9306
-
#928 ez egyértelmű, hiszen minden játék az elődökből épül fel.... -
#927 nanoruha:metal gear solid?
fák törése:már a 2003-as breedben is lehetett fákat döntögetni
core map:prey sok jéggel(és mivel nincs gravitáció a hajóban egy shotgun lövés a szemközti falhoz vágna rednes fizikával)
Tényleg nem a crysist akarom leszólni de egyesek túl sokat magyaráznak bele. -
#926 egy eredeti ötlet sincs? :O
Core map elég eredeti, máshol még nem láttam ilyen pályát, nanoruhát ismételten nem láttam még, a fák törése is egyedi ötlet volt a crysis-ba, és ez az egész szigetes kommandót is a cryteknél találták ki. -
#925 Pont a crysistól lopna?Egy eredeti ötlet sincs az egész játékban.No offense de ez szúrta a szemem -
#924 szerintem meg, Crysis (Core) + Mirrors Edge...inkább igaz, mint az MW....:) -
#923 MW-ből mit ismertél fel a földönkívülieket? :D -
Akranor #922 Jótól lopni nem szégyen :) -
Akranor #921 KZ3nak is megvan a maga szépsége. -
RYO21 #920 A KZ2 még ájde elmegy, van benne fantázia, egyedi, de ez a KZ3...
Amit tegnap láttam, az = Crysis Warhead + Modern Warfare -
#919 Ez erős volt... -
RYO21 #918 Szerintem az egy szar. -
#917 A killzone 3 szerintem alázza.Na durr. -
#916 pc-s kell vazze itvan nesirjatok...:D
-
Akranor #915 Nem tudom mi a gond vele :S
Lehet casual lesz,de a legtöbb game már rég az :) Ez pedig látványban mindent visz ismét. Finom málnaturmix az összes játék az e3on. -
#914 hol van már a pc-s verza ? -
#913 Ahogy egyre több videót látok belőle egyre jobban hiszem hogy ez már nem üt akkorát mint anno a Crysis :(
Már csak a Far Cry 3ban bízok! -
#912 Többek között erre IS gondoltam
meg sok minden másra.
Aki látott már gameplay-t a HALO-ból és a Battlefield 2142-ből, tudja miről beszélek. -
#911 bazd énnekem sikerült reggel egy hédsátot osztanom, igaz xp-t nem kaptam érte...:D -
Akranor #910 E3 2010: Developer Walkthrough Part I HD
E3 2010: Developer Walkthrough Part II HD -
#909 A felégetett betondzsungelben? Ráadásul tele lesz behemót idegen vacakokkal, akikre nem hat a headshot -
#908 probálál kimenni a házatokból a kertbe vagy udvar, neadjisten az utcára???
***bocs nem hagyhattam ki***:) -
#907 Én elfogult vagyok. Sajnos nekem nagyon hiányozni fog a zöld terület, a víz, stb. -
#906 Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez inkább
HALO és Battlefield 2142 öszvére
és nyomokban mogyorót is khm... akarom mondani crysis elemeket is tartalmazhat? -
strebacom #905 -
#904 1. Gameplay video
2. Konzol vs PC grafika -
strebacom #903 Nagyon kérek valakit röviden lökje össze miröl folyt a duma közel 50hsz-ben...
-
#902 nem nézted a trélerben mutattak pc-ből a nigger fejét...:D ahhogy könyökölt a korláton...:D -
#901 jaja énis eladnám azokat a szarokat...néztem pure meg mocsokságok ajándékba...bontatlanul 1000-1500 ahogy irtad is... -
#900 Jó lenne már egy PC Gameplay is. Lehet hogy nincs olyan gép amin akadás nélkül fut? -
#899 Ez van a wareznak ára van de mivel agyontöltök majd rá mindent ami tetszik az a 20-30 game "vissza is jön az ára".
Adnak mellé két szart is azt eladom 1500 ftért db-ját vigye aki akarja! (Lego Batman+Pure)
-
#898 Ez már vhogy nem annyira Crysis feeling...
sajnos... -
#897 igaza volt abban az 55ezrest én olvastam félre.
végülis ő dolga, nemgond ha vár vele crysis 2 még pár hónap múlva jön csak ki tudtommal. :) -
#896 jah azt akkor én néztem félre azt hittem hogy 55ezerről ha lejjebb megy, akkor sorry, amugy a 65ezer az vicc, ennyi lóvéból vezsek lassan ujonnan egy 250gb-os gépet és haverral felküldetem pestre az azért vicc. -
#895 haggyad, neki lételeme a "várok vele" :D -
#894 Olvass is kérlek! OFF vége ne is reagálj rá.
"ha a buherált box lemegy 55k környékére úgyis veszek"
"Pénzt meg tudnék leakasztani simán de ha nekem nem ér meg most 65 ezret akkor nem fogok annyiért venni!"
-
#893 forumban irták, mivel nincs warez nekem csak arra tudok hagyatkozni, oks akkor vinyo, de a 65ezres gép az előbb még 55ezer volt...:D -
#892 Ha valamivel nem vagy tisztában inkább ne írj semmit.
"hiszen fash-elés után már nem tudod használni a játékot hogy vinyóra telepits" LOL ilyen baromságot hol hallottál. Simán lehet haveroknak is így van.
LIVE meg ne röhögtesd ki magad warezra veszem fikarcnyit sem érdekel a live.
Pénzt meg tudnék leakasztani simán de ha nekem nem ér meg most 65 ezret akkor nem fogok annyiért venni! -
#891 de fog...szerintem, csak gondolom nem tud most hirtelen leakasztani ennyi pénzt. -
#890 értelek hogy vársz vele, de miért baj az arcade?hiszen fash-elés után már nem tudod használni a játékot hogy vinyóra telepits, a mentéseknek meg elég a memóriakártya, live ugrik, vagyis letölteni se fogsz tudni...akkor miért nem jó a arcade?
nemtuom mennyibe megy a fless, de lehet olcsobb lenne ez a 43ezeré, meg fless mint 55ért egy használt flesh.
ha meg esnek az árak, valszeg az origi gépek ára fog esni, a használt flash kötve hiszem hogy párhuzamossan, hacsaknem találsz egy rászorulót, aki sűrgősen eladná.
de legyen szerencséd, azt mondom. -
#889 de grebber akkor sem fog venni soha :D