Veri a CoD 4 a Crysist
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért van végre egy olyan játék, hogy az öklödet is használhatód és nem kell állandóan szarakodni azzal, hogy most az ellent nem tom leütni.Bár én magam nem vok grafika buzi, de azért éreztem a realitását a játéknak.
A CoD4-hez még nem volt szerencsém de lehet, hogy majd kiprobálom.<#wink>#wink>
Engem az idegesít, hogy sokadjára se tudok végigvinni Veteranon egy pályát, úgy hogy ne kapjak legalább 2 golyót valahol!
A géppuskás csereemberekre én is felfigyeltem 😄 Bár annyibõl valósághû, hogy az életben is ha kidõl valaki, akkor megy a helyére másik a fedezékbõl...
Viszont elgondolkodtatott, hogy valódi háborúban már az elsõ 10percben megkapnám a halálos lövéseket :S
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Sajnos az EA nagyon elkonzolosodik. Pl. a Simcity Societies egy tökéletes példa a szép grafikára és a borzasztó játékmenetre. Ugyanez a Command & Conquer 3, amit konzolra hegyeztek ki, gyönyörû a grafikája, de a stratégák nem játszanak vele.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
A Crysis egy tipikus egyszemélyes rambóhadseregrõl szól, ahol spéci módon, a "természetben" kell kóreaiakat meg ufokat írtani!
A CoD4-ben egy 7könapi katona, a jelen korban háborúzik! Csapatban! és leginkább városi környezetben.
Nekem a Crysis a demoig tetszett jobban. Összeségében a CoD4 jobban bejött.Hm nemtom mért...De nem a grafika döntött. Látvány hatások szempontjából nálam 1-1.
A crysis nem egy rossz játék, csak agyon hypeolták az elmúlt 1 évben. És bizony ezután már mindenkinek elég magas volt az elvárása!
Aztán mindenki elgondolkodott hogy szép szép, de min fog ez elfutni...
és sz.tem a CryTech-esek visszacsippantottak a grafikán az utsó pillanatban, hogy legalább egy GTX-en úgy ahogy elfusson! Nézzétek meg ezt!
Bizonyos cvarokat átírva jócskán lehet turbózni a grafikáját.
Vajon, mért van az, hogy kiadják a játékot, aminél éppen a grafika volt a legfõbb szempont, és a full graf mégsem a full 😊 Sz.tem tuti visszavettek belõle a végére.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nekem sok dolog nem tetszik benne, gépigény mellett az is, hogy nagyon sokáig kell lõni az ellenségeket általába, másrészt teli van buggal. Egy átkozott barlangon egyes gépeken repülés-godmode csít nélkül nem lehet továbbmenni...(csak 5-6 órát próbálkoztam vele...).
CoD 4 meg jóval kisebb gépigényû, nagyon jól optimalizált, nagyon szép grafikáju (nem crysis, de akkor is), izgalmas játékmenetü, jó történetü, nagyon jó feelinges játék. Nálam egyértelmû cod 4 a nyerõ.
Multiban a Crysis-t nem volt alkalmam kipróbálni, CoD 4 multijával viszont nem vagyok megelégedve. Én multiban jobban szeretem azt, hogyha mindenkinek egyenlõek az esélyei. Multiban alig lehet beállítani valamit a statok miatt, csak módokkal lehet (de módban nincs stat, így nem igazán állítanak)...
Ráadásul a taktikus játék is hiányzik, általába tömeg hent van.
Klán játékban biztos jobb lehet a játék, amúgy így felmenni írtani sok értelme nincs... néha kikapcsolódás, mint az Unreal Tournament valamelyik része.
Single-ben viszont egyértelmûen cod 4 a nyerõ számomra.
Az FM2008-on meglepõdni felesleges, már évek óta így megy...
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Attól függetlenül sz.tem simán kiakadhatok a config miatt.
Azért mert nekem ilyen configom van attól még irreálissan magas lett a Crysis követelménye.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
igen, a crysis megvalósított egy olyan grafikát, amitõl leseik az ember álla, de ennyi, azért úgy veszem észre, az általános szakmai, és játékos vélemény is az, hogy csöppet lapos a játékmenet. a cod4-é sem éppen bonyolult, de ott a fergeteges hangulattal sikerült minden hiányosságot "elfedni"
az már közhely, hogy multiban meg egyszerûen elpáholta a cod a crysis-t.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Na meg a Crysisit 2 évig hypolták, a CoD4 részletei meg fél éve derültek ki, és utána is csak csepegtették az infót, nem volt millió kép és többszáz videó, csak a megjelenés elötti negyedévben, de nem vitték túlzásba.
"Igaz, azon én se veszek össze, hogy vajon melyik e 2 közül a jelenlegi aduász a multiplayer meccseken."
A Crysis persze, hogy esélytelen multiban, amikor minden FPS számít... majd 2 év múlva, addigra meg lejárt lemez lesz, így már most bátran kijelenthetjük, hogy a Crysis minden fronton szolid bukta, méghozzá az elmebaj gépigény miatt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azért ezt nem mertem volna így leírni. A COD 4 játék ideje Reguláron, 6-7 óra, míg a Crysis-nak Hardon sem több 8 óránál. Igaz, azon én se veszek össze, hogy vajon melyik e 2 közül a jelenlegi aduász a multiplayer meccseken.
Vhogy jobban bejött...
Sz.tem eredetibb feelingje van a CoD4-nek, és tuti, hogy a gépconfig se mind1 ahogy "Mcsiv" is írta!
Persze azért a Crysis se szar...csakháát....