Foci VB 2010

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
"ez nem csalás. kiváncsi vagyok a nagy igazságérzettel rendelkezõk mit tettek volna hasonló helyzetbe"

elõbb olvasd el h ÉN mit írok és aztán válaszolj....
ÉN beszéltem a csalásról???NEM
de ha idézel akkor elhiszem neked

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

WuFraZselic
aki nem focizott, annak magyarázhatod 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Keverik a szezont a fazonnal és nem veszik észre, el se hiszem. Mondom, ezeknek lehet magyarázni.
Most akkor lehetne vitázni azon is, hogy a németek csalással jutottak tovább, de mivel itt 90 % a Németeknek szúrkol, menne a kapálózás hogy az nem volt csalás, meg amúgy is lényegtelen. 😄

Magyarországért a focipályán simán megteszem h kézzel ütöm ki sztem minden nemzeti érzetû ember így van vele...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

WuFraZselic
megviseli az Urukat a 11es párbaj során***

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

chalezlopez
"Igen csak h itt egy 100%-os gólt cserélnek egy 50-50-re amihez még ezernyi lelki dolog is társul nehezítésnek.
Tehát a fair play szellemét az utolsó másodpercekbe megszégyenítették az uruk."

Ez valahol faszság!

Én is rántottam le embert utolsóként, mert tudtam, hogy 1:1-ben mehet majd kapura. Csaló lettem? Kétlem.

Vamos Argentina!

gercse
fogalmi zavarok vannak itt szerintem, csalni nem lehet egy meccsen, max ha a kapus kesztyûje túl nagy, vagy doppingolsz, vagy mit tudom én, de kézzel beleérsz, az csupán szabálytalan...

WuFraZselic
VB elõdöntõbe jutás nem adatik meg minden 4 évbe, õ "feláldozta" magát, vállalta hogy kibasszák, és ezáltal minimálisra csökkentve csapata esélyeit (mert valljuk be, ha ki is hagyják -mint tették-, azért egy Suarez hiánya megviseli az Urukat). ez nem csalás. kiváncsi vagyok a nagy igazságérzettel rendelkezõk mit tettek volna hasonló helyzetbe

Láma!
itt mindkét csapat továbbjutást érdemelt volna. ezerszer szimpatikusabbak voltak az összes eddigi csapatnál...

de a foci sajnos ilyen...

Suarez mostantól ezennel 24 év után veszi át a címet Maradona Isten kezes góljától😊 ez egy Isten keze mentés volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tetsuo
Jah koszi, azt mar adja a BBC az legelabb nezheto, nem ugy mint az iTV.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

AntiHero
Topik zárás^^

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Murder3
nem érte volna el fejjel esetleg.

Casillas
reflexbõl, olyan helyzetben nyilván nem gondolkozik az ember, csak ki akarja védeni a gólba tartó labdát

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Murder3
mi nem így mûködik???????

chalezlopez
AZ bazmeg!!<#worship><#worship><#hehe><#hehe> Itt fetrengek!

Vamos Argentina!

Murder3
és szted miért kézzel ért bele?

WuFraZselic
most új kedvenc csapatot kell keress magadnak, szar lehet 😄DD

AntiHero
Szerintem zárjuk be egy kicsit a topikot. köszönöm.

Azt se tudja mi az a Rennes😄, fogadjunk h nem tudja hány gólt lõtt az Udinese színeiben és melyik nagycsapatnak...

Mókás látni, hogy az Uruguay fanok "érvrendszere" az abból áll, hogy személyeskedve fikázzák a másik oldalt. 😊
Amúgy én letojom melyik csapat hova jut, de a csalás az csalás.. ;-)
gercse
Durva ez a nagy szakértés itt

WuFraZselic
egy szóval nem mondtam, hogy nem tehetséges. csak õ azt írta, hogy a világ legjobb csatára. azért álljunk már meg 😄

attiGT
buzievagy? várj erre már igen a válasz

Én EZT is a csalás közé sorolnám 😛

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

jó játékos, csak õt többre értékelem, mint a Francia, Portugál, Olasz válogatottat együttvéve. de a foci sajnos csapatjáték, és ez az õ balszerencséje.
Casillas
miért lett volna 100%-os gól? ha nem üti ki kézzel, még mindig meg lett volna az esélye, hogy kifejelje, simán ott állt 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Különc
Nap vicce

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

chalezlopez
Ez miez? Fociztál már életedben valamikor? Ez nem így mûködik!

Vamos Argentina!

rendben én lezártam...

Uruguay - Hollandia elõdöntõ...

byzhouse
meccs végén lerágtam a körmöm szóval faxa volt 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Szerintem fölösleges ennek a sok berögzültagyúnak magyarázni, õk Ghanat akarták továbbjutónak látni, és most minden eszközt bevetnek hogy elhitessék velünk, és magukkal hogy márpedig ez csalás volt. Ennyi, definiálhatod nekik a csalás fogalmát is, de azért a szezont a fazonnal nem kéne összekeverni, mert ez szabálytalanság volt, nem pedig bunda. Az lett volna csalás ha Suarez nem kap lapot, és Ghana 11 -est.

WuFraZselic
figyelted a teljesítményét a klubcsapataiban? (tudod egyáltalán hol játszik?) tudom a választ, nem.

5c0rp330n
jah, a kezezes nem csalas, hihetetlen nagy faszsagokat tudtok itt osszehordani. a kezezes ugyanugy lehet taktikai eszkoz lehet egy gol megallitasara (mint ahogy most lattuk), mint peldaul egy jol iranyzott, labrameno becsuszas, vagy lerantas a 16-oson belul. ezek mind benne lehetnek a jatekban, szo nincs csalasrol. csalas lehet peldaul ha valaki becsempesz megegy labdat a palyara, esetleg ha nem adnak meg egy golt vagy megadnak egy nemgolt vagy valami hasonlo agyament hulyeseget csinalnak.

Murder3
Igen csak h itt egy 100%-os gólt cserélnek egy 50-50-re amihez még ezernyi lelki dolog is társul nehezítésnek.
Tehát a fair play szellemét az utolsó másodpercekbe megszégyenítették az uruk.
Hiába h bárki megtette volna ez tény.
másik meg h a végén az uruguayiak már szart se tudtam csinálni mert nem bírták, és ez a 2 dolog rohadtul igazságtalan ghánával szembe.
Uriguay ezért nem érdemelt továbbjutást itt.
Ghána a jobb mert õk bírták jobban, de nem õk jutottak tovább.
ezért van itt sokmindneki kiakadva.

Tyler1
jó csatár, remélem ezután nagyobb csapathoz kerül, nekem is szimpatikus volt a játéka. és látod van aki a világ legjobbját látja benne, mint sok magyar Gerában xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Brazília : A jelenlegi "brazil" csapat egy olyan közepesen játszó csapat, amelyik ráül az 1-0ás vezetésére, ha meg netalántán fordítana a másik csapat, ahelyett, hogy jobban játszanának, elkezdik rugdósni a földön fekvõt meg kirugdossák a másik kezébõl a labdát.

Portugália : A spanyolok ellen mit csináltak ? SEMMIT. Beálltak védekezni, néha egy - egy elrontott kontra, ennyi.

A fentiek közül a nyújtott teljesítménye alapján sztem egyik se igazán érdemes a 4 közé jutásra.

Y

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József

pff😊 uruguayra meg fût fát hordanak...

chalezlopez
Errõl van szó már a faszomat! Sok divatfocista idejön kockulni, meg csalózni. Kívül tágasabb.

Vamos Argentina!

AntiHero
Semmi csalás nem volt itt, szabálytalanság igen. De Ghána is ugyan így kivédte volna ha fordítva lett volna. Mint leírták ösztönös. Még mindig jobb 11-st kapni mint rögtön gólt és ezzel kiesni.

attiGT
figyelted a játékát a VB során, láttál felvételeket a selejtezõikrõl? olvastál róla dolgokat? ja nem kell kérdezzem mert tudom a választ, NEM

gercse
<#eljen>

WuFraZselic
teljes mértékben egyetértek

csak tudnám hol rejtõztek eddig ezek a Ghána-szimpatizánsok. vélhetõen a szlovák drukkerekkel együtt bujkáltak ezidáig

Ghána sztem inkabb erdemelne helyet a 4 kozott...sokkal pofasabb futbalt jatszanak. nagyon ott van a tamado jatekuk, szep kenyszeritok valtasok tempo passzok. Urugayt forlan klasszisa mentette ki, meg a ghanaiak megye 2es kapusa😊
Szerencsetlen Gyan mehet az elmegyogyra😄 Adiyah tol sem ezt vartam. De tenyleg mind1, hollandia erosebb mindket csapatnal, nem lesz ebbol erem se.

WuFraZselic
és mégis mi alapján a világ legjobb csatára?

Zenszkij
Kit érdekel ki érdemli meg a továbbjutást és ki nem. Suarez csodálatos epic mozdulatot mutatott be. Isten keze Maradona után. Ösztönösen belekapott, ízig vérig focista, aki mindent megtett, hogy Urugay ne kapjon gólt. Mikor már minden mindegy volt belekapott a labdába és kivédte azt. Ezt kellett tenni, és be is jött. Mit szidja itt a sok okostóni, ha ezt egy magyar játékos csinálja a 4 közé jutásért itt örömködnétek ti is. De sok ghánai lett itt hirtelen. LOOL Egyébként meg az a gól ami bemegy a kapuba. Suarez Rulezz!!!!! Élete mentése volt!!!! Sajnálom Ghánát, de megvolt az esélyük, elszúrták. Szép volt Urugay!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

A 11 -est meg hogy kihagyták + -ba qrwára nem Uruguayon múlt. Lehet hõbörögni, sarat dobálni, Ghananak minden lehetõsége meg volt a továbbjutásra, de kicsit túlpörögtek amit meg is értek, és ez a kárukra ment. Ennyi.

5c0rp330n
igy van. ellenben brazilia megerdemelte volna (annak ellenere mondom ezt hogy elsosorban holland drukker vagyok), illetve pl portugalia is sokkal inkabb megerdemelte volna, elegge elbaszottan alakult ez az elosztas..

természetesen az sem mindegy mikor teszed ezt. nem mindegy hogy a 91. percben, vagy a 119. percben véded ki a gólt kézzel.
Atti te mi a fenét képzelsz magadról? privátban beszólsz nekem? milyen jogon? primitív bunkó