14374
Foci VB 2010
-
Dean Winchester #745 íme a két mérkőzés összefoglalói -
#744 Big thx! -
#743 tessék
klikk -
#742 nyolcaddöntőben vagy spanyol brazil vagy spanyol portugál lesz, utóbbi a valószínűbb -
#741 pf, spanyolok nagyon egyben vannak... -
#740 Felk. meccsen:
Portugalia - Mozambik
3-0
Danny 52', Almeida 75', 83'
-------------------------------------------
Spanyolorszag - Lengyelorszag
6-0
Villa 12', Silva 15', Alonso 52', Fabregas 59', Torres 76', Rodriguez 81' -
#739 http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=56460 -
#738 Üdv Mindenkinek! Nem tudtok esetleg vmelyik oldalon olyan játékról mint pl a bajnokságoknál is van , vagy mondjuk az EB n is volt?, ( Állítsd össze a VB csapatodat...
ThX -
#737 idén a szabadság téren lesz bp-n óriáskivetítő. oda kell menni:) -
geo91 #736 emlékszem akkoriban nagy népszerűsége volt a 6,6 decis strapa palackos borsodiknak, ahol ezek tornyosultak, ott voltam én. :DDD és a közeli abc-ben csak 160 volt. :O -
geo91 #735 én is ettől félek, 08-ban az eb-n sem volt... :( reménykedni azért szabad. :) -
#734 ezek az srácok olyan pénzeket keresnek amit az átlag ember felfogni se képes, naná hogy nem kockáztatnak. -
#733 hát lol már...
kb mint egy öregotthonban a sok reumás :)
sajnálom azért, főleg Robbent... remélem mihamarabb rendbejön -
#732 Vb 2010: a szlovákoknál Skrtel mellett Hamsík és Cech is sérült
A szlovák válogatott szerdán elfoglalja szálláshelyét a labdarúgó-világbajnokság helyszínén, Dél-Afrikában. Északi szomszédainknál az elutazás előtt többen is sérüléssel bajlódnak.
Martin Skrtel mágneses rezonanciavizsgálaton esett át Nagyszombatban, s mint kiderült, bokasérülése mindössze 3-4 napos pihentetést igényel. A hétfő esti, még az otthoni, szenci tréningről rajta kívül hiányzott Marek Hamsík és Marek Cech is kisebb sérülés miatt.
----------------
Vb 2010: belázasodott a dán szövetségi kapitány, segítője irányít
A dán válogatott szövetségi kapitánya, Morten Olsen belázasodott, így jelenleg asszisztense irányítja Dánia felkészülését a pénteken kezdődő világbajnokságra.
-------------------
Vb 2010: Robben biztos, hogy nem játszik a dánok ellen - Marwijk
Mint ismeretes, a holland labdarúgó-válogatott középpályása, Arjen Robben combsérülést szenvedett a Magyarország elleni felkészülési mérkőzésen, és az már biztos, hogy a világbajnokság 1. fordulójában Dánia ellen nem lép pályára.
--------------------
Vb 2010: Boulahrouz sérülés miatt hamarabb abbahagyta a keddi edzést
Khalid Boulahrouz számára a tervezettnél hamarabb ért véget a holland labdarúgó-válogatott keddi edzése, miután kisebb bokasérülést szenvedett.
-------------------
Vb 2010: Barry az Egyesült Államok elleni mérkőzésen még nem játszik
Bár a vártnál gyorsabban gyógyul Gareth Barry májusban elszenvedett bokasérülése, a Manchester City középpályása az angol labdarúgó-válogatott Egyesült Államok elleni mérkőzését még biztosan kihagyja a dél-afrikai vb-n.
-----------------------
Gyerekek baszki ez azért durva... -
#731 most ezek a skacok kajak ennyire nem vigyáznak magukra,vagy csak "szimplán" hosszabb nyári szünetet szeretnének??? Kisebb válogatottakból miért nem sérült le eddig senki? :/ mert nem játszanak évi 60 meccset sztárcsapatban...Platini powaa -
Dean Winchester #730 jó hát 4 éve is igy túráztak a gyerekek mégse volt ennyi sérülés :S -
#729 ezek az edzésen szerzett sérülések szerintem mind-mind izomfáradtság miatt vannak. túl nagy és túl sok terhelésnek vannak kitéve ezek a srácok
alig lett vége a bajnokságnak, most jön a VB, aztán utána valami ázsiai, amerikai turné, hogy rá 1-2 hétre újrainduljon a verkli
dúúúrva -
#728 Nani sérülés miatt kihagyja a vb-t
A Portugál Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Nani olyan súlyos sérülést szenvedett a portugál válogatott pénteki edzésén, hogy nem léphet pályára a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságon.
.. -
karajjj #727 na én most találtam jó helyet magamnak, fasza kis sátor a város főterén 2 db 3*4 méteres kivetítővel :D -
#726 az jó, akkor találkozhattunk is ott akkoriban... :D én is ott néztem :D -
#725 biztos,h nem lesz. -
Dean Winchester #724 "A legjobb pc-s focijáték"
:DDD LOL :DDDD -
geo91 #723 2006-ban a fél vb-t a millenárisban néztem az volt a legjobb hely, remélem idén is lesz ott közvetítés. -
#722 Én korábban írtam ide egy hasonlót, de törölték.
A legjobb pc-s focijáték fórumában megtalálod
#66389 -
#721 Volt a multkori VB ideje alatt egy olyan magyar oldal, ahova nem kellett befizetni, hanem regnél kaptál pontokat, amivel fogadni lehetett a meccsekre (elég részletesen, nem csak a végeredményre) és a játék (vb) végén az első x játékos nyereménytárgyakat kapott (elég jókat, pl tv, xbox, ilyesmi). Nemtom, hogy létezik e még ez az oldal, ha igen, vki le tudná írni a címét? :) Sajnos elfelejtettem :)
ha reklámnak minősül akkor jöhet privátban is
kösz előre is :) -
Grenzjager #720 A NemzetiSporthoz kapható Emir Kosturica dok'film Maradonáról szerintem zseniális, s tényleg nagyon emberi a Diego, +++pontokat szerzett
+ zeneileg is fincsi :))
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=AF8Vo6GfuSg]Manu Chao canta "La vida tombola" per Maradona[/URL] -
#719 biztos leszedálták :D -
Unreal1942 #718 Ő már csak ilyen. Kiszámíthatatlan. Néha normális, de lehet közveszélyes is.
Örülnék, ha edzőként is a csúcsra jutna, de erre nem sok sanszot látok. hiába a kiváló játékos állomány. -
karajjj #717 érdekes, most megy VB műsor az eurosporton és Maradona tud értelmesen is nyilatkozni, nem csak nagyképűen :D -
#716 2010 FIFA World Cup South Africa_240x320.jar
Sony k800i az biztos mert nekem is olyan van!
Download -
Grenzjager #715 poló meglesz :)
most majd a telót kell rendbe hozni :)
Nokia 5230,5530,5800,C6-00,N97,X6, Samsung i8910
Nokia 5700,6110,6120,6121,6124,6290,E50,E51,E65, E66,N71,N73,N75,N76,N77,N81,N82,N92,N93,N93i,N95,Samsung G810 -
Dean Winchester #714 poénból írta :D -
#713 Na ahhoz azért egy kicsivel több kellene remélem!
Láttam én már érdekes dolgokat más topikokban amiért semmi retorzió nem járt pedig hát....
-
#712 ha sokat "reklámozol", az sg-ről repítenek ki -
#711 Elvállalom ha jutalomból kiröpítenek a döntőre! -
Grenzjager #710 vagy minimum lehetnél a "2010-es labdarúgó világbajnokság nem hivatalos magyarországi öltöztető ügyi Pr managere" :))) -
#709 Hát ez rohadt jól sikerült!!!! -
#708 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy póló 3300Ft de ha kettőt rendelsz a harmadik ingyen van!
Én is így tettem!(:
Link:http://www.kiralypolo.hu/focivb
Bakker milyen népszerűséget csinálok nekik.
Ennyi erővel promóba is megkaphatnám a cuccot! -
Dean Winchester #707 mennyi egy ilyen poló?
linket adhatnál.
de spoiler tag-ba téve sztem nem reklám :)
fasza a visszaszámláló :D -
#706 Priviben küldöm a linket mert ugye ez reklám a cégnek!
Én ezeket rendeltem!