9306
-
#688 Akkor sry, hogy linkeltem, mert a VG247 oldalon frissek állítólag :D -
#687 ráadásul a 4. kép brutálisan ronda :D -
#686 4 régi kép :D -
#685 4 új brutális kép -
#684 A #679 alapján "egyenlő" ellenfél lesz: "Úgy fognak alkalmazkodni hozzád, mint a nanoruhád." -
#683 Felőlem kelljen neki az egy tár, csak akkor indokolt legyen! Ha szétpáncélozott elleneket lövünk, akkor mehet a tár! Viszont ha csak sima katonákat (remélem ilyen is lesz), akkor max 5-10 lövés! -
#682 k.rva jó lenne, ha az ellenségbe ezúttal
nem kellene egy teljes tárat beleengedni ahhoz, hogy megpusztuljon -
#681 Ezt olvastam multkor, csak az sg.hu-n. :D Má nagyon várom, tűkön ülök és a kezemet morzsolgatom. -
#680 Ez igen jól hangzik. -
#679 Az idegenkről némi infó szívárgott ki -
#678 Azért azt a videót még ne vedd készpénznek, az 1 részben is nagyon intelligensnek voltak beígérve. Bár taktikázni lehet, hogy tudtak, de ha közelebb kerül hozzájuk a játékos, akkor szemtől szemben nagyon idiótán viselkedtek. Remélem, hogy ez a 2 részben nem fog előfordulni és valóban okosak lesznek az ellenfeleink. -
#677 Fú, ma néztem milyen inteligens ellenfelek lesznek a játékban, elképesztő. Egyre jobban várom, főleg az új sandboxot. -
#676 Xbox360on is magyarul lesz kapható a játék? -
#675 pár évszázad az játéktól is függ.
ne feledd, egy 40000-es gépről beszélsz. -
#674 rondább is a konzolos pár évszázaddal a pc-stől, de mind1.
tudjuk, te maximalista vagy. -
#673 HD5850-el is szépen szaladgál 1920-ban. Oszt fele annyiba kerül mint a 480. -
#672 Mai világban ezt sosem lehet tudni.
Metro 2033 is van konzolon és pc-n hogy fut elég szarul!Jobb félni mint megijedni! -
#671 Jön konzolra is a cucc, szal már nem kéne tojni a gépigénytől.... -
#670 Majd olyan VGA-t veszek/akarok majd venni "1 GPUsat" ami full HD-be maxon viszi a Metro 2033-at.
Remélem lesz jövőre olyan VGA ami megveri majd az 5970-et mert az elég is lenne hozzá a tesztek alapján (ati úgyis olcsóbb lesz mint NV) és a 8800GT-m megmarad PhysX kártyának az ati mellett majd! -
#669 Hát most néztem én is, hogy már a GTX480 egész szépen viszi HD felbontásban az előző részeket. Csak az a baj, hogy nagyon drága és porszívó+radiátor már van a lakásban -
#668 Nem azzal van a gond hogy nem menne csak egy kimondottam a grafikájáról elhíresült játékot megszégyenítek csak ezzel a fossal.
De majd jövőre remélhetőleg full pompájában tudom majd végigvinni 7-edszerre! -
#667 1. Hehe
2. LOL! Pedig az online része is nagyon jó
3. Miért ne menne 8800GT-n? Ne HD felbontásra állítsad
UI: Nem szoktál te ilyen pesszimista lenni -
#666 ték. -
#665 kötekedsz, vagy olvasni nem tudsz tovább. -
#664 "Single nem ér meg 10 ezer ft-on."?Miért gagyi lesz benne a multi?Vagy egyáltalán nem lesz? -
#663 1. Azért mert sokszor végigvittem még nem vagyok/nem érzem magam fannak.
2. Single nem ér meg 10 ezer ft-on.Crysis és a Wars multijával is csak a bétával toltam eredetivel alig pár percet.
3. Az eddigi 2 Crysis sem megy a gépemen maxon majd kb jövőre ha lesz új gépem szóval nem félek majd játszok vele maxon később. -
#662 LOller?
miért?
1. hisz te nagy cry fan vagy
2. miért hagynád ki, ha az eddigiek is megvannak?
3. netán gépigénytől félsz? -
#661 Nekem full bejön mind a két eddigi rész!De már most kijelentem ezt nem fogom megvenni!
-
#660 Ja oké, épp csak kotortam az oldalon és megláttam. Én messziről kerülöm az ilyen játékokat:) -
#659 Már egy jó ideje! De szerintem ez a dátum tuti kizárt! -
#658 Előrendelhető a cucc. Okt. 29-én jelenik meg. -
strebacom #657 A faxom már hányadjára látom.... de nagyon jóóóóóóóóóóóóóó
-
#656 ez vicc akar lenni, vagy a link rossz?
ez todod mien régi videó? -
cr234 #655 Na végre találtam valamit.Így már világosabb!Itt a trailer ami elmondgya
hogy mik is lesznek az ellenségek!:Crysis 2 -
#654 Nagyon szem előtt vannak most:
Crytek: Mozgásvezérlés!
(HW Insider) A Crysis-t kifejlesztő Crytek megerősítette a sajtó felé, hogy serényen dolgozik az MS és a Sony mozgásvezérlő rendszereinek beépítésén. Szerintük a 3D hadonászérzékelés élménydúsítja az FPS termékeket. Carl Jones, a globális bizniszfejlesztési menedzser szerint itt az idő, hogy ráébredjenek az emberek az FPS játékokban megvalósítható térérzékelés kibővítésére. Akik dögfáradtak és ülni se nagyon van kedvük, nemhogy még állni vagy ugrálni meg hadonászni, azok inkább szunyálják ki magukat, kábé két hétig..
info: Hardwired -
#653 jah vagy a(z) (cs)űrben. -
#652 Ott befejezték. De Japánba meg USA-ban közel sem:))
valszeg a Crysis 3 Tokióban fog játszódni :D -
#651 olyan nem létezik hogy befejezel valamit, csak olyan hogy nagyobb szünetet tartasz.... -
cr234 #650 Én már csak egy dolgot nem értek:a crysis végén azt mondták befejezik a harcot és most még se!akkor döntsék már el!!!!! -
#649 Úhynéz ki az a kép mintha egy sima fényképre paintal bedobtak volna valami füstöt és kész. Meg a képminőség se a legjobb.