234
-
Jeti2 #154 már tudom :) -
Jeti2 #153 sziasztok!
hogy lehet beállítani több számot csengőhangnak,úgy h majdnem mindenkinek más legyen? mert én csak akkor tudom,ha a zenék a telefonon vannak és nem a memórikártyán,de a telefonon most meg csak 3 szám van és azt írja ki mikor át akarom másolni a telóba a számot,hogy memória megtelt. és így csak azt a 3 számot tudom beállítani :S
Előre is köszi a segítséget! -
#152 atconvertalod,a jatekot meg nem lehet szt. memoriakartyara rapakolni es ugy telepiteni. -
Kornelstar #151 De játékot szeretnék,a videót meg mp4 formátumban kell 160*120-as méretben átküldeni. -
#150 letoltod a gepre 3gp. formatumban es rapokolod a telora -
Kornelstar #149 Vagyis memóriakártya olvasóval :) -
Kornelstar #148 Én memóriakártyával szeretnék játékot tölteni a telefonomra.Azt már tudom,hogy bluetooth-al és usb-vel hogy lehet,de ebben segítene valaki?
Én meg abban tudok segíteni,ha érdekel valakit,hogy hogy lehet youtube-ról a telefonra videókat tölteni. -
#147 fain :)
apropó...
nekem a telefonnak ahova a fülest kell bedugni, lassan elhagyom a műanyagot...a hátlapon hiányzik 1 darab mert ahogy akkut cseréltem szerencsétlenül ment a helyére és lepattant a sarkából 1 darab...
kezd lassulni a menü...mikor hívnak van h nem csörög...
ha beszélek akkor mintha a csatornából beszélnék...
van 1-2 hibája :) -
Mivel nekem is ilyen telefonom van és unatkoztam...jöhet bannernek? :D -
#145 amikor tele van a telo meoriaja akkor a bluetooth nal kerdezi mikor dobalod at hogy akarod-e a meoria-kartyara pakolni,nekem csak az idegesit hogy nembirok siman a memoria kartyara menteni video felvetelt -
#144 Egy kérdés, hát ha tud valaki választ rá. Miképpen lehet rávenni a telefont, hogy a képet, videót a memória kártyára pakolja, ne a teló memóba, és onnan ne nekem kelljen átpakolni a memória kártyára? -
#143 asszem a *-gal -
#142 csá
az üzenet íráskor kilehet kapcsolni a T9-et???
Ha ki,akkor hogy? -
Jeti2 #141 oké,köszi -
#140 Biztos jo a kod mert nalam nem muxik
nem hianyzik veletlenul vmi? -
#139 simán, mintha tárcsáznál -
Jeti2 #138 ezt hova kell beírni? :) -
#137 kösz, ez tetszik! -
KisSebi #136 *#8999*8378# (lehet már írták)
írjátok be és be tudtok egy-két dolgon állítani(pl. én feljebb húztam a hengerőt a headsethez)
-
Rege71 #135 Sziasztok! Én mutternak vettem karácsonyra ilyet de mindjárt a falhoz vágom mert nem jön le a hátlap!!!!!! Ez nem lehet igaz.ilyet még nem láttam!!!!!!!! -
ivan841 #134 Sziasztok! Tudna esetleg nekem valaki segíteni szeretném a T-mobilos Samsung E-250-emet függetleníteni.imei358298016121590 Ha valaki tud segíteni írjon légyszíves vagy írjon a [email protected] Köszke -
szgede #133 köszi te egy angyal vagy -
#132 1óra?...
bevittem az arabhoz, 10perc alatt készen volt :)
de itt 1 leírás...felelőséget nem vállalok érte :)
1. Turn mobile phone on with unaccepted sim BUT NOT FULLY INSERTED (only push it half way into sim slot).
2. Insert unaccepted sim to phone (push the sim fully into the sim slot).
3. Input *2767*3855# and phone will reboot and will be temporarily unlocked.
4. Input *7465625*638*00000000*00000000#
5. Input #7465625*638*00000000#
6. Input *#7465625# to check the locks....all locks should now be inactive as or similar to below:
network lock - inactive
subset lock - inactive
sp lock - inactive
cp lock - inactive
sim lock - inactive
activa lock - inactive
phone lock - inactive
auto network - inactive
auto subset lock - inactive
auto sp lock - inactive
auto cp lock - inactive
auto sim lock - inactive
-
szgede #131 01 suna ebben igazad van csak egyszerübb lett volna néhány kodot beirnom. ráadásul nem kellett volna utaznom és az sem biztos hogy egy öra mulva készvan de köszi hogy vetted a fáradságot a válaszra -
#130 elviszed az arabhoz vagy a zsidóhoz, ő 2 - 2,5k-ért kifüggetleníti... -
szgede #129 samsung E250 -esemet hogyan tudom kártyafüggetlenné tenni.(azon kivül hogy bemekk a GSM bótba) :-))) -
#128 Mármegvan;) -
boxertutyi #127 Sziasztok! Tudna esetleg nekem valaki segíteni szeretném a vodás Samsung E-250-emet függetleníteni. Ha valaki tud segíteni írjon légyszíves. Köszke. -
#126 olvass vissza, le van irva :) -
#125 csőke!!!
VAn nekemm egy samsung e 250 telóm. valamerre olvastam itt, de már nem emléxem, hogy hol azt, hogy hogy kell rátenni játékot a telóra...
letölteni letudom, csak feltenni nem:) guglival is utána kerestem, meg asszem az sg-n valamerre valaki leírta az egész menetét...
ha valaki tud plz segítsen minél előbb!!!! -
#124 beállítások...telefon beállítások csengőhang hozzárendelés...fedélhangok -
#123 help.
kézikönyvbe van olyan hogy fedélhang
de telefonba meg nincs
pedig a bekapcsolás hang és halk üzemmód között kéne lennie.
másnak van??? -
#122 mind1 jó ez 30asan is:D -
#121 lehet..2k-ért az arab kifüggetlenítette hugomnak(trékomos volt) + nekem(vodkás)...mind2 tökéletesen műxik... :D
-
#120 lehet, csak az a baj, hogy nem tudjuk hogyan kell :D
vodás buta szoftverrel gagyi, gyársi samsunggal csak jobb lehet... -
#119 lehet bele tenni kártyát?:D az zsir, van otthon egy csomó:D
mellesleg lehet függetleniteni? -
martin1992 #118 csá
tesómnak van egy Samsung SGH-F250 telefonja aminek a belső memója 28mb
ezért vett bele egy 1 GBos micro sd kártyát.
ezt a samsung pc studio nem látja?
valahogy el lehet érni hogy lássa? mert elég szar hogy 3 zeneszám át a telóra onnan memókártyára
köszi a választ előre is -
#117 jóteló nekem az van :) -
#116 attol fugg mire hasznalnad -
#115 ezjóteloe?