azért jöhetne, meg talán egy trailer, de egyrészt még fél év van a megjelenésig és engem nem is zavar, hogy nem tudunk sokat a játékról, mert az 1el is pont az volt az egyik baj, hogy szinte ismertük az egészet mire kijött. -
cr234 #642 Én nem értem mit kell azon vitatkozni hogy min szebb, de azért elmondom a véleményem:az xbox-os játékok soha a büdös életbe nem lesznek olyan szép grafikájúak mint a pc-sek.Aki akar vegyen xbox-ot ő járja meg.(egyébként 150-200k-ért simán veszel trial procis, rohadt erős gépet, ami probléma nélkül viszi nagyon magas grafikán) -
cr234 #641 Én a youtube-n eddig egy rohadt videót nem láttam amire biztosan rá tudtam volna fogni hogy a crysis 2, nem értem trailer sincs, semmii egyszerűen.Fájt volna egy normális trailert összedobni amiből kiderül valami használható.Hát elég égés!!!XD -
#640 Kipróbálás nélkül nem éri meg manapság játékot venni,összedobnak valami játszhatatlan szart és ráfogják a warezra hogy nem veszik meg...(ezt most nem a crysis 2re írom) -
RYO21 #639 Mind1 úgyis lesz majd valami tört verziója a demónak. -
#638 Igen ott vettem meg, csak az a bibi, hogy ha fizetsz egyből átrak európai régióba és ott már nem dollárban, hanem euróban kell fizetned
Fehercsoki: jó kérdés, igazándiból most volt rá pénz is, meg elvetemült vagyok néha és ennyi összegnek a kamata is elenyésző ;) -
#637 EA.com-on a letöltős verzió 9800FT-ra jön csak ki! -
#636 És miért vetted meg ennyivel hamarabb?Kb fél év még mire jön. -
#635 énis jobban szeretem a letölthető játékot, mint a dvd-seket. Nem kell berakosgatni dvd-t, bárhonnan elérhető ahol van net :)
Az eredeti játékaim nagyrésze ezért steames. (ja meg az akciokra azonnal lehet reagálni, így jutottam 2euroé, tf2-höz :)) -
#634 Na elvetemült Crysis rajongóként megvettem a játékot. Lehet nem a legolcsóbb (~13e Ft), de jobban szeretem a digitaldownload verziókat mint a dobozosakat. Most már csak pár hónap és lehet tölteni -
#633 Újabb Crytek hír.Mondom én szeretnek szerepelni!
Crytek: Megszűnnek az ingyenes demók
"Cevat Yerli, a Crytek egyik alapítótagja ezt egy, a Develop-nak adott interjújában fejtette ki, amikor is bejelentette, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az év végén megjelenő Crysis 2-ből szintén lesz majd ingyenesen kipróbálható demó. Elmondása szerint az ingyenes demók készítése megjósolhatatlan költséggel járna, ami a kiadók részéről nagy luxusnak számít."
-
#632 Értelmesek ezek a hírek :D Biztos direkt adagolják így. Picit égő :D -
#631 hát boxon nem is fog úgy kinézni mint az 1 highon :) -
#630 Je, hogy tudtam! :D Szerintem minden játéknál, ha van pc-s változata azon szebb. -
#629 nekem perpill a ps 3 jobban bejön...bár továbbra is pc. -
#628 Egy se fút normálisan. Szóval PC felejtős. Majd még nyárig eldöntöm hogy PC fejlesztés vagy Xbox 360. De valószínű hogy az utóbbi. -
#627 olyan grafiká lesz nálad is simán, mint amilyen 360-on (sőt lehet még jobb is) -
cr234 #626 Ha valaki tud olyan videót amin normális, olyan trailer van amilyen valamit elmond a játékról az légyszi linkeljen.Gyors választ előre is kösz! -
cr234 #625 Én így valami trailer nélkül baromira nem értem a sztorit.Most az Úfók komolyan csak úgy semmivé lettek vagy most mi van!?!?!?!?! -
#624 PC-n a legszebb ja igen fél milliós gépen talán . Nevetséges konzolon se lesz sokkal csúnyább. Xbox 360 50k alatt van jobban megéri. -
#623 Na ez jól levezették.Benyögték hogy mindenhol ugyanúgy fog kinézni.Utána hogy PS3-on szebb mint Xbox 260-on és most meg a pc-s a legszebb.
De legalább foglalkoznak vele hisz a középpontba kerül!
PC-n lesz a legszebb! -
#622 megfelelő HW-vel -
#621 "PS3 natív felbontása 1920 X 1080"
Ezt honnan a heréből vetted???
A PS3 ugyanúgy upscalel mint az X360... -
#620 Szerintem még mindíg a pc a szebb. -
#619 hülye válasz volt.
vagy nem. -
ricsa008 #618 valami faca háttérkép nem jött még hozzá? -
#617 nem hülye kérdés, mivel tudtomal számításban tud többet, de videókártya az nem erősebb, de lehet rosszul tudom akkor sorry.
Érdekes hogy legtöbb játékban vagy nincs eltérés, vagy x360-ra szebb élesebb a kép. -
#616 hülyekérdés, igen szebb -
#615 igen de vajon szebb egy játék ps3-on? -
#614 Ingyenes CryEngine 3-at tervez a Crytek
Na akkor talán végre lesznek is játékok a Crytek enginejével.
(Ugye tudjuk mennyi készült eddig beülök ) -
#613 Ez annyira nem újdonság, mivel az
X360 1280x720-ban renderel, majd skálázza fel azt HD felbontásra,
míg a
PS3 natív felbontása 1920 X 1080
Legszebb úgyis PC-n lesz,
csak kell hozzá majd a "the most powerful PC in the galaxy" -
#612 ha a legelső 3 platform compare összehasonlító videóra hagyatkozunk, akkor igen... végülis szebb a ps3, mint a fosbox.
pár 100 mérfölddel. -
#611 de valszeg lesz különbség, ha azt állítják, hogy minden platformon a legszebb lesz. -
#610 ez kamu szöveg, mert nem aszt irja hogy szebb hanem hogy kicsit jobban fut, itt az fps-re érti, mert utána írják hogy látványban nincs eltérés a videóban, és mivel még fejlesztői, nincs kész ezért ez csak ebben a fázisban nyilatkozzák, nem végleges különbségről beszélhetünk. -
#609 Crysis 2: Szebb PS3-on mint Boxon