Building & Co.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerintem egy nagyon pöpec játék!
Viszont egy helyen elakadtam és nem tudok rájönni mi a baj.
A karier módban épitem a "small resident-ált" és már fel van huzva a teljes háza alapja,az épitésszel mindent megcsináltam(emeletek,lakások stb) de amikor huznák fel a többi 3 emeletet, kiirja hogy homok kell neki. Homok van emberek vannak mégse csinál semmit.....
Rengeteg opció van, almenü, stb, kb úgy épülnek fel mint a Sim city - csak ez jóval bonyolultabb, és sokkal komolyabb.
Ha valaki eltudja magyarzáni hogy mûködik a játék, annak hálás lennék😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
egyszerûen nem jövök rá.
köszi elõre is
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
hiána drag and drop nem maradnak ott
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Két tutorialnak is kétszer kellett nekifogni (ami a hosszukat tekintve nem kicsit volt idegesítõ), míg az alap küldetést még egyszer se sikerült befejezni, mert az elsõ emelet környékén mindig csütörtököt mond.
Csak remélhetem, hogy a teljeseben már nagyon rágyúrnak a stabilitásra.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A kérdõjel (help) nem hiába fityeg ott, elõször tessék szépen tervet csinálni és csak aztán mehet a tákolás.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
de ha minden igaz a héten lesz hozzá crack, szal örüjjé XXDDD
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://9gag.com/gag/5135249
Viszont jó magyar vállalkozóhoz híven már most adok-veszek számlát. 😊
A határidõs szállítások jó kis fejtõréseket fognak okozni a nagyobb építkezéseken. Ezt jó, hogy beletették.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Má úgy is voltam.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy igen, tom ,hogy, mikor jelenik meg; de gondoltam ott lehetne má a warezokon... de, ha nem, nem, nem kell gyépézni.
Oké, pontozzá.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
olvass már vissza és rájössz hogy kinek van igaza és kinek nem
te sekélyes faszfej
ennyi
PONT
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
attól még lehet most is kint, nem? 😛
másszá el a szarságaiddal innen.
Beszarás...
nekem te ne ugassá kis szaros.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Kint van a full is, vagy csak lesz? :S
http://9gag.com/gag/5135249
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kõmûves simulator 2008, jeah<#mf2>#mf2>
* Operating System : © Windows 2000 or more
* CPU : Single Core 1.5 GHz
* System Memory : 512 MB RAM
* Video Card : Minimum GeForce 3 – 64 MB RAM
* Sound Card : Soundblaster© compatible
* Hard Drive : 1.0GB free space
Recommended configuration :
* Operating System : © Windows XP/Vista
* CPU : Single Core 3 GHz