106
Városépítés kicsit máshogy
-
Norbi9999 #66 Hello!
Tudtok nekem segíteni? Az a gondom, hogy az első pályán megterveztem a házat, kiástam a pincét, de nem tudom elkezdeni építeni. Hogy kell?
A másik meg az hogy amikor tervezek, akkor a "flat" résznél csinálnám a falakat és nem tesz le ajtót. Ezt lehet valahogy befolyásolni?
Köszi előre is a segítséget. -
Neton #65 Nem rossz cucc, eddig ugyan csak a Tutorialt csináltam meg, de ez alapján marhára átgondolt kis stuffról van szó, remélem nem lesz tele buggal. :) -
jarodino #64 Már rájöttem -
jarodino #63 Senki nem akadt el ott ahol én? -
Joybull #62 ok. megoldva
-
Thanatos #61 corridor területre lehet csak letenni asszem -
Joybull #60 Hali
A 4. tutoriálban, hogy kell lift mehaneri vagy mit készíteni?
Már csak azt kellene lerakni és kész a tervrajz. de azt nem engedi és így nem lesz zöld a pipa
plz -
#59 Hmm, akkor meglesem majd mégegyszer, az az igazság hogy hiába nyomtam a nyílre, nemtörtént semmi, máshogy fogom most megközelíteni :/ -
jarodino #58 Ez pontosan lépésről lépésre mutatja meg mit kell csinálni,néha már éppen hogy halál szájbarágósan......
A szöveget meg nem kell érteni csak figyelni a nyilat hogy mikre clickelj......
A sim City meg ehez képest teljesen máshogy közeliti meg az épitkezős játékokat szerintem.
Nehéz rajta szerintem is elindulni de ha egyszer belejössz akkor utánna rájössz mégse olyan bonyi -
#57 ÉN úgykézpelek el egy tutorial, hogy lépéről lépésre megmutatja mit hogyan kell. - nem tudok angolul, így a hosszú magyarázó szövegeket nemértem.
Sim City -ben is volt hogy ide katt, oda katt, el is tudtam utána indulni, de ez annál jóval mélyebb.
Lehet én vok béna...Hogy lehet előhozni a tutorial, miben nyilvánul meg...? -
Thanatos #56 első 4 map az tutorial... -
jarodino #55 Épp most látm hogy lejebb kitt2000-nem ugyanez volt a baja! -
jarodino #54 Sziasztok!
Szerintem egy nagyon pöpec játék!
Viszont egy helyen elakadtam és nem tudok rájönni mi a baj.
A karier módban épitem a "small resident-ált" és már fel van huzva a teljes háza alapja,az épitésszel mindent megcsináltam(emeletek,lakások stb) de amikor huznák fel a többi 3 emeletet, kiirja hogy homok kell neki. Homok van emberek vannak mégse csinál semmit..... -
#53 Elsőre hangulatosnak tűnik, de nemtudok vele játszani, mert angol tudásom 0, tutorial meg nincs, csak nagyonsok szöveges magyarázat mindenhez.
Rengeteg opció van, almenü, stb, kb úgy épülnek fel mint a Sim city - csak ez jóval bonyolultabb, és sokkal komolyabb.
Ha valaki eltudja magyarzáni hogy működik a játék, annak hálás lennék:) -
#52 Töltöm... -
Neton #51 No megjelent a teljes verzió. :) -
Neton #50 A teljes verzióhoz megjelent már magyarítás vagy angolosítás? Én sehol nem találtam... -
kitt2000 #49 szia.Kéne egykis segitség mert elakadtam.Helyzet hogy a épűlet köröli árok vanami az állvány elbontás útán kér jelez egy lefelé nyil benne egy homok képét jelzi ott mit kell csinálni és mivel? Homok már van a helyszinen. -
Thanatos #48 hát igy első blikkre te szerintem a magyarral se lennél kisegitve... :DDDD -
kitt2000 #47 Szia.Valaki megtené hogy leforditsa magyara.A harmadik személy nönél lehet az egy ember munkás képre és csak át kell huzni öket a 2 kockába akkor kezdi ell a munkát ha van épitöanyag. -
#46 tudsz annyiban segiteni, hogy tudok felvenni munkást?
egyszerűen nem jövök rá.
köszi előre is -
#45 Na sikerült végre felhúzni a házat az elejétől a végéig. A lényeg hogy engem jól elszórakoztatott, és ha a teljesben még több szabadságunk lesz, elég jól el lehet rajta agyalni. Kétszer építettem meg a demo házat, de mindkétszer kifutottam a pénzből meg időből :) (mint a valóságban :D) A grafika az tényleg ezredfordulós, de az agyalás közben úgy se az a lényeg. -
#44 Nekem általában akkor is kiakad, ha a mentést akarom betölteni, tehát még az se biztos, ha folyamatosan mentek :) -
#43 hogy a fenébe kell felvenni munkásokat?
hiána drag and drop nem maradnak ott -
#42 Nagyon tetszik a játék, csak sajnos nagyon instabil. Fél percenként kell menteni, mert baromi kiszámíthatatlan, hogy legközelebb mitöl fog lehalni.
Két tutorialnak is kétszer kellett nekifogni (ami a hosszukat tekintve nem kicsit volt idegesítő), míg az alap küldetést még egyszer se sikerült befejezni, mert az első emelet környékén mindig csütörtököt mond.
Csak remélhetem, hogy a teljeseben már nagyon rágyúrnak a stabilitásra. -
#41 azaz..biztos -
#40 Persze, mert mindenki nekiesik, mint flémer a nyúbinak.
A kérdőjel (help) nem hiába fityeg ott, először tessék szépen tervet csinálni és csak aztán mehet a tákolás. -
#39 -
#38 vigyázz, iqlimit van benne XXDDD
de ha minden igaz a héten lesz hozzá crack, szal örüjjé XXDDD -
#37 na jó, leraktam valmai darut amivl szart se csináltak, uninstall :D mintha nmlenne értelme a játéknak XD -
Neoncsoves #36 figy... én meg se birtam mozdulni, még egy szar téglát se raktam le... max egy darut. azt is félig XD -
#35 Nah, építkezni még nem tudok, ugyanis még egy embert sem tudtam felvenni, illetve legalább egy téglát lerakni.
Viszont jó magyar vállalkozóhoz híven már most adok-veszek számlát. :)
A határidős szállítások jó kis fejtőréseket fognak okozni a nagyobb építkezéseken. Ezt jó, hogy beletették. -
Dexantreal #34 lál, ja, de én leszarom, felőlem bannolhatnak *vállat von.*
Má úgy is voltam. -
#33 Bantársak? :D -
#32 ti ketten egyszer még nagy barátok lesztek :-| -
#31 -
Dexantreal #30 sekélyes... ez teccett!
Amúgy igen, tom ,hogy, mikor jelenik meg; de gondoltam ott lehetne má a warezokon... de, ha nem, nem, nem kell gyépézni.
Oké, pontozzá. -
#29 szarságaimmal?:D
olvass már vissza és rájössz hogy kinek van igaza és kinek nem
te sekélyes faszfej
ennyi
PONT -
Dexantreal #28 gyépés vagy te kis faszvakaró szar láma... bazdmeg ki a faszt érdekel a január?
attól még lehet most is kint, nem? :P
másszá el a szarságaiddal innen.
Beszarás...
nekem te ne ugassá kis szaros. -
Dexantreal #27 Ahamm, ok.