106
Városépítés kicsit máshogy
-
ZsirosKenyer #26 tetszik, de marhára zavar hogy egy lélek sincs az utcákon -
#25 gyp-s vagy?elöbb írta le hogy:JANUÁRBAN JELENIK MEG B+! -
Neoncsoves #24 Dex, előre is bocs ha sértőt írok... De szerinted ha nincs kint hivatalosan, majd kint lesz a WAREZ? Tudom voltak játékok amik előbb voltak warezon, de nem 2 hónappal előbb... Nem tudom hogy gondoltad. De azért örülnék ha lenne valami lopott verzsön warezon amivel lehetne játszani :D -
Dexantreal #23 aha, de a warezre értettem. -
#22 januárba jelenik meg. de nekem a demo se indul el, pedig elvileg megvna a minimum .\ -
Dexantreal #21 thanks.
Kint van a full is, vagy csak lesz? :S -
#20 mondjuk ez a cartoonos grafika elég érdekes, végülis a játékélményre leszek kiv :D -
#19 nekem meg el sme indul a letöltés, lol :D -
#18 feltettem, elidnitom, tutorialoknál és annál az egy szem küldinél mikor végigér a betöltőcsik, hibaüzivel kidob (hibát észlel ezért leál - vista) -
#17 -
#16 2008 januárját írnak a vdeóban. -
Neoncsoves #15 énis, mikor adják ki, nem tudni?
-
#14 én má telepitem:D -
#13 Már tőtöm is. :) -
#12 A képek alapján nagyon szép a játék, és a gépigénye sem tűnik vészesnek, ez legalább maxon fog menni:) -
-
Neoncsoves #10 attól független még jó game :) -
#9 kell menedzselni, csak nem a várost, hanem az építkezést:D
kőműves simulator 2008, jeah -
Neoncsoves #8 ez nagyon állat! ez igaz, hogy nem Simcity, hogy igazgatni kell a várost, de városmodellezésre jó ( naggyából ) remélem jól modolható a game és lesznek kreativ emberek akik gyártanak hozzá modelleket,skineket,stb... -
#7 Minimum configuration :
* Operating System : © Windows 2000 or more
* CPU : Single Core 1.5 GHz
* System Memory : 512 MB RAM
* Video Card : Minimum GeForce 3 – 64 MB RAM
* Sound Card : Soundblaster© compatible
* Hard Drive : 1.0GB free space
Recommended configuration :
* Operating System : © Windows XP/Vista
* CPU : Single Core 3 GHz
# System Memory : 512 MB RAM
# Video Card : Minimum GeForce 6 – 256 MB RAM
# Sound Card : Soundblaster© compatible
# Hard Drive : 1.0GB free space -
#6 hivatalos oldal -
#5 hmm, kár hogy "játék", azt hittem valami városépítő szimulátor, mint pl egy lakberendező. de hátha ebbe is megtudom csinálni a városmoat:D -
#4 Azt sajnos még nem találtam. -
Dexantreal #3 Érdekesnek tűnik.
Gépigényt pls. -
#2 Még nem töltöttem le a demót, de az alapötlet tetszik. Ja és a szöveg is és a kép is a gamestarról van. -
#1 "A Building & Co. érdekes elegye a SimCity féle programoknak, és gyerekkorunk kedvenc építőjátékainak. Nem elég, hogy darabonként részletesen megtervezhetjük az egyes épületeket, utána még egy komplett várost is felfúzhatunk belőlük. A projekt közben persze rajta kell tartanunk a szemünk a vállalat pénzügyein, és a lusta, lógós munkásokon is. A demoért ERRE fáradjatok."