14374
Foci VB 2010
-
#305 mondjuk én kinemálhatom a németeket úgyhogy remélem kiesnek :D
az olaszok meg ha nem is az elején, de nem mennek döntőig az biztos.... -
Unreal1942 #304 Hagyományőrzés. -
makker25 #303 hát egy kicsit ha a sast és a csillagokat nézed, egy kicsit azért tényleg idézi a régi német címert:D -
ribot #302
-
ennyi :)
Szóval azt mondjátok, hogy olaszok tuti kiesők?! Áhh! Fogadjunk! -
makker25 #300 én is argentínának drukkolok..remélem, hogy a kezezős Isten messzire viszi őket:) -
Unreal1942 #299 Mert ami fekete az már gonosz... Sokan szenvednek üldözési mániában :D -
#298 aszongyák, hogy a náci németországot idézi....tanulmányoztam rendesen, de nem tuttam rájönni, hogy mért is :D -
Unreal1942 #297 Esélyes egyértelműen a Spanyol és a Brazil válogatott.
Én Argentínának szurkolok.
Illetve általánosan mindig az Olaszok és a Németek ellen. Utóbbinak viszont nagyon jól sikerült a fekete mezük. Ezt el kell ismerni. -
#296 szerintem olaszok nem jutnak sokáig....én a spanyolokat meg a brazilokat várom a döntőbe..... -
#295 Egyébként melyik ország esélyes a vb megnyerésére? Szerintetek?! Én olaszokra voksolok, de én elfogult vagyok. -
ribot #294 A 4es metrót hagyjuk ki ebből....
Szerintem nagyobb esély van egy ilyen szintű rendezvény megrendezésére!
:D -
makker25 #293 szerintem is előbb lesz metró:)
de inkább egyik se lesz -
Unreal1942 #292 Ez baromság.
-
#291 Álmodozhatunk, de ma már idéztem egyszer:
ÿ"a focira szokták mondani, hogy az a sportág, ahol bármi megtörténhet :)"
Ez is egy olyan "bármi" lenne, ha Magyarországon rendeznének vb-t vagy akár eb-t, szerintem előbb lesz 4-es metró, mint ilyen szintű versenyek.
-
makker25 #290 gondolod?
én szerintem ugyanez lesz a véleményem -
ribot #289 Lehet, hogy jövőre már nem ezt mondod! :) -
#288 az már más dolog....rendezésről meg ne is álmodjunk pillanatnyilag.... -
makker25 #287 okkés ebben igazad van..de egyelőre semmi esélyt sem látok erre a dologra:(
-
#286 nem mondhatod hogy soha....még bármi előfordulhat a következő 20-30 évben... -
makker25 #285 sajna azt kell elmondani, hogy a magyar válogatott sose fog kijutni ilyen eseményekre..csak ha egyszer valaha megrendezzük...a "középszerű" kifejezés az már bóknak számít.. -
#284 ez is igaz, de a focira szokták mondani, hogy az a sportág, ahol bármi megtörténhet :) benne van a pakliban
mondjuk nyilván, ha magyar csapatnál lenne ugyanez a szitu, szétrobbana a fejem és nem így nyilatkoznék
-
Unreal1942 #283 Persze, de ezt mondjuk próbálnád megmagyarázni, ha a Magyar válogatott egy ilyen miatt nem jut ki az aktuális VB re. -
ribot #282 ...ha hibáznak, annak elég komoly következménye lehet. -
ribot #281 Mindenki hibázhat, de azért náluk elég nagy a nyomás. -
#280 Szerintem mindenki hibázhat néha. A legprofibb bírók is. Igaz, hogy egy vb-n sokkal nagyobb a tét. Valószínűleg tanult a hibájából Hansson is... -
barcames #279 május felé -
paj01 #278 Mikor lesznek megadva a hivatalos nevezesek?
Braziloknak/Spanyoloknak szurkolok de nr. 1 Brazilia ha gyoker dunga bevalogatja rodalgirnyot:D
Latvanyos focit a nepnek!:) -
#277 Vb 2010: az Henry kezezését elnéző svéd bíró is kerettag
A vb-pótselejtezőn nagyot hibázó Martin Hansson is szerepel a nyári világbajnokságra meghívott játékvezetői keretben.
Emlékezetes, novemberben Martin Hansson vezette a Franciaország–Írország vb-pótselejtező visszavágóját (1–1), amelyen Thierry Henry kezezéssel készítette elő William Gallas továbbjutást érő gólját.
Ugyanakkor az említett svéd hármas nem egészen ugyanaz, mint amelyik a novemberi saint-denis-i mérkőzésen dolgozott: Stefan Wittberg mellett nem az Henry kezezésénél akcióközelben lévő Fredrik Nilsson, hanem Henrik Andrén utazik asszisztensként Dél-Afrikába.
Érdekesség, hogy a tavaly nyári Konföderációs Kupa döntőjén Hansson segítője Nilsson és Andrén volt – azaz az asszisztensi felállás immár másodszor változik meg a svéd trióban.
-----
reméljük levezet pár meccset a franciáknak
Jó hír viszont, hogy megy Kassai is :) -
#276 VB 2010 szám
Akon - OH Africa
Akon-Oh_Africa-WEB-2010-NBD -
Unreal1942 #275 Nagyon rá férne már a világra egy megtisztulás. -
#274 Mexikói sajtóértesülések szerint fejbe lőtték egy mexikóvárosi szórakozóhelyen Salvador Cabanast, az América 44-szeres válogatott paraguayi labdarúgóját.
A mexikóvárosi főügyész, Miguel Angel Mancera bejelentette: két embert letartóztattak a lövöldözés után.
„Cabanast fejbe lőtték, az első értesüléseink szerint a golyó elölről találta el, és nem távozott a szervezetéből" – nyilatkozta Mancera a Televisa hírcsatornának.
A 29 éves játékos egy bárban tartózkodott élettársával és barátaival, mikor megtámadták. Az egyelőre kérdéses, hogy egy veszekedésbe keveredett bele, vagy rablótámadás áldozata lett. A kitűnő labdarúgót egy mexikóvárosi kórház intenzív osztályán kezelik súlyos sérüléssel. Egyelőre sem a klub, sem Cabanas hozzátartozói nem nyilatkoztak állapotáról.
„Eszméleténél volt a lövöldözés után, de nem tudta, hogy mi történt vele" – közölte a sportvezető.
A kitűnő képességű, gólerős támadó kulcsjátékosnak számít a világbajnokságra készülő paraguayi nemzeti csapatban, illetve az Américában is.
A Paraguayi Labdarúgó-szövetség egy orvost küld Mexikóba. A szövetség elnöke, Juan Angel Napout csak annyit mondott a hírre: imádkoznak a játékosért.
----------------------
Hát ő se lesz a VB-n, reménykedjünk hogy túléli... -
Unreal1942 #273 Jó hír. viszont, hogy választási kampányt csinálnak belőle az szánalom. -
MitsuMishi #272 úgy látszik mégse kell majd stream :D -
karajjj #271 Veetle RULZ
ha kirakom TV-re a képet, olyan a felbontása, mintha TV adás lenne -
#270 rengeteg stream lesz majd a vb-hez nyilván. -
Monoton #269 Veetle-n biztos lehet nézni. Nem magyar, de minőségi. (netes adáshoz képest) -
Unreal1942 #268 Így igaz. És képzeljétek el, ha véletlen a mi válogatottunk is kint lenne. Simán adná a digi. Mi meg rádión követhetnénk mint a 6:3 at.
Vicc az egész.
Abban reménykedem, hogy valami egyéb fogható külföldi csatorna majd nyomja. Max lehalkítom a német kommentárt. -
Unreal1942 #267 A digi erre számít. Egyelőre nem jött be és szerintem nem is nagyon fog.
Vagy nézzük neten ami elég szánalmas és kérdéses, hogy lesz e használható minőségű, ingyenes ami nem lesz túlterhelve. Szerintem nem.
Vagy mehetünk kocsmába...már aki bírja anyagilag na és máj károsodás nélkül az egy hónapot.
Egyik barátomnál van digisport...csak 30 km re lakik tőlem...pedig Budapesten belül vagyunk mindketten. -
#266 úgy van ahogy mondod.
egyébként a digisport elvileg nem lenne képes megvenni a vb-közvetítés jogát, mivel ha jól tudom, bajban vannak, és már most is hitelekből élnek.