Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eleve a rúgás pillanatát, meg a támadó helyzetét a védõkhöz képest képtelenség egy idõben látni... innentõl kezdve nincs értelme az egésznek
Az 5 bírós rendszer pl. totálisan megbukott az EL-ben idén.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
de ez a lényeg:
Asszisztens legyen a talpán, akinek a szeme ezt érzékeli...
+
00:24nél a videó :)
ennyi!
Tyler1: ??????? ne mond,hogy a spanyol les miatt mondod:D
erre csak a fentieket tudom mondani,no meg a videót nézd meg :)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az hogy most a Spanyoloknak jött be az ítélet, a Portugáloknak pech!
Már az lenne a furcsa ha lenne egy olyan meccs amin nincs vitatható szituáció!<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ma kivetítõn a sörsátorba elõttem egy kigyúrt állat a Portugáloknak drukkolt.
Én meg mögötte teli torokból üvöltöttem a Spanyol gólnál.
Azt hittem hátra nyúl aztán kitöri a nyakam!<#crazya>#crazya>
Egyszerûen nekem már túl sok amit elõad a Mester a pálya szélén.
Focistakán Briliáns volt, edzõként (szvsz) középszerû!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vamos Argentina!
De én Spanyolországnak drukkolok sok sok éve!
★ 汤姆 李
Persze h szar érzés én nem azt mondom, de 2-1-nél erre nem szabad egy 4-1-es vereséget fogni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Vamos Argentina!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Pedig nem!<#schmoll2>#schmoll2>
Aki veszített megy haza, aki tovább jutott az örülhet, a 2 nap "tûzszünet" alatt talán rendezõdnek majd a gondolatok, és újult erõvel mennek a döntõ felé a csapatok. (És remélem hogy Argentína viszi majd a trófeát !)
értem mert profik akkor ha kikapnak nem is sírhatnak,keménynek kell lenni és simán lemenni a pályáról...
én is azt mondom,hogy a németek jobbak voltak , játszottak is az elejétõl kezdve,de akkor is igazuk van nekik is!
és elég tapasztaltak már úgygondolom, nem msot játszották az elsõ meg második válogatott meccsüket.
ráadásul elvileg az angolok mindig hajtanak.
Nem a bíróba kell a vereséget keresni.
Fõleg nem ilyen egyértelmû vereségnél, mert még 2-1 a vége akkor ok, de így h 3 gólos különbség?
(en is tudok baromsagot osszehordani, nem csak Te...)
http://gaborszantai.co.uk/
gondolom a kedved neked is elmenne :)
És szünet elõtt volt úgyhogy még a fejeket az öltözõbe tisztába lehetett tenni.
És nem utolsó sorba 4-1 lett erre az h nem adnak meg az 1.félidõbe 1 gólt nem lehet mentség...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Vamos Argentina!
egyébként valamiért én sem szeretem a spanyol válogatottat,nemtudom miért,talán még Butragueno idejébõl,hogy mindne góljukat lesipuskás szituból szerezték.Hiába játszottak mezõnyben szépen,de valahogy nem kedveltem meg.Pedig alapból szeretem a spanyol focit,bajnokságot,meg úgy a játékosokkal sincs bajom.
Go Jeff Go!!!!
http://gaborszantai.co.uk/
Go Jeff Go!!!!
Spanyoloknál ez a les gól is semmit se jelent, HA az volt így is úgy is, ha kell oda tették magukat és törvényszerû lett volna, h beakad egy gól nekik...lefocizták a Portugálokat...de látom itt mindenki imádja a Portugálokat
ha ez mellé az párosul h miattuk buksz néha a mixen akkor meg az már + :D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco