Szekeres Viktor

Folytatódik az Afro Samurai

Samuel L. Jackson ritkán teszi meg azt a szívességet, hogy leránduljon egy tévés produkcióba szerepelni, azonban a Spike TV sorozatával, az Afro Samurai-jal kivételt tett és elvállalta a főszerepet.

A főszerep, mivel animációs sorozatról van szó, természetesen "csak" szinkront jelentett, de valószínű, hogy Jacksonnak is köze van a sikerhez és így ahhoz, hogy az 5 epizódos első évad után az Afro Samurai 2. évada is zöld lámpát kapott.


A mikrofonfrizurás afroamerikai kardhős meglehetősen véres és erőszakos kalandjai ott folytatódnak, ahol az 1. évadban abbamaradtak. A készítő, Okazaki Takasi elmondása szerint a folytatásban Afro egy időre lemond a gyilkolásról, de idővel ráébred, hogy az a sorsa, hogy "a világ egyes számú harcosává váljon" és új ellenféllel küzd meg - egy elragadó női harcossal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #8
    Mindig ez van... Gyorsan lepötyögöm a választ majd a "mehet" gomb. Aztán meg nem bírok szörnyülködni, hogy mekkora hibákat csináltam .:)

    Na mennem kell Holdtündéres párnahuzatot venni este meg kipörgetem a "Nyálas perverz pszihopata csápszörny 2" című randiprogit. :)

    "a folytatásban Afro egy időre lemond a gyilkolásról, de idővel ráébred, hogy az a sorsa, hogy "a világ egyes számú harcosává váljon""

    Nem érte mmért nem fagyott le a world amikor ezt beleírták... Fájdalmas. Zs kategória a köbön. :)
  • Seth #7
    "alapvetően" ....te....te........otaku ^^
  • Prof William #6
    Aapvetően imádom az animéket de a AS valami olyan sztinten igénytelen tucatsztoris műkeménykedős ZS-kat mozi hogy arra nincs szó...

    Tökéletes példája annak milyen az amikor volt pénz zsír grafikára de normális forgatókönyvíróra nem...
  • Kemuri #5
    Egyértelműen a Champloo nyomdokain próbál járni de a bokájáig nem ér fel annak. Nálam az első szezon után nyisza.
  • avman #4
    azért oda kellett jackson papa hangja, meg nem is mindegy kinek a hangján szólal meg. bár inkább csak nézhető volt, engem a rajztechnika egy kicsit idegesített. nem mondanám, h tűkön ülve várom a folytatást.
  • Wittgen #3
    Ez aztán húúú, de fasza. Ki a rákot érdekel, hogy ki szinkronizálja?

    Bírom, mikor azzal akarják eladni a rajz-/animációs filmeket, hogy szinkronizálta XY (pl Pitt, Willis, Jolie, stb...).
  • Seth #2
    Nekem nem jött be a sorozat, szinkronizálhatja felőlem bárki
  • menpe #1
    Rendben! Várom!