14374
Foci VB 2010
-
#785 Fülessel mész meccsre:P -
#784 Hát nem tudom!
Az Afrika kupán nem szűrték ki és rohadt idegesítő volt végig.
Állítólag a meccs vége felé még jobban rázendítenek!!! -
#783 és képzeld el, hogy mögötted áll valami félrészeg tag a spanjaival és ott fújják! és nem tudsz ellene mit csinálni mert különben kinyírank...:/
hát mindegy... ez sajnos velejárója a meccseknek, bár nem kéne, hogy ez legyen dehát nah.. -
Unreal1942 #782 Én azt nem értem, hogy komolyan élvezik akik egy folytában fújják?
Baromi idegesítő lehet ez élőben is. -
Gabe18 #781 Állítólag a tv-sek valahogy ki tudják ezt a zúgást szűrni a közvetítésekből.De ezt én is csak mástól olvastam nem tudom van-e valóság alapja.
Az meg a másik kérdés hogy az M1 mit szűr ki,mikor az elmúlt összes világeseményen a magyar tv-k már ott gondban voltak hogy a riporter ne két másodpercel a lövés előtt ordítsa hogy goool... Ugyhogy ilyen hangkiszűrés az már szerintem UFO technika lesz nekik... -
Unreal1942 #780 Én remélem, hogy a közvetítésekbe nem fog behallatszani...
-
#779 Azért én nem mernék bepróbálkozni itthon egy óriáskivetítős helyen se egy ilyet megfújni!!! -
Unreal1942 #778 -
#777 Hogy verném szét a fejükön a tetves dudájukat.
Rohadt idegesítő!!! -
karajjj #776 bizony, végig zümmegnek, ahogy csak bírnak -
#775 -
#774 ja tényleg.... most akkor ugyanaz lesz mint a konf. kupán? :o
nem lehet egész meccsen mást sem hallani, csak ezt a kib@szott dudálást végig? :c -
#773 kezdem sajnálni a szomszédokat :D
[IMG][/IMG] -
#772 nemtudjátok lehet nyerni valahol jegyed a vb-re?:S olyanra gondolok ami azért reális és nem csak ilyen reklámfogás, hanem meg is kapja valaki a jegyet... am hajrá anglia! :D vagy hollandia esetleg ^.^ -
Unreal1942 #771 Ezt én is sajnálom. -
#770 neeee :( -
#769 bázzeg :DDD -
karajjj #768 hát ez kurvajó :DDDDD -
#767 ah, komolyan nem lesz Hajdú B.? :(
bár az már pozitívum, hogy Léderer nincs... nade hogy Hajdú B sem... :(
a Viktorkát se nagyon szeretem, mert állandóan szurkol egy csapatnak, a másikat meg fikázza
no sebaj, kibírjuk valahogy
Ricsi meg jól mondja az egyik youtube -os videón, hajrá Argentína! :D -
Unreal1942 #766 Maradona :D -
#765 szívesen!
a zindex is fogja adni a meccseket. katt
+ a m1 youtube csatornája, videónaplóval -
#764 Itt is lehet majd szúrkolni!!!! -
#763 A stream.try.hu vb-topikja ami folyamatosan fog frissülni a torna idején. -
Grenzjager #762 most mondanám hogy akkor egy kör alakú füzetben megrendelném :) -
#761 "mondjuk nyomtatni nem egyszerű"
Hát mivel Offset/Digitális gépeken vagyok Nyomdai gépmester lehúznám magam a wc-n ha egy ilyennek a kinyomtatása akár több méteresbe is gondot okozna! -
#760 Elkerülte a figyelmemet!
Köszi szépen! -
Grenzjager #759 nagyon tuti VB naptár
mondjuk nyomtatni nem egyszerű -
#758 még csak 2x linkeltem ilyeneket
#671 -
#757 Valaki nem tud linket valami pofás nyomtatható VB menetrendhez.
Jó lenne melóba kitenni hogy követni tudjuk az eseményeket.
Nagy méret nem számít( Nyomdász vagyok!) -
geo91 #756 oké -
#755 most a tippjáték adatbázisát próbálom meghegeszteni, hogy készen legyen az indulásra, amég az nincs kész addig másba nem fogok bele. -
#754 vb parkról van már valami infó ? hogy lesz milesz?:D
de lehet ez csak a helyszínen vb parkban derül ki ::D -
geo91 #753 aki a topik css kódját gondozza, kicsit megformázhatná a látogatott link kinézetét... az ember néha elfelejti, hogy az egy link és már látta is. :D -
NSO-féle (<- link) szurkolói "szoftver" -
#751 Iniesta is megsérült a tegnapi meccsen.. -
Unreal1942 #750 Csak annyira mint a Hollandok.
Akkor is hajrá Argentína! -
#749 Tényleg? az kurva jó lenne:D
döntő meg a Soundon lesz:D:D:D:D -
#748 Portugálok csoportból se jutnak majd ki:P -
#747 az a fránya válság... :D -
#746 "A világbajnokság 32 résztvevője között mindösszesen 420 millió dollárt osztanak szét, 61%-kal többet, mint 2006-ban. Minden résztvevő 1 millió dollárt kap felkészülési költségként. A világbajnokság csoportköre után kiesők egyenként 8 millió dollárt kapnak. Az egyenes kiesés szakaszban körönként a következők szerint alakulnak a jutalmak:
09 millió dollár - Nyolcaddöntő
18 millió dollár - Negyeddöntő
20 millió dollár - Elődöntő
24 millió dollár - Második helyezett
30 millió dollár - Győztes
Emellett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 40 millió dollárt különített el a játékosok klubcsapatai részére. Minden klubcsapat 1600 dollárt kap labdarúgónként és mérkőzésenként, melynek labdarúgója szerepel a világbajnokságon."
Azért nem semmi...