Foci VB 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõbb olvasd el h ÉN mit írok és aztán válaszolj....
ÉN beszéltem a csalásról???NEM
de ha idézel akkor elhiszem neked
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Most akkor lehetne vitázni azon is, hogy a németek csalással jutottak tovább, de mivel itt 90 % a Németeknek szúrkol, menne a kapálózás hogy az nem volt csalás, meg amúgy is lényegtelen. 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Tehát a fair play szellemét az utolsó másodpercekbe megszégyenítették az uruk."
Ez valahol faszság!
Én is rántottam le embert utolsóként, mert tudtam, hogy 1:1-ben mehet majd kapura. Csaló lettem? Kétlem.
Vamos Argentina!
de a foci sajnos ilyen...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Vamos Argentina!
Amúgy én letojom melyik csapat hova jut, de a csalás az csalás.. ;-)
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Uruguay - Hollandia elõdöntõ...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Tehát a fair play szellemét az utolsó másodpercekbe megszégyenítették az uruk.
Hiába h bárki megtette volna ez tény.
másik meg h a végén az uruguayiak már szart se tudtam csinálni mert nem bírták, és ez a 2 dolog rohadtul igazságtalan ghánával szembe.
Uriguay ezért nem érdemelt továbbjutást itt.
Ghána a jobb mert õk bírták jobban, de nem õk jutottak tovább.
ezért van itt sokmindneki kiakadva.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Portugália : A spanyolok ellen mit csináltak ? SEMMIT. Beálltak védekezni, néha egy - egy elrontott kontra, ennyi.
A fentiek közül a nyújtott teljesítménye alapján sztem egyik se igazán érdemes a 4 közé jutásra.
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Vamos Argentina!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
csak tudnám hol rejtõztek eddig ezek a Ghána-szimpatizánsok. vélhetõen a szlovák drukkerekkel együtt bujkáltak ezidáig
Szerencsetlen Gyan mehet az elmegyogyra😄 Adiyah tol sem ezt vartam. De tenyleg mind1, hollandia erosebb mindket csapatnal, nem lesz ebbol erem se.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?