14374
Foci VB 2010
-
#185 Istenkém.. :s -
#184 Brazil topicba szidtad az elején mindig,de mind1... -
#183 mikor? -
#182 nah már gyűlnek a zene fórum játékosok fórum és konzol fórum foci szakértői :D
-
#181 Te is szidtad mint a szart:D -
#180 Dunga- -
#179 Hát azért mielőtt butaságokat mondasz nézz már utána.. Megnyerték Dungával a 2007-es Copa Americat, meg a 2009-es Konföderációs kupát és elsőként jutottak tovább a selejtezőből a vb-re okoska. Most akkor ki a hoki? -
#178 Az igaz!De Dunga is hoki:D -
#177 tökmindegy de nézd meg a nyomorék edzőjüket, egy kész szerencsétlenség az az ember :D -
#176 akkor meg épp hogy továbbjutottak csoportkörből és mi lett a vége? :D -
#175 ? :D 4 éve volt most meg épp h kijutottak... -
#174 Kedves egészségedre ^^
-
#173 Kussolj te dumálsz mindig:D -
#172 ne égesd már magad :))))))))) -
#171 Hát azért a Suarez - Forlán párosnak is lesz ebbe beleszólása:D -
#170 Hol is voltak 2006ban?:D
-
#169 hallod, braziloknak mindegy hol vannak ők nem angolok h mindig kiesnek :D -
#168 szerintem Ghána-Szerb és Kamerun-Dán páros megnehezíti a "nagycsapat" dolgát :D -
#167 Hát ha Domenech véghez viszi azt amit 2006-ban (melegen ajánlom pedig), akkor talán nyerhetnek is. És remélem, hogy tisztességesen teszik.
Amúgy igazad van, D és E csoport sem éppen lófing. -
#166 Hóó a G csoport komoly, Drogbáék már megint jól belenyúltak a darázsfészekbe :D
-
#165 valahogy az az érzésem, hogy képesek lesznek továbbjutni. Portugálok ha nem szívják fel magukat mégjobban, akkor bajban lesznek. -
#164 hát nemtom, szerintem a G mellett inkább a D vagy az E a kemény :D
A csoportban sima Mexikó - Francia továbbjutást várok :) (bár ha Domenech marad, akkor nem vagyok benne biztos) -
#163 De szegény elefántok megint behuztak:D mint 2006ban -
#162 jah,milyen jóízűen falatozhatnak most a macskáikból a gecik -
#161 uhh, A és G csoport elég kemény.
Digók szokás szerint megúszták. Angolok sem acélos ellenfeleket kaptak, mintha BL lenne. -
#160 Hahaha:D
Brazilok végre nem hurkába vannak... -
#159 A csoport: Dél-Afrika , Mexikó , Uruguay , Franciaország
B csoport: Argentína , Nigéria , Koreai Köztársaság , Görögország
C csoport: Anglia , Egyesült Államok , Algéria , Szlovénia
D csoport: Németország , Ausztrália , Szerbia , Ghána
E csoport: Hollandia , Dánia , Japán , Kamerun
F csoport: Olaszország , Paraguay , Új-Zéland , Szlovákia
G csoport: Brazília , Koreai NDK , Elefántcsontpart , Portugália
H csoport: Spanyolország, Svájc , Honduras , Chile
korrekt a G csoport -
Unreal1942 #158 Az A csoport kemény. A mocskos digók megúszták. -
#157 portugal - brazil :DD: -
Unreal1942 #156 Én nem látom csak valami reklám megy ismétlődve. -
#155 izgulsz hova kerülnek az angolok mi ?:D hátha most eljutnak a negyed döntőig :D -
#154 már csak a labdát tolja_:D -
#153 Most megy élöben a sorsolási ceremónia ha vkit érdekel:
http://www.tribalfootball.com/live-show-unveiling-adidas-fifa-world-cup-match-ball-487481 -
#152 mint ahogy írtam is, a 2. félidőben uralták a játékot. Az megint más, hogy a helyzeteiket nem sikerült kihasználni.
A másik kérdésedre pedig a válasz:
Nem hinném, hogy az írek jobban elviselték volna a nyomást. Franciák viszont rutinosabbak ilyen téren, szóval meg lett volna a továbbjutás.
Igaz elfogult is vagyok, de hát mely szurkoló nem az a kedvenc csapata iránt? -
#151 Azé a norvégokkal volt a legnagyobb kibazsás már nem azért.
nem volt túl fair.. -
#150 bábszínház -
#149 ... ha figyelted volna, hogy mire reagálok...
csupán azt mondtam, hogy jobbak játszottak az írek, és az ilyen "úgyis továbbmentek volna" szövegre válaszoltam.
számomra nem meglepetés -
Unreal1942 #148 Szerettünk volna mi csak ennyire jók lenni.
Még szerencse, hogy nem velünk csinálták ezt meg mert a VB kapujában így kiesni azt nem biztos, hogy megemészettük volna.
Gondolom az Íreknél hatalmas felháborodás van. -
#147 Nem azért de a franciáknak ez már szokás h csak küszködnek a selejtező körbe.
Szal itt most mi volt meglepetés?
Az írek nem voltak elég jók ennyi.
-
#146 hát nem tudom,nézted a meccset? franciák támadtak végig? robbie keane kb. 5x dönthette volna el a meccset, végig jobban játszottak az írek, a franciák örülhettek, hogy egyáltalán hosszabbítás lett. ez meg hülyeség, hogy "előbb-utóbb úgyis bevarrtak volna egyet" vagy "11-esekkel tuti kimentek volna", miért is? nagyobb nemzet, jobban lövik a 11est?