Folytatódik az Afro Samurai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindig ez van... Gyorsan lepötyögöm a választ majd a "mehet" gomb. Aztán meg nem bírok szörnyülködni, hogy mekkora hibákat csináltam .😊

Na mennem kell Holdtündéres párnahuzatot venni este meg kipörgetem a "Nyálas perverz pszihopata csápszörny 2" címû randiprogit. 😊

"a folytatásban Afro egy idõre lemond a gyilkolásról, de idõvel ráébred, hogy az a sorsa, hogy "a világ egyes számú harcosává váljon""

Nem érte mmért nem fagyott le a world amikor ezt beleírták... Fájdalmas. Zs kategória a köbön. 😊
Seth
"alapvetõen" ....te....te........otaku ^^

PSN ID.: Beegabor

Aapvetõen imádom az animéket de a AS valami olyan sztinten igénytelen tucatsztoris mûkeménykedõs ZS-kat mozi hogy arra nincs szó...

Tökéletes példája annak milyen az amikor volt pénz zsír grafikára de normális forgatókönyvíróra nem...
Egyértelmûen a Champloo nyomdokain próbál járni de a bokájáig nem ér fel annak. Nálam az elsõ szezon után nyisza.

azért oda kellett jackson papa hangja, meg nem is mindegy kinek a hangján szólal meg. bár inkább csak nézhetõ volt, engem a rajztechnika egy kicsit idegesített. nem mondanám, h tûkön ülve várom a folytatást.

Ez aztán húúú, de fasza. Ki a rákot érdekel, hogy ki szinkronizálja?

Bírom, mikor azzal akarják eladni a rajz-/animációs filmeket, hogy szinkronizálta XY (pl Pitt, Willis, Jolie, stb...).
Seth
Nekem nem jött be a sorozat, szinkronizálhatja felõlem bárki

PSN ID.: Beegabor

Rendben! Várom!

nincs, nem is lesz...