Folytatódik az Afro Samurai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig ez van... Gyorsan lepötyögöm a választ majd a "mehet" gomb. Aztán meg nem bírok szörnyülködni, hogy mekkora hibákat csináltam .😊
Na mennem kell Holdtündéres párnahuzatot venni este meg kipörgetem a "Nyálas perverz pszihopata csápszörny 2" címû randiprogit. 😊
"a folytatásban Afro egy idõre lemond a gyilkolásról, de idõvel ráébred, hogy az a sorsa, hogy "a világ egyes számú harcosává váljon""
Nem érte mmért nem fagyott le a world amikor ezt beleírták... Fájdalmas. Zs kategória a köbön. 😊
Na mennem kell Holdtündéres párnahuzatot venni este meg kipörgetem a "Nyálas perverz pszihopata csápszörny 2" címû randiprogit. 😊
"a folytatásban Afro egy idõre lemond a gyilkolásról, de idõvel ráébred, hogy az a sorsa, hogy "a világ egyes számú harcosává váljon""
Nem érte mmért nem fagyott le a world amikor ezt beleírták... Fájdalmas. Zs kategória a köbön. 😊
Aapvetõen imádom az animéket de a AS valami olyan sztinten igénytelen tucatsztoris mûkeménykedõs ZS-kat mozi hogy arra nincs szó...
Tökéletes példája annak milyen az amikor volt pénz zsír grafikára de normális forgatókönyvíróra nem...
Tökéletes példája annak milyen az amikor volt pénz zsír grafikára de normális forgatókönyvíróra nem...
Egyértelmûen a Champloo nyomdokain próbál járni de a bokájáig nem ér fel annak. Nálam az elsõ szezon után nyisza.
azért oda kellett jackson papa hangja, meg nem is mindegy kinek a hangján szólal meg. bár inkább csak nézhetõ volt, engem a rajztechnika egy kicsit idegesített. nem mondanám, h tûkön ülve várom a folytatást.
Ez aztán húúú, de fasza. Ki a rákot érdekel, hogy ki szinkronizálja?
Bírom, mikor azzal akarják eladni a rajz-/animációs filmeket, hogy szinkronizálta XY (pl Pitt, Willis, Jolie, stb...).
Bírom, mikor azzal akarják eladni a rajz-/animációs filmeket, hogy szinkronizálta XY (pl Pitt, Willis, Jolie, stb...).
Rendben! Várom!
nincs, nem is lesz...