CRYSIS 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Kösz, Tényleg így most beengedett, én meg görcsöltem hogy EA fiók vagy valami hivatalos profil kell hozzá, aztán lófaszt, se EA se MyCrysis oldalon nem tudtam se belépni sem jelszóemlékeztetõt kérni, a játékban meg beírtam kamu adatokat, a Create-hez és be tudtam lépni. OMG <#idiota>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Armagedown
a gamer hardcore stb-n kívõl lehet valahogy állítani a részletességet ?
mert ha nem akkor ez egy darab szar úgy ahogy van

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Shep
Tegnap értem a végére a Warheadnek, elõtte meg az 1-et is végigvittem megint (vagy negyedik volt ez is az is) de még mindig ütnek és nálam nem csak grafikailag hanem játékmenetben is. Remélem ez is ilyen lesz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
valahogy kellene magyarok játszani, kár hogy nem lehet hostolni....😊
mind1 aki akar vegyen fel havernak
zsomi60
kill3r21
hacsak fele ennyire lesz optimalizálva a teljes akkor nem szolok egy szót sem
Fpocok
Tényleg jó lett. DE azért majd hamarosan upgradelnem kell egy VGA-t

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
nemtom én játékon belül creáltam
JaSoN HuNTeR
Szvsz szerinte NAGYON NAGYON jól van optimizálva a játék PCre!!!! Az én sz*r confingomon is simán megy 30-40fps el hosszabb akadások nélkül!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Komolyan mondom, lepetézek tõle, annyira jól optimizálták! Advenceden szebben fut, mint a beta gameren, sõt még a crysis 1 mediumjától is jobban fut a gépemen.

Magiszter
Hát igen, tényleg le a kalappal. Nekem amúgy ez jön le belõle:
Crysis 1 = "Így kell szép játékot csinálni, boruljatok térdre" És lõn. Tényleg már 3 (vagy 4?) éve van toppon a crysis grafikája.

Crysis 2 = "Így kell optimalizálni a játékokat, boruljatok térdre" És lõn. Amin az elsõ rész egy ótvar kinézet mellett futott, ott a második rész gyönyörûen és szépen megy.

Crysis 3 = nah erre mit fognak alkotni? 😄

Sztem DX9 mert nagyonszépen fut. A betához képes sokkal jobb. Nincsennek akkora belassulások, mint annál voltak.

Én már eleve regisztrálva voltam a mycrysis.com-on, ezért csak az ottani felhasználónevemet és jelszavamat kellett beírnom.

DarkSector
EA fiókkal léptél be?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magiszter
Szerintem ha okosan csinálják, akkor 4-5 szint lesz a véglegesben. (Ha már nem lehet állítgatni részletesebben)
- Gamer (Low)
- Advanced (Medium, vagy a gép a hardverhez igazítja a beállításokat)
- SoftCore xD(DX11 effektek Low/Mediumon, Textúrák, árnyékok Medium/High, szûrõk nincsenek)
- MedCore (DX11 effektek Medium/High, Textúrák, objektek, shaderek..stb maxon. Szûrõk alacsony beállításon)
- Hardcore (UltraHigh, minden maxon, élsimítással, DX11 effektek maxon)

Ez, ha ragaszkodnak a saját profilokhoz, akkor szerintem jól átfogná a hardvereket. Illetve ha az advenced olyan lenne hogy a gép megnézi milyen vasad van, majd ahhoz a legoptimálisabb beállításokat veszi, hogy Átlag 30-35 FPS meglegyen.

Murder3
Hát én gyakran szidom az EA-t és a Cryteket is szidtam az elsõ rész miatt, de ez.....
komolyan ez amilyen szinten optimalizálva van az nem igaz, a crysis elsõ része lowon ultracsúnya volt és szaggatott, itt egy gamer beálításon amgas felbontásba kurva szépen néz ki és nem lassú abszolút játszható, ezek után mondja bárki h nem lehet optimalizálni játékot...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

kill3r21
nemtom gyerekek sokanak volt gondja, én reggel fél 9 kor telepitettem fel, create account és pár pillanat mulva toltam is!
Én arra lennék kiváncsi hogy vajon a demo dx9be vagy dx10be fut, mert a kártyám max dx10es
DarkSector
Most kreáltam új ea fiókot, mert a réginél nem küld jelszóemlékeztetõt, de ezzel sem tudok belépni, hát a faszom kivan, én hagyom a picsába inkább.

Shep
Óriási ez a demo, a játékos kijelzés egy nagy szar kiírja ,hogy 8/12 erre mikor csatlakoznék már tele van, 1x 2x belefér de legalább 10 ilyen volt. Ahova mégis beengedett ott meg állt a játék és mindenki azt kérdezgette, hogy miért nem indul már? Hát ez így felejtõs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
hardcore.az advanced a medium.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

melyik a jobb... a hardcore vagy az advanced grafika?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Fpocok
Mert a single már kint van <#mf1><#mf1><#mf1>

Horec
Sziasztok!
Nekem a játékban egyáltalán nincs hang.
Van erre valamilyen megoldás ??

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

DarkSector
Pedig én mikor kipróbáltam tetszett, és ha Nem a Skyline-on mész, hanem valami kicsit jobb mapon, még kurvajó is lehet.
Skyline-nak 1 baja van hogy túl nyitott, vannak belsõ részek de kicsik.

na sikerült a játékban a create account-al.
TurboX
már ott elvesztettem a fonalat hogy egy ilyen játékhoz minek kell multi, legfõképp miért mp.demot kell erõltetni? idáig az jött le hogy a játék látványra épít, ami persze nem zárja ki a többjátékos mókát de ezek a videók amiket linkeltetek ultragáz és élvezhetetlen a szép grafika mellett. valahogy megöli az egészet.. bár lehet hogy csak velem van a gond és ha igény van rá hajrá. magam részérõl megvárom a teljes verziót lehet hogy addig talpra áll az íé profi supportja.
Daell Drow
nemtudom hogy ea vagy gamespy, a nickem meg a kodon kivul nem tudok rola semmit. Egy txt-ben talaltam.<#idiota>

am egy szerora sem tudok fel csatlakozni, lost connect miatt. <#confused>
DarkSector
Miért oda gamespy acc kell? nem EA?

Daell Drow
Hali leszedtem en is, en az accounthoz a regi tobb eves crysis nickemet irtam be es elsore elfogadta. Havalakinek nem megy a gmaespy akkor probalja meg a elso acjat.
DarkSector
Hát a játékkal semmi baj de ezt a rendszert amit erõltetnek benne, minek erõltetik ha egyszer nem tudják normálissan kiszolgálni, nem értem!

Régen csináltam a Crysis elsõ részéhez egy profilt, most már azt írja, hogy nincs ilyen profil az adatbázisukban. OMG.

Nem gond, túlélem, csak azokat sajnálom, akik ezért majd pénzt is kiadnak és ezt a szar rendszert el kell viselniük.

TurboX
IÉ megint pofára esett? eddig szidtam, most már sajnálom õket :,(
Sziasztok most töltöttem le a Multi demot de amikor akarok egy szeróra csatlakozni akkor mindig kiírja azt hogy nem sikerült a szervere csatlakozni ez mitõl lehet nem tudja valaki?
DarkSector
Most kértem e-mail-re egy jelszóemlékeztetõt magamnak, semmi e-mail nem jöt, annyira utálom az ilyet. <#vomit>

DarkSector
Srácok ez az EA oldalán van:

"EA fiók frissítése

Miért kell frissíteni az EA fiókomat? Mostantól minden EA weboldalra az e-mail címeddel és a jelszavaddal léphetsz be. Az új fiókod egyszerûbbé teszi entitásaid kezelését, melyeket különbözõ játékok, weboldalak és fórumok esetén használsz.

Ha olyan EA fiókod van, amit frissítened kell, kérlek töltsd ki az adataidat itt.:"

Lehet ezért nem megy sokatoknak????

Fpocok
OP lenne, ha teljesen elrejtene. Így viszont csak bizonyos helyeken lehet elrejtõzködni. Szerintem ez így rendben van. Az is tetszik, hogy amikor kijössz belõle, akkor így villog a kép és nehéz célozni egy pillanatra.

Ne a konzoloknak köszönd mert ha portolták volna konzolról furcsa gépigénye lett volna:Kurva erõs proci low vga.De mivel pc verza külön lett fejlesztve tudtak rendesen fejleszteni rá.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Prince23
Crash Site

Prince23
Én mégis kempelve szúrtam ki az egyiket 😊

jó a láthatatlanság , ha nem mozogsz.............

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Prince23
Az egyik videóban én is kiszúrtam egyet 😄

grebber
Láthatatlansággal nem sokra megyünk már most vannak olyan prók/sasszemûek akik akkor is kiszúrnak ha "láthatatlan vagy"

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
Akkor bekészítem a párnákat az asztal közelébe, hogy mikor dobom a hátast meg ne üssem magam 😄
Nah majd kiderül.

Prince23
akkor minden bizonnyal dobsz egy hátast. köszönd a fasza optimalizálást a konzoloknak 😄D

Prince23
Warheadben is voltak ilyen cumók és az még szebb, nagyobb (szinte sandbox multi pályák) játék is ehhez képest. pár szerver van, ami él és amin vannak is. elég fura, szinte már családias hangulat

Magiszter
Ma szerintem felteszem a laptopomra is próba képen. Ha ott is 25 FPS-t megy stabilan akkor dobok egy hátast! 😄

Lapos: C2D T6400 (2gh), 2gb DDR2 800Mhz, ATI HD3650 512mb

Szerintetek bepróbáljam? Crysis 1 és a WH Low-on 1280x800-on (natív) ment 25-30 FPS-t. Wars-ra sajna már nem volt elég, ott csúnya lassulásokat produkált.

Várj vele mert túlterhelt...
Prince23
Lehet hogy nem elég az a két hónap akkor 😊 Õszre már alig lesznek szerverek. majd meglátod. annyian fogják tolni mint az Medal of Honor MP-t 😄

balint1111
Account is being created...
Ezt írja ki és nem tudok beregelni. Mit csináljak?????

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Fpocok
Szerintem azért jobb, mint a MoH. Van benne láthatatlanság meg erõ cucc. Jól el lehet vele lenni.
Szerintem nagyon jó móka lesz. Remélhetõleg sokáig fog tartani, míg maxra lehet húzni egy karit. Na meg hogy azután mi lesz.

DarkSector
Én többet jósolok a multijának, fogadjunk majd kis pénzmagban, hátha nyerek. 😊

Prince23
Egyébként teljesen átlagos a multija, sztem ez is a MOH MP (2010) rész sorsára fog jutni :S Egy-két hónapig aktuális, meg menõ lesz aztán a feledés homálya...

bár a crysis sosem volt a többjátékos részlegek fellegvára 😄

DarkSector
Cfg-s állítás minden játékban megy ha megtalálod a cfg-ben a parancsokat.