Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Kár hogy ez a kép is csak ilyen kis méretû!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Villanak miután megkapta a labdát nem kapura kellett volna támadnia, hanem fölkapni a labdát és a földhöz vágni, a qrwa anyját lesen voltam... :DD

Ne szépítsük, 4 volt nekik: ) Mind a négy meccsükön lõttek szabálytalan gólt...
A Chelsea-Barcelona 2008/09 elõdöntõt, meg az idei Bayern-Fiorentinát érdemes újranézni Övrebö munkásságával kapcsolatban: )
Amúgy igaz, a mostani spanyol gól les volt ugyan, de nem láthatta a sporttárs. Ezért nem csalás, hanem hiba: ) Mert rosszul helyezkedett, van ilyen. És ezért akarják sokan azt, hogy lehessen az ilyen eseteket visszanézni.
Nekem ha lenne, se fogadnék... Nekem nincs mákom, a pokerstarson olyanokat buktam, hogy még én se hittem el, szerencsére csak játékpénzben. (De lehet hogy csak a csaló gép tehet róla.)

jAsOn VoOrHeEs
Látom neked nagyon fájó pont az az EB döntõ. Többet foglalkozol a spanyolok fikázásával, mint a német válogatottal. Pár napja Torres (na vajon miért is) meg a láthatatlan gerenda, most meg egy olyan szituáció miatt pocskondiázod õket, amit igazából fel sem lehet róni a játékvezetõnek.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

IMYke2.0.0.0
Én megint tudtam a meccsek végeredményeit , csak a gólok számában tévedtem... fogadnom kellene,... kár, hogy büdös petákom sincs rá :)

Sajnálom, hogy veszítettél. <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem jobban tetszik amikor szurkolóiban van. Így semmi izgalmas nincs benne. Jó jó, de ezerszám vannak ilyenek még.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kaposi1
Azt sajnálom hogy buktál, de a gyõzelemnek örültem.
Úgy néz ki jó boltot csinált a Barca Villa-val!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Voyager5
AS.com-on is van par kep :P.
Narxis
:D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

poppe
maradona max a sok kólától fog táncikálni <#beka3>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Narxis
Most az, hogy az õseik honnan jöttek rohadtul mindegy, németeknek vallják magukat és német állampolgárok. Argentinok szenvedni fognak ha sikerül egyáltalán megverni a németeket.

Zenszkij
Az argentinok biztos kiverik a német csapatként csúfolt válogatottat. Maradona ott fog táncolni, mikor az internácionálelf hazakullog. Ez nem vitás, itt is lenne már az ideje, mocskosul utálom ezt a török - afrikai - lengyelbérenc - mexikói vegyesfelvágott csapatot. Abban viszont nincs igazad, hogy a spanyolok lõttek volna gólt. A játék képe alapján meddõ fölénybe voltak. Gondolom, ha már egy komolyabb pénzösszegrõl lenne szó, egy vasat nem mertél volna rá rakni....

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
LOL <#crazya>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Voyager5
:DDDDDDDDD
poppe
jók a németek, de a döntõben kikapnak :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Narxis
Spanyolok lesgóllal jutottak tovább, de majd a németek elintézik õket.

végrehajtották a feladatot,de 4 vb meccsükön lõttek 7 gólt,azt is egy meccsen,egy csapatnak,így számomra nincs helyük a legjobb 8 között! akár 4 góllal kaptak volna,akár 1-el,ez a portugál csapat is túl van sztárolva,ahogy az angolok,olaszok,stb...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

már nem elõször olvasom basszamár meg,hogy a németek majd elpüfölik a spanyolokat...VALAKIT ITT ÉRDEKEL,hogy lesz egy ARGENTÍNA-NÉMETORSZÁG meccs is??????? valakit érdekel,hogy az argentínok eddig hogy teljesítettek???? vagy csak,püff bele a közepébe???!! a németek úgyis megverték a bûngyenge,agyonsztárolt angolokat,akkkor biztos megverik az edzõként még semmit se csináló Maradona csapatát...omg,jah,és még van egy paraguay-spanyol meccs is! de úgy szeretem,amikor CSUPÁN AZÉRT kezdenek el szidni egy csapatot,mert egy lesgóllal jut tovább...aha,igen,lehet,csak ott ha azt visszafújja,akkor utána nem adok rá 10 percet,hogy lõnek egyet Xaviék...a portugálok,meg BuziCris is csak kereste labdát! a gól az,amit a bíró megad,ennyi!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

mflex

What about the forests?

mflex
Les gól ide, vagy oda, a Spanyolok jobbak voltak, buktam 100k-t :/ Ha idáig így játszottak volna, akkor nem ellenük teszek, Villa nagyon jó. :)

What about the forests?

"ha holnap azt mondanák legyen videóbíró,évek,ha nem évtizedek kellennek mire csak mondjuk a bajnokságok elsõ osztályába mindenütt be tudják vezetni" ---> Hülyeség, a nagyobb stadionok már tele vannak tömve kamerával, csak egy két + ember kéne aki figyeli a kamerákon keresztül hogy mi történik a pályán, és szükség esetén értesíti a játékvezetõt rádión. Akár a következõ meccsen alkalmazható ! Az meg hogy idõigényes, szerintem a legnagyobb baromság ... fele idõ alatt tudja a fél világ hogy mi történt mint amennyi állt. elmegy reklamálással, helyzetelemzéssel.

Nem a 22 centi a lényeg,hanem hogy les volt vagy nem.Ebbõl a szempontból mindegy hogy 22 centi,vagy 2 méter.
A lényeg az elavult játékvezetés,a rengeteg vitatható ítélet,amire lehetne megoldás,csak a nyomorult Fifa inkább ugy dönt hogy ne ismételjék meg az esetet kikockázva,mert akkor kiderül az újabb hiba.
A másik meg,hogy hova várnak még?Még ha holnap azt mondanák legyen videóbíró,évek,ha nem évtizedek kellennek mire csak mondjuk a bajnokságok elsõ osztályába mindenütt be tudják vezetni kötelezõ jelleggel.Hiszen ezt sem lehet ugy hogy holnaptól mindenütt legyen,csak fokozatosan lépésrõl lépésre.VB-k/EB-k,Nemzetközi kupák,majd esetleg ez után lehetne a bajnokságokra kiterjeszteni.Úgyhogy nem csoda hogy háborog mindenki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hát azért sztem Argentína lesét nehezebb volt nem észrevenni, mint ezt, ezt be kell lássad:) Ha nem érdemelték meg volna a Spanyolok tuti azt mondanám, h csalás, de a Németek is, Spanyolok is lefocizták ellenfelüket mégha azok küzdöttek is...Mexikó esete picit komplikáltabb mert a les gólig uralták a meccset ráadásul az 0-0 nál volt utána rögtön kaptak 2-öt, õket tönkreverték, márcsak ezért is szeretném, ha a Németek megmutatnák az Argentínoknak, hogy szabálytalan gólokkal nem sokra mennek Maradonáék, abból nekik amúgy is 3 volt:);) csak ne sírjon ha majd kiesik a csapata, ha megnyeri a vb-t akkor azt mondom oké, tud valamit, vagy csak bûn lenne evvel a kerettel elveszíteni, mert tényleg hihetetlen minõség van (Cambiasso, Zanetti) nélkül is az Argentínoknál

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kár,hogy most nem volt<#hehe>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Videóbírónál az ilyen les lesz ám..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

[HUN]FaTaL
Most komolyan 22 centin szórakoztok? A partjelzõ szemszögébõl még szerintem annyit sem látott hogy tovább lett e sarkazva a labda...

http://goo.gl/gd6Zi5

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kaplan
De ha jól emlékszem az nem ilyen kaliberû tévedés volt. (Könnyen lehet, hogy rosszul emlékszem.) Ettõl függetlenül van az NSO-n egy lemodellezés a lessel kapcsolatosan és ott mutatják a partjelzõ szemszögét. Én egyáltalán nem hibáztatom most a bírói hármast ezért a gólért.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Valóban akkor nem tûnne fel, de az is igaz, hogy ott valószínûtlenebb, hogy nagy dologról dönt. Az olyan meccseken, mint amelyeket Överbö vezetett, szintén feltûnt mindenkinek a dolog, pedig az sem a VB volt.
Kaplan
Annyira nevetséges ez, hogy most így rászállt mindenki erre a les/nem les témára. Ha ez a mai gól a Serie A-ban, vagy a PL-ben született volna idény közben akkor nem írnátok róla oldalakat. De most, hogy mindenki ezt nézi már árgus szemekkel, kicentizve.. Abszolút megadható gól volt, egyáltalán nem olyan látványos les mint az Argentin meccsen és a másodperc töredéke alatt most így döntött a partjelzõ. A portugálok ne sírjanak, hogy õk nem kaptak szabályos gólt hanem kezdjenek el végre focizni. Nagy világeseményen mindig az örök vesztes szerepe az övék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

elég lenne úgy, mint amcsi fociban vagy teniszben
3 lehetõség van, és ha a videózást kérõ csapat eltalálta (tehát tényleg hibás döntés született a pályán) akkor nem fogy a lehetõség, ha nem találta el akkor már csak 2szer kérheti ki....

[HUN]FaTaL
Csak annyira mint amennyire a németek :D

(Semennyire), bírói hiba még mindig nem a játékosok hibája

http://goo.gl/gd6Zi5

Tetsuo
Ez mit csinal? :DD

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

2090-ben már 9 évvel lesz a Napfogyatkozás után addigra úgyis lesznek változások, tutira veszem, hogy a futballt felváltja a lézerlabda, vagy valami légifoci xD

gercse
szerintem 2-nél lehetne több is(félidõnként kettõ), de már a kettõ is haladás lenne

A gólokat kötelezõen,azon kívül 2-3 csapatonként.Teljesen egyetértek.
De hát a FIFA-nál 2090-re se jutnak el idáig...

chalezlopez
Videobírót, és csapatonként 2 videózást max meccsenként, amit a csk. választ ki. Szerintem a technológia simán elbírná manapság...

Vamos Argentina!

Hát lesgólt senki nem akar összehozni szerintem...

De amúgy az a legnagyobb baj hogy erre szokták rámondani,nem látta,centiken múlt,"a támadó játék elõsegítéseként meg lehetett adni", és hasonlók.
Csak a portugálok meg azt mondhatják,hogy õk megterveztek valamit,és JÓL VÉGRE IS HAJTOTTÁK,mert nem kaptak szabályos gólt,és mégis kikaptak.Hát akkor jól van ez igy?

5c0rp330n
ebbe az ovadas szardobalasba most nem mennek bele, maradjunk annyiban, hogy majd a tenyek beszelnek, aztan legkesobb azoknak mar el fogod hinni, ha nekem nem.

Tyler1
láttam a lassításokat, szar helyen állt a partjelzõ. ez az õ hibája, és ismét játékvezetõi baki miatt esett ki egy csapat. tök mind1 h mekkora a les, láttam én már kissebet is befújni, hogyha tudja az illetõ h hol kell állnia.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Most jut eszembe, anno Caster Semenya-t ellenoriztek, hogy nem-e ferfi, mert a nok futoversenyen indult - Christinaldo-t nem kellene megvizsgalni, hogy rendben vannak-e a kromoszomai?<#gonosz2>

http://gaborszantai.co.uk/

gercse
kipróbálnám azért, hogy menne :D

de valóban megváltozna alapjaiban a futball, így viszont a videóbíró bevezetése az egyetlen megoldás

desigo
aha
Portugálok még egy lesgólt sem tudtak összehozni
Ronaldo is leszerepelt...
Azert a Te szintetedhez meg sokat kell itt edzenem az SG-n, durva a mezony, de a Te tudasod majdhogynem elerhetetlen szereny szemelyemnek...<#rolleyes>

http://gaborszantai.co.uk/

Viszont ha a les-t kiveszed,eluralkodik a totális káosz a pályán.

gercse
ja ezt amúgy nem neked szántam, csak megjegyzés, ill. vélemény a lesrõl, mint szabályról

Mert itt nem az a kérdés hogy ki volt jobb,hanem hogy jó ítéletek születtek vagy sem.
Lehet rossz ítélet volt a 11-es is az elején,mármint a nem megadásaMint ahogy vitatható a piros lap is.Akkor csak még több bírói hibát találunk egy meccsen...

en amugy azt sem tartom kizartnak hogy a partjelzo nem latta a sarkazast es ezert se intette be, mellesleg meg a sarkazassal egyutt is nagyon keteselyes volt partjelzo szempontbol.