14374
Foci VB 2010
-
#265 jah, csak mivel minden jelentős eseményt (bl, vb) megvettek, és még mindig nem sikerült felvetetniük magukat upc,t-home etc, vélhetően nem kevés összeget fognak kérni a felvételért, ezt pedig szépen visszautasítja minden nagy szolgáltató... -
Monoton #264 Gondolom ha a Digi veszi meg a jogokat, a szolgáltatók próbálják majd belevenni a csomagjaikba a csatornát. Szerintem a Digi erre számít. -
#263 ez is csak ebbe az országba fordulhat elő -
#262 annyira tudtam h a Digi lesz a befutó
már csak az lenne a kérdésem h egy nem teljes lefedettségű műholdas tv, honnan a rákból szed össze annyi lóvét, h minden nagyobb sporteseményt felvásárol?
azért elég irónikusan kurva nagy vicc h jelenlegi állapot szerint, 5 sportcsatornám van de a VB-t neten kell néznem-.- -
#261 alakul a vb közvetítés:S
digitv -
Monoton #260 Persze ha az írek kezeztek volna más lenne a helyzet. -
#259 A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága a hétfői ülésén úgy döntött, hogy Thierry Henryra semmiféle szankciót nem szab ki az írek elleni világbajnoki pótselejtezőn elkövetett kezezése miatt.
A FIFA végrehajtó bizottsága még december 2-án utasította a fegyelmi bizottságot, hogy alaposan vizsgálja meg az esetet abból a szempontból is, hogy Henrynak jár-e valamiféle büntetés a kezezése miatt, amellyel közvetve kijuttatta a francia válogatottat a vb-re.
Az indoklás szerint a FIFA fegyelmi szabályzatának 77. cikkelye alapján a kezezés nem minősül kirívó sportszerűtlenségnek, így nem büntethető emiatt egy játékos sem. Ezzel kapcsolatban nem létezik egyéb olyan rendelkezés sem, amely kimondaná, hogy hasonló szabálytalanság miatt – ha azt a mérkőzésen a játékvezető és segítői nem veszik észre – utólag szankcionálható lenne a futballista. -
#258 hajrá uruguay! -
Unreal1942 #257 A lényeg, hogy az Olasz színész válogatott és a túl szögletes Német ne érjen el semmit :D -
Unreal1942 #256 A Franciáknak volt több csapatuk is amit nagyon kedveltem. Még Platini idejében. Aztán Zidane.
Aztán a Cseh csapatnak is volt egy jó pár éve amikor kedveltem őket.
Általában évek óta Argentína a favoritom, de sajnos kevés eredménnyel. :)
Na meg a Magyar válogatott még kevesebbel. Ilyen ez
-
#255 csak a franciák :-} olaszok meg..inkább nem mondok csúnyát :-} -
#254 na bazki ennyit a FIFA-ról... -
karajjj #253 az írek kidühöngték magukat, aztán finoman közölték velük, hogy gyerekek, le vagytok szarva és ennyi... -
#252 mi lett volna? természetesen semmi.. -
#251 amúgy mi lett az írekkel vagy az ír-francia meccsel????? -
#250 csak a brazilok ;)
akit utálok azok az olaszok pfejj.. -
#249 elsősorban a spanyoloknak szoktam szurkolni, akik ugye mindig gyorsan kiesnek. idén kicsit máshogy lesz ;)
angolokat is bírtam régen, szerintem idén ők is ott lesznek a végén. Capello nagyon tudja, mit csinál
a hollandok, oroszok, portugálok, brazilok, szlovákok, esetenként a németek és a törökök játékát szeretem nézni (az most mindegy, hogy kijutottak-e, gondoltam megjegyzem)
görögöket meg bojkottálni kéne^^ -
#248 szimpatikus csapat, jó játékosokkal. -
#247 Én a franciáknak szurkolok, világ életemben nekik szurkoltam. Mellettük még az oroszoknak, mivel az a kedvenc országom.
Akiket nem kedvelek azok az olaszok, sőt rühellem őket az alibi focijuk és a színészkedéseik miatt. Mellettük még a svájciakat nem szeretem, mondjuk őket csak azért mert akárki játszik ellenük, mindig egy unalmas fos meccs lesz belőle. -
#246 én holland-brazil-szerbeknek drukkolok :) -
#245 szlovákok?:| -
#244 braziloknak és a stlovákoknak fogok szurkolni. -
#243 aha ez nem volt csúnya! -
#242 csakis a hollandok :) illetve az argentin meccseket is megnézem majd -
karajjj #241 bennem a holland-portugál meccs mellet ez gól ragadt meg nagyon a vb-ről -
#240 én angol és portugál párti vok! de a portugálok nagyobb favoritok, 4 éve ők vitték el a VB legnagyobb meccse címet a hollandok ellen :) -
karajjj #239 jajj ha hozzá kell fűzni, hogy kiket nem, akkor a brazilok azok, akikből 2-3 még elfér egy csapatban de egyszerre 11 a pályán egy csapatban számomra kibírhatatlan -
#238 argentin és olasz, meg szerbeknek egy kicsit.
angolokat viszont gyűlöloöm franciákkal egyetemben, meg az afrikai csapatokat nagy részét is:D -
#237 argentínok leginkább, bár a digókat se vetem meg.
német és francia soha! -
karajjj #236 francusok az alap, németeknek szurkolni nálunk családi hagyomány, az argentinoknak meg rohadt látványos játékuk szokott lenni, őket is szeretem nézni -
Unreal1942 #235 Olaszok és Németek ellen ez általános.
Argentína. -
#234 Olaszoknak már jó rég óta
kis csapatok közül Szlovéneknek -
MitsuMishi #233 A témába vágva kérdezném,hogy ki kinek szorít a vb-n? Remélem még nem volt feltéve sokszor a kérdés xd
Mivel a két kedvenc csapatom kiesett a selejtezőkön/Oroszo.,Egyiptom/,így az európai csapatoknak szorítok kollektíve./na jó,talán a szerbeknek meg a szlovákoknak nem igazán/ ^^ -
karajjj #232 segítek -
#231 hát az tuti h ha a Digi Tv nyeri meg a pályázatot, akk tankkal megyek rá a székházukra!!! -
#230 jövő hét szerdán döntenek a tv-s jogokról. Az is előfordulhat, hogy az MTV megtartja magának az egész közvetítési jogot. -
karajjj #229 az ország legszínvonalasabb sportcsatornája, de ne is zavarjon, tényleg kutyák... -
#228 még mindig sokkal jobb mint a sportklub meg társai.. -
icemankimi #227 sport tv kutyák a kommentárok:S -
#226 Némi jó hír, hogy az RTL Klub a Sport TV-vel közösen pályázik elvileg. Holnap kiderül, hogy meg is kapják-e...