Külső GPS adapter mobilokra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van hozzá programom is(mgmaps) és csak 7500-ba kerül a gps. Ennyiért más mobilhoz nem hiszem hogy lehet venni gps-t, ráadásul egy szuper füles és nem elemmel vagy aksival megy, hanem a teló tölti 😊
Nem érzékeli a GPS vevöt mivel csak Garmin rendszerüt szeretne keresni,de nem olyanom van.
Nem tudom hogy az MS AutoRoute europe vagy a route66 és hasonlo térképszoftverek támogatják-e ezeket a külsö adaptereket?
Na most az ilyen térképadatbázisok nem érhetõek el csak csak pl egy igoban, aminek saját rendszere van.. Lehet hogy létezik vmi program ami megeszi az ilyen típusú adatbázist. Érdemes lenne ennek a szálnak is utánajárnod.
-tRs-Landor
Google Maps With GPS Tracker 10 jó lenne ha nem kellene hozzá netkapcsolat a térkép megjelenitéséhez.
Valami olyan megoldás nincs ami a mapsource-hoz jo a naviguide térképpel?
A lényeg net nélkül részletes magyar vagy europai térkép használata számitogép és külsö gps-el.
-tRs-Landor
Hogy lehet megoldani hogy mégis tudjam használni számitogéppel is?
-tRs-Landor
Aztán elsõ futtatásnál bejött egy angul nyelvû setup, és ott kiválaszottam a nyelvet, a beszéd hangját stb természetesen magyar nyelvûre, és akkor szépen letöltötte a mobilomon a nyelvi fájlokat a netrõl.
próbáltad teljesen magyarul feletepíteni?
-tRs-Landor
-tRs-Landor
és faszán, pontosan be is rakott rögtön a tartozkodási helyemre a térképen 😊 Bár gondolom menetközben nem túl pontos, és nem is túl gyakran frissít, de annak, aki eltvéved, annak tökéletes. Google mapet használja értelemszerûen. Képe is nagyon szép.
Itt a link:
http://www.google.com/gmm/index.html
és adtam linket a gyorsboltra is, hogy akármilyen bt-s gps vevõvel mûködik
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Köszi mindenestre, megpróbálok utánanézni.
-tRs-Landor
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Telefonból meg ilyen luxus telefonokból újakat részesítem elõnyben, nem tudom miért, de nem szeretem, ah egy elektronikai kütyû használt.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
nekem is ez utóbbi van, tomtom-al (bt gps-t még én is lusta voltam venni hozzá, meg õszintén itthonra tomtom "csak" pest és környékére használható, de igo elveri minden téren...sajna ez utóbbi meg nincs symbianra 😞 )
érintõképernyõ pedig egy térképszoftvernél nagy elõny...
És azért pont nem oan embertõl kérdezem, tehát lehet hinni neki...
MIndenesetre én sztem mindenképp veszek egy vevõt, azt meglátom...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
E51 nekem nagyon tetszik, és van benne Symbian is, ára sem szökik az egekbe, tökletes lenne nekem. Csak félek, hogy használhatatlan még ez a dolog mobilon.

Nem Oroszország 😄

Telefon + Bt kombó nem éri meg.
http://flickr.com/photos/zolika90/
thank you for helping us help you help us all
thank you for helping us help you help us all
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.